Şimdi Ara

Haftalık yemek masrafınız ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.5 kg tavuk eti : 25 TL
    50 yumurta : 15 TL
    2kg süt : 4 TL
    1 kg Muz : 6 TL
    Eti Litalif : 4 TL
    Nescafe,çikolata vb gıdalar : 5 TL
    Protein Tozu : 16 TL (12/1i)

Ayda 250 liraya yakın param gidiyor.
    Protein tozu alacağım, spordan sonra 1 ölçek kullanmak üzere 2.5 - 3 aya yakın gider tek ölçek kullanırsam, onunda 12de birini aldım o yüzden aylık olarak.

Bu spor ciddi para demek, umarım herkes karşılığını alır.

• eger body building icin konusursak zaten bu spor fakirlere gore degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülke için konuşursak evet pahalı .
    Ben marketlerin broşürlerini ve kampanyalarını çok iyi takip ederim ondan daha da ucuza getiriyorum .
    Alırım 7-8 kilo tavuk göğsü 250 gr olarak bölerim buzluğa atarım .
    Sonra giderim Somon Dilim alırım 3-4 kilo . Dilimleri ayrı ayrı poşetlere koyarak atarım buzluğa. (1 dilim 250 gr geliyor neredeyse )
    Kıyma alırım köfte yapar atarım buzluğa. 2*160 gr light ton balığı alırım .
    Bunların hepsini yapmak için 1 hafta sonumu ayırırım neredeyse. Sonra 2 ay kafam rahat Pilav vs. onlar fasa fiso artık zaten .
    Bunları kafama göre dağıtırım günlere öyle gidiyor işte
    İlk başladığım zamanlar sadece tavuk yerdim, sigarayı felan bırakınca çeşidi artırdık çok şükür
    Daha neler neler var yazmaya kalksam çok zaman alır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 22 Mayıs 2015; 15:46:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Bizim ülke için konuşursak evet pahalı .
    Ben marketlerin broşürlerini ve kampanyalarını çok iyi takip ederim ondan daha da ucuza getiriyorum .
    Alırım 7-8 kilo tavuk göğsü 250 gr olarak bölerim buzluğa atarım .
    Sonra giderim Somon Dilim alırım 3-4 kilo . Dilimleri ayrı ayrı poşetlere koyarak atarım buzluğa. (1 dilim 250 gr geliyor neredeyse )
    Kıyma alırım köfte yapar atarım buzluğa. 2*160 gr light ton balığı alırım .
    Bunların hepsini yapmak için 1 hafta sonumu ayırırım neredeyse. Sonra 2 ay kafam rahat Pilav vs. onlar fasa fiso artık zaten .
    Bunları kafama göre dağıtırım günlere öyle gidiyor işte
    İlk başladığım zamanlar sadece tavuk yerdim, sigarayı felan bırakınca çeşidi artırdık çok şükür
    Daha neler neler var yazmaya kalksam çok zaman alır .

ana yemekler için tavsiye verebilirmisin tavuk ton balıgı falan dışında

• Harbidende nankör bir spor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylik 350-600 tl arasi degisiyor

• Bende buzdolabı yok tavuk yumurta yemekten bir canlı türünü yok etme seviyesine geldim :) bende hemen hemen hatta biraz daha az senin dediklerini yiyorum ama benim 300 400 buluyor en az

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka ne varki zaten . Tavuk, balik cesitleri , kiyma , kirmizi et , hindi fume , dana jambon aklima bunlar geliyor .

• benim ayda 350 tl yi buluyor. salon parası hariç tabi. 3 aylık 200 lira ayda 66 küsür liraya denk geliyor. 410 lira falan işte komple salon parası yeme-içme falan.
  • 3.5 kg tavuk 38 lira
    3.5 kg süt 8 lira
    35 yumurta 8 lira ( tam yerim )
    800 gram bulgur 2 lira
    700 gram lor 7 lira

Toplam 252 lira aylık. Kışın bulguru 3 kg yap, haftalık 3 paket lifalif ekle. Düz hesap 320 lira falan eder.

Çalışan adam için eğer yemek kartını kendine kullanabiliyorsa karşılanabilir bir miktar.

