Bildirim
Haftalık AKK Konusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Bence biz parasıyla kazıklanmayı seviyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu AKKnin adını değiştirsinler..Adil kısmı beni kahrediyor..Neresi adil bunun
AKN,AKK her ne haltsa bunun sorumlusu ne Telekom ne de TTnet. Türktelekom teklif eder BTK onaylar.her yıl zamları onaylayan BTK AKN kotalarını arttırmıyor zammı onaylıyor.
Devlet kurumu BTK vatandaşı değil Telekom'u Düşünüyor. Bu adamlar bizim vergilerimizle maaş alan insanlar
Benim hakkımı korumayan,Firmalara karşı beni ezdirenlere hakkımı helal etmiyorum.
Tivubu stabil çalışsın diye AKN uygulanıyor. Bunun için Tivubu kullanmıyorum. -
%145 vergi alan devlet mi bizi düşünecekti? Sandık harici çözüm yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
%145 vergi alan devlet mi bizi düşünecekti? Sandık harici çözüm yok.
katılıyorum. -
+1 -
tamam ülkemiz bayağı geri kalmış bir ülke kabul ama bulgaristanla karşılaştırmakta cahillikten başka bişey değil. bulgaristanın nufusu 7 milyon neredeyse adsl kullanan yok. türkiyenin nüfüsu 70 milyon. ha bu bahane değil tabiki almanyaya bak bide bize bak -
Bulgaristan geri kalmış bir ülke değildir. Komunizm'den çıktıktan sonra belini geç doğrultmaya başlamış bir ülkedir. 400 leva bugün 700TL yapar. Harcamalar da buna orantılıdır. Hatta büyük harcamalar(emlak, araç, elektronik) daha uygun. Yeme içme aynı değerde olsa da diğer şeylerin ucuz olması durumu dengeliyor. Bulgaristan, sayılarla olmasa bile hayat standardı olarak yeni nesilde bizimle denk bir ülkedir. Türkiye'de asgari ücretli BMW'ye binmeyi hayal eder, Bulgaristan'da aylık 500 levanın üzerinde geliri olanlar eski de olsa BMW'ye binebilir. Vergiler çok daha insaflı olduğu için çoğu şey daha ucuz. Özellikle bizim pahallı dediğimiz şeyler. Telefon gibi birçok elektronik üründe de alım için çok daha iyi imkanlar var. 1000 alıp 50 kenara koyup 500 biriktirmek var, 700 alıp, 30 kenara koyup, 250 biriktirmek var. Nüfus, eğitimli nüfus, ülke geliri, yatırımlar konusunda Bulgaristan bizim gerimizde ama eğitimli, iyi geliri olan birisi için Türkiye'den daha iyi olanaklara sahip bir ülke. Bulgaristan'ı küçümsemeyin, yaşlıları çok cahil ve fakir olabilir ama yeni nesil çok sağlam geliyor.
Ayrıca Bulgaristan ile Türkiye kıyaslaması cahilce değildir. Küçümsediğiniz, gelir ve yatırım olarak Türkiye'den çok daha küçük olan bir ülkenin çok daha büyük oranında çok daha ucuza, çok daha fazla altyapı ve gideri olan bir altyapı ve internet hizmeti sunuluyor. 1-2 milyon bile olmayan kullanıcı olan ülkede birkaç şehir haricinde fiber altyapı kurup, Türkiye'nin 10'da 1'inden ucuza satıp kar edip, yatırım yapabiliyorsalar anlayın ki bizdekiler ne kadar uçuk oranlarda kar ediyor ve az yatırım yapıyor. En basiti, İstanbul'un göbeğinde fiber internet kullanabilecek kişi sayısı kaç kişi? 1 evde 4 kişi olsa ve hepsini fiber varsa kullanıcı saysak bile çok az çıkıyor. Orada yok burada yok, nerede var fiber? Hadi fiber var diyelim, 500TL 100Mbps sınırsız internet alacak gelir yok, o da oldu diyelim, upload daha düşük. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
ABD koskoca bir kıta ve internet hızı, fiyatı daha uygun. Güney Kore'yi Japonya'yı karşılaştırmaya sokmak istemiyorum.
-
ben bulgaristanın geri kalıp kalmamasıyla ilgili bişey demedim. sadece 10.000 kişiye internet vermekle 7 milyon kişiye internet vermek aynı maliyette olamaz bunu söylüyorum. -
7 milyon abone ile de 10.000 abone arasında alınan ücret ve dolayısıyla gelirler de farklı oluyor hocam. Bulgaristan 100Mbps 35TL'ye verirken TTnet'in 24Mbps down 2Mbps upload için 230TL istemesi, 100Mbps için 510TL istemesi ile kıyaslandığında TTnet'in altyapı için bir çivi çakmadığı anlaşılıyor. 100Mbps internet kullanmanın bir maliyeti vardır. 35TL'ye yanımızdaki daha zayıf ekonomiye sahip bir ülke verebiliyorsa bu hizmeti bizim de en fazla 3 katına yani 105TL'e 100Mbps sınırsız, kısıtlamasız internet kullanabilmemiz lazım. Ama öyle değil ne yazık ki. Süperonline tüm masrafları karşılayacağım, kazı yaptığım yolu daha güzel bırakacağım dese de malum belediyeler tekel uğruna izin vermiyor. Sandıkta teknolojiyi destekleyecek kim varsa onu destekleyeceğim. Her işime bir şekilde engel olan bir şey bu durum.
-
Merhaba, hayırlı bayramlar herkese
Hipernet 24 Mbps 75 GB AKN abonesiyim. Malum ayın ortası gelmeden kota doluyor. Az önce aradım TTnet'i. Paket fiyatları hakkında bilgi aldım. 50 Mbps/ 200 GB AKN için taahhütlü 85 TL (taahhütsüz 107 TL) dediler.
Bu AKN yetmiyor, ayın ikinci haftası doluyor yok mu bir güncelleme çalşması dedim. Şu anda öyle bir bilgi yok dedi. Bütün aboneler sosyal medya üzerinden örgütlenip tepkisel bir eylem yapmadığımız sürece bu kazığın sonu gelmeyecektir.
Bu arada TTnet alo taahhütü olanlar için bilgi; yeni taahhüt fiyatları 1 yıl için 11 tl, 2 yıl için 9 tl, taahhütsüz 15 tl. geçen yıl 1 yıl için 7 tl'ye taahhüt vermiştim. Anlayacağınız TTnet kulağımızın arkasına da göz dikti. -
İyi de bu aynı zamanda ttnetin çok daha fazla kazandığını gösterir.
http://emlakkulisi.com/ttnet-2013te-35-milyar-lira-ciroya-ulasti/231329
Ben bunları Allah'a havale ediyorum elbet gün gelecek devran dönecek hepsi hesap verecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 26 Eylül 2015; 22:03:42 > -
Sektörde 1 firma tekel olunca böyle oluyor malesef.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hgw fiber güçlü modem
- türk telekom port başvurusu
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- türk telekom magnet limitsiz
- türk telekom dns değiştirme
- türk telekom internet çekmiyor
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- kapanan hat nasıl açılır
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- en iyi internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X