Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlu fazla abartılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın tek özelliği frikik. Haa yiğidi öldür hakkını yeme belki en iyileri arasında ilk 5 tedir belki 3te belkide liderdir.

Fakat sırf frikikten iyi şut atıyor diye bu onu mükemmel mi yapar? Geçen seneden beri oyunda öyle efsane bir olayını görmedim. Ne Leverkusen'de ne de Türkiye'de çok bir numarasını görmedim.

Tamam arada asist yapıyor , gol de atıyor fakat bu yaptıklarını o takımda sıradan bir futbolcu da yapıyor nedir bu Hakan'ı mükemmel kılan? Hamburg'da belki daha iyi olabilir fakat şuan Leverkusen takımında ortalamanın belki altında bir topçu olarak görüyorum.

Şimdide Spurs maçında ilk yarıda oyundan alındı. Özellikle büyük maçlarda daha da silik oynuyor.

Kalın harflerle yazayım da millet salça olmasın;
    Kötü futbolcu değil fakat abartılıyor bana göre.

• Selçuk'un kopyası .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sezon 75 kilit pas vererek en fazla kilit pas veren 2.oyuncu olmuş ligte. Bu sezonda Leverkusen'de hücumda en iyi işleri yapan adam Hakan. Milli takımın başında taktik teknikten bihaber, oyuncudan faydalanmayı bilmeyen biri olursa adam ne yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 19 Ekim 2016; 19:43:43 >
  • Gecen sene leverkusende iyiydi . Dün şanssız günü olmuş olabilir. Milli takıma bakacaksak Arda oğuzhan Hakan gibi adamlar hep kötü gözüküyor çünkü sistem yok.

• Katilmiyorum bizim milli takim messi yi serdar ozkan gibi gosterir.
  • Ben de bi numarasını göremedim şimdiye kadar, duran topları da kullanmasın birini buluruz yerine. Bi ara Uğur Yıldırım vardı frikik şampiyonu yok oldu gitti.
  • Leverkusen 2 hafta önce Dortmund'u 2-0 yendi. 2 golünde asistini Hakan yaptı. Dortmund büyük takım sayılmıyor herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • top sürmüyor diye iyi olmayacak değil.

tek eskigi top surup adam gecmesi

edit:eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC884C3 -- 19 Ekim 2016; 17:40:28 >
  • Çalhanoglu milli takımıda bozuyor.

• Milli takımda iş yapan oyuncu mu var ? Topal Ozan gibi mücaadele gücüyle ön planda olan oyuncular parlarken Oğuzhan Hakan gibi oyuncular kötü görünüyor. Ozan ve Topal kötü oyuncu demiyorum kesinlikle ama geçen sene ligin en iyi oyuncusuyla, Leverkusen'de harika performans gösteren Hakan nasıl oluyor da Euro 16'nın en kötüleri oluyor anlamıyorum.
  • Hakan çalhanoğlundan iyi olması için ne bekliyorsunuz sezonhda 20 assist 30 gol falan mı.Adam görevini layıkı ile yerine getiriyor ve oyunu çok iyi yönetiyor yönlendiriyor.Elbette bir mesut özil değil ama leverkusen gibi takımlar için birebir
  • Valla beyler ben size katılmıyorum. Leverkusen'de Spurs'a gitmeden önce Son vardı , Bellarabi var onlar Hakandan daha güzel oynuyorlar fakat goller frikikten geldiği için Hakan daha çok konuşuldu.

Arada tabi ki parladığı maçlar olacaktır biz leş topçu demiyoruz ki. Ben abartılıyor diyorum.
  • Hakan mesut tarzi bi oyuncu tek fark mesut raha iyi pas atar hakan daha iyi sut valla sahsen ben ikisinide tercih etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

Hakan mesut tarzi bi oyuncu tek fark mesut raha iyi pas atar hakan daha iyi sut valla sahsen ben ikisinide tercih etmem

Mesutla hakani karsilastirmak mesut arsenali tasiyor la daha dun hatrick yapti futbol cahili oldugunuzu bu kadar belli etmeyin.

• mesutu tercih etmezlermiş mesut transfer oluyor deseler edirneye kadar cıplak koşarlar ama tercih etmezlermiş sanırsın fm oynuyorda tercih etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

quote:

Hakan mesut tarzi bi oyuncu tek fark mesut raha iyi pas atar hakan daha iyi sut valla sahsen ben ikisinide tercih etmem

Mesutla hakani karsilastirmak mesut arsenali tasiyor la daha dun hatrick yapti futbol cahili oldugunuzu bu kadar belli etmeyin.

tarz olarak dedim arkadaşım tarz , aynı stile sahip hakan mesut kadar iyi bi oyuncu demedim .

arkadaki arkadaşa gelirsek bahsettiğim forum dünyadan futbol forumu galatasaray forumu değil , galatasaraya gelirse tabi sevinirim ama benim orda tercihten kastım bana göre amc kdb james eriksen coutinho tarzı top sürebilmeli

• Hakan iyi de o kadar iyi olamaz kötü tarafları var.

• Leverkusen maçlarını izlemiyor musunuz? Adam çok iyi top oynuyor, sadece milli maçları izleyip milleti asıp kesmeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

quote:

tarz olarak dedim arkadaşım tarz , aynı stile sahip hakan mesut kadar iyi bi oyuncu demedim .

arkadaki arkadaşa gelirsek bahsettiğim forum dünyadan futbol forumu galatasaray forumu değil , galatasaraya gelirse tabi sevinirim ama benim orda tercihten kastım bana göre amc kdb james eriksen coutinho tarzı top sürebilmeli

Hakan'ı bilmem de kast ettiğin mesutsa o saydığın oyuncular top tekniği ve dribbling olarak Mesut'un tek bacağı olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• david beckham bunları yapınca ooow world star bizim evladımız hakan yapınca frikik atmaktan başka bişi bilmiyi ayıp ya daha yaşıda genç geleceği çok parlak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.