En kötü 300 lira veriyor zaten iş yerleri yemek. Ben part time halimle 180 alıyorum. Şimdi sadece hafta sonlar çalışacağım, 90 lira olacak yemek. Maaş+prim 400-450 lira olur. Bakalım nasıl idare edeceğiz.
  • lifalif 4 lira
    lor peyniri 6 lira
    süt 1 litre 3 lira
    yemekhane (kahvaltı+öğlen+akşam) = Burslu
    Kasapta 250 gr tavuk göğsü + pilav = 7 lira
    Muz 6 lira
    + ıvır zıvır

30 lira haftalık, 120 lira aylık bunlara gidiyor.
    Bazen çeşit olsun diye balık, kırmızı et felan yediğim de oluyor.
    ek olarak köy pekmezi+ ceviz zulam var, anam sağ olsun.
  • vay be ben ögrenciyken
    tavuk bulgur yumurta kaanlar lor peynir
  • Hindi eti yazılmamış hiç oda tavuk eti fiyatına ve gayette sağlıklı ayrıca daha az yağlı. Bildiğim kadarıyla en kaliteli proteinlerden biri hindi göğüsünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 22 Mayıs 2015; 23:06:25 >
  • Bende soyle bi dert var alerjiden dolayi tavuk ve balik yiyemiyorum kesinlikle.
    Oyuzden gunluk 30-40 tl buluyor genelde tamamen migrosdan alip yersem o da yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Bende soyle bi dert var alerjiden dolayi tavuk ve balik yiyemiyorum kesinlikle.

30 40 liralık ne yiyorsunuz günde hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

300-400 gram antrikot dedinmi zaten 20 lira gibi bi rakam direk oluyor hocam gunluk 2 muz biraz seftali su sıra, yesillik 5 lira falan tutuyo ( roka taze sogan salatalik domates bunlari genelde 1 haftalik aliyorum ama gunlukte ayni yine ) kahvalti 8 yumurta

Ekmegi , fistik ezmesini , kuruyemisi vs vs memleketten gelenleri saymiyorum bazen keske spor yapmasaydim dedirtiyor insana bu yemek isi ogrenciyim bide hazirlamasi falan okulla beraber zor oluyor ama oluyor

Tavuk veya balik yiyebilseydim bu rakam gunluk 20 tlye bile inebilirdi keske bi tedavi olsada yaptirsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 23 Mayıs 2015; 2:40:43 >

• quote:

quote:

quote:

300-400 gram antrikot dedinmi zaten 20 lira gibi bi rakam direk oluyor hocam gunluk 2 muz biraz seftali su sıra, yesillik 5 lira falan tutuyo ( roka taze sogan salatalik domates bunlari genelde 1 haftalik aliyorum ama gunlukte ayni yine ) kahvalti 8 yumurta

Ekmegi , fistik ezmesini , kuruyemisi vs vs memleketten gelenleri saymiyorum bazen keske spor yapmasaydim dedirtiyor insana bu yemek isi ogrenciyim bide hazirlamasi falan okulla beraber zor oluyor ama oluyor

Tavuk veya balik yiyebilseydim bu rakam gunluk 20 tlye bile inebilirdi keske bi tedavi olsada yaptirsam

Helal olsun ne diyim hocam

Ama antrikotunda proteini bi başkadır aminosu kraldır şimdi

Bende yakında tavuk yiye yiye gıdaklıcam hocam, 2 aydır haftanın bir günü hariç her gün 300 gram tavuk yiyorum o 1 gündede balık yiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yakında tavuk yiye yiye gıdaklıcam hocam, 2 aydır haftanın bir günü hariç her gün 300 gram tavuk yiyorum o 1 gündede balık yiyorum

Ögrencimisin bilmiyorum da boş isler bunlar surda iki hafta sonra memlekete gidiyorum 3-4 ay boyunca orda annemin yemeklerini ve bildigim guzel restoranlarda yemek yiyecem sirf hic protein hesaplamadan bu spor oyle daha iyi oluyor bence

Anne yemekleri 1 numaradir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ögrencimisin bilmiyorum da boş isler bunlar surda iki hafta sonra memlekete gidiyorum 3-4 ay boyunca orda annemin yemeklerini ve bildigim guzel restoranlarda yemek yiyecem sirf hic protein hesaplamadan bu spor oyle daha iyi oluyor bence

Anne yemekleri 1 numaradir

Haklısın gerçekten
    Baklagillerdede aslında iyi derecede protein var
    Bizim burada güzel bi esnaf lokantası var
    Protein hesabı yapmadan götürmek gerek gibi bu sporu ama sağlam beslenmekte şart

Mesela yeşil mercimek 100 gramında 24 gr protein varmış ama 12-13 gr vücuda giriyor
    Nohut, barbunya,fasülye 20 gr üstü protein içeriyor tabi yine aynı şekilde yarısı giriyor vücuda

Bunlarlada desteklemek lazım

• 250TL çok mu bir kişinin aylık yemek masrafı?Saçmaldanız.

Bu aldıklarınız ekstradan giderler değil ki,bunlara para vermezseniz sizi melakeler bedavaya mı doyuruyor?Günde en kötü 5TL yemeğe gider zaten,EN KÖTÜ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.