Şimdi Ara

Haftalık 60 saat çalışmaya asgari ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün bir iş görüşmesine gittim bakanlığa bağlı bir proje 8.30-6.30 cumartesi dahil 60 saat çalışma süresine asgari ücret dediler yemek parası yok 3 ay sonra beğenirlerse yemek ücreti veriyorlarmış. Bakanlığa bağlı taşeron bile 60 saat çalıştırıp asgari ücret veriyorsa özeller nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 24 Haziran 2020; 23:55:24 >

• Haftalık max çalışma 40 saat değil mi ? sonrasında ek mesai ödemeleri gerekiyor diye biliyorum bir de bakanlığa bağlıymış

• Şaka gibi. İyi ki kabul etmemişsin. Bence isimlerini ifşa et de utansınlar.

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt

bastıra bastıra sordum hocam özellikle günlük 10 saat diyince ben cumartesi pazar yok dedim heralde cumartesi de çalışma saatimiz aynı diyince dedim köle arıyorlar galiba çalışma sorun değil cumartesi de çalışalım amenna ama hakkımız olanı öde bari

• sasomelih kullanıcısına yanıt

Ben de özel sektörde çalışıyorum ve hakkımı çok iyi alıyorum. Bence pes etmeyin. Güzel iş bulabilirsiniz.

• Hocam keşke "mesai bitiminde ben eve gitmeyeyim zaten diğer mesainin başlamasına az kaldı" deyip orada konaklamanın mümkün olup olmadığını da sorsaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA365660 -- 24 Haziran 2020; 23:57:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40312742C -- 28 Temmuz 2020; 17:56:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.