Şimdi Ara

Hagi Vs Guti In! , Hagi Vs Alex Out!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır futbol bölümündeki Alex - Hagi karşılaştırmasının sonuna geldik. Artık yeni trend Guti - Hagi karşılaştırma konuları. Eli kulağında 3 vakte kadar açarlar böyle bir konu. DH Futbol bölümü olarak bu konuyu ilk açan arkadaşa aramızda toplanıp bir hediye alalım. Guti 36 yaşına kadar oynasa en az 3 sene Hagi vs Guti konusu futbol bölümünün lokomatifi olur diyorum. İlk belirtileri görülmeye başlandı çünkü Bjk bölümünde.

• biri çıkar sabri der.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar
    Yıllardır futbol bölümündeki Alex - Hagi karşılaştırmasının sonuna geldik. Artık yeni trend Guti - Hagi karşılaştırma konuları. Eli kulağında 3 vakte kadar açarlar böyle bir konu. DH Futbol bölümü olarak bu konuyu ilk açan arkadaşa aramızda toplanıp bir hediye alalım. Guti 36 yaşına kadar oynasa en az 3 sene Hagi vs Guti konusu futbol bölümünün lokomatifi olur diyorum. İlk belirtileri görülmeye başlandı çünkü Bjk bölümünde.

İlk konuyu açmissin zaten anca gs liler acar bu konuyu mazide kıyaslayacak bı adamınız var nede olsa yakında raullada metin Oktay'ı kiyaslarsiniz

• Hagi-Alex tartışması Hagi'ye hakarettir.En azından bunun kalkması iyi oldu.Hagi-Guti 'ye razıyım.Ama tabii ki Hagi derim buna
  • Alemin gözü yaşlı, Guti Hernandez Beşiktaşlı.
  • Hagi'ye rakip olacak bir futbolcunun Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum.
  • Ya Hagi'nin kıyaslanması çok saçma bu oyuncularla. Gelip de Alex'in Fenerbahçe'deki gol ve asistlerini Hagi'nin Galatasaray'daki haliyle kıyaslıyorlar. Sonra Alex daha iyi oluyor. Ama unutuyorlar ki Alex'in kariyerinin başıyla, Hagi'nin kariyer sonunu kıyaslıyorlar . Dünya'da gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan bir 11 çıkarılsa Hagi bunun içinde olur. O yüzden şu anda milli takım kadrolarına bile alınmayan oyuncuları kıyaslamak çok ama çok saçma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZaFer_55

Hagi-Alex tartışması Hagi'ye hakarettir.En azından bunun kalkması iyi oldu.Hagi-Guti 'ye razıyım.Ama tabii ki Hagi derim buna

Sizin yaşınızı inanın çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar
    Yıllardır futbol bölümündeki Alex - Hagi karşılaştırmasının sonuna geldik. Artık yeni trend Guti - Hagi karşılaştırma konuları. Eli kulağında 3 vakte kadar açarlar böyle bir konu. DH Futbol bölümü olarak bu konuyu ilk açan arkadaşa aramızda toplanıp bir hediye alalım. Guti 36 yaşına kadar oynasa en az 3 sene Hagi vs Guti konusu futbol bölümünün lokomatifi olur diyorum. İlk belirtileri görülmeye başlandı çünkü Bjk bölümünde.

İlk konuyu açmissin zaten anca gs liler acar bu konuyu mazide kıyaslayacak bı adamınız var nede olsa yakında raullada metin Oktay'ı kiyaslarsiniz

Bu konuda herhangi bir kıyaslama var mı zeki arkadaşım.?

• guti gelsin takımı 4 sene şampiyon yapıp uefayı kaldırtsın o zaman anca kıyaslanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SırtıYarıkPatlıcan

quote:

Orijinalden alıntı: _ZaFer_55

Hagi-Alex tartışması Hagi'ye hakarettir.En azından bunun kalkması iyi oldu.Hagi-Guti 'ye razıyım.Ama tabii ki Hagi derim buna

Sizin yaşınızı inanın çok merak ediyorum.

Daha yeni üye olmuşun.Postu olmayan fakesin.Niye bu kadar merak ettin.Kimin fakesisin?Fenerbahçe'lisin heralde.Hagi'nin Alex'ten kat kat büyük bir futbolcu olması dokundu mu yoksa?
  • hagi'nin adını besmeleyle ağızlarına almayı öğrenemediler ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

hagi'nin adını besmeleyle ağızlarına almayı öğrenemediler ki

öğretemedik bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

guti gelsin takımı 4 sene şampiyon yapıp uefayı kaldırtsın o zaman anca kıyaslanır

aynen
  • Biz de hata niye laf yetiştiriyoruz ki.
    Bırakın Alex desinler, körü körüne taraftarlık yapa dursunlar.
  • Hagi'nin adı efsaneler ile birlikte anılır.

Pele Maradona ayrı bir yere konur.
    Zidane Neskeens Cruyff Zico Hagi diye uzar gider....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

guti gelsin takımı 4 sene şampiyon yapıp uefayı kaldırtsın o zaman anca kıyaslanır

.(NOKTA)
  • Bu başlığı okuduğumda direk şunu söyleyim.

bu arkadaş ya hagiyi izlememiş yada ilkokullu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Ya Hagi'nin kıyaslanması çok saçma bu oyuncularla. Gelip de Alex'in Fenerbahçe'deki gol ve asistlerini Hagi'nin Galatasaray'daki haliyle kıyaslıyorlar. Sonra Alex daha iyi oluyor. Ama unutuyorlar ki Alex'in kariyerinin başıyla, Hagi'nin kariyer sonunu kıyaslıyorlar . Dünya'da gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan bir 11 çıkarılsa Hagi bunun içinde olur. O yüzden şu anda milli takım kadrolarına bile alınmayan oyuncuları kıyaslamak çok ama çok saçma.

Zaten fifada dünyanın en iyi kadrosunda hagi bulunuyo da ben nedense guti ve alexi göremedim peste klasik oyuncularda hagi var ama alexle guti olucak mı ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.