< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 24 Haziran 2020; 23:55:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 24 Haziran 2020; 23:55:24 > |
Hocam keşke "mesai bitiminde ben eve gitmeyeyim zaten diğer mesainin başlamasına az kaldı" deyip orada konaklamanın mümkün olup olmadığını da sorsaydınız
|
Haftalık max çalışma 40 saat değil mi ? sonrasında ek mesai ödemeleri gerekiyor diye biliyorum bir de bakanlığa bağlıymış |
Şaka gibi. İyi ki kabul etmemişsin. Bence isimlerini ifşa et de utansınlar. |
bastıra bastıra sordum hocam özellikle günlük 10 saat diyince ben cumartesi pazar yok dedim heralde cumartesi de çalışma saatimiz aynı diyince dedim köle arıyorlar galiba çalışma sorun değil cumartesi de çalışalım amenna ama hakkımız olanı öde bari |
Ben de özel sektörde çalışıyorum ve hakkımı çok iyi alıyorum. Bence pes etmeyin. Güzel iş bulabilirsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA365660 -- 24 Haziran 2020; 23:57:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40312742C -- 28 Temmuz 2020; 17:56:13 > |