Şimdi Ara

Haftada 4 gün antremanı ve fazladan kalan 1 gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam pazartesi salı perşembe cuma gidiyorum 1.gün göğüs ön kol 2.gün omuz arka kol 3.gün bacak sırt çalışıyorum.4.gün ise eksik olan bölgem olan omuz ön kol çalışıyorum tekrar sizce mantıklı mı bu yaptığım yoksa yıkıma girebilir mi bu bölgeler extra antreman ile eğer yıkıma girerse nasıl çalışmalıyım

14 aydır yapıyorum hemen hemen.

• bence göğüs arka kol,sırt öm kol,kardiyo vb cart curt en azından bacağı zorlamaycak bişeyler örneğin kollar(hafif) ve karın için özel program,bacak.özellikle bacağa dinlenmiş ve backatan sonra dinlenebilecğein zaman bırakmalısın.göğüs ve sırtta omuz çalışır.bir iki hareket eklemen yeterli
  • Hocam bacağın yanında sırt olmaz münkünse karın ya da boş bırakın bacağı tek çalışın.Zaten çok yorucu geçiyor bacak antremanları yanına başka bi kas grubu daha koyarsan çok yorulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 7 Eylül 2015; 21:38:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Hocam bacağın yanında sırt olmaz münkünse karın ya da boş bırakın bacağı tek çalışın.Zaten çok yorucu geçiyor bacak antremanları yanına başka bi kas grubu daha koyarsan çok yorulursun

yok hocam herhangi bir sıkıntı olmuyor açıkcası bende yorgunluk bakımından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Hocam bacağın yanında sırt olmaz münkünse karın ya da boş bırakın bacağı tek çalışın.Zaten çok yorucu geçiyor bacak antremanları yanına başka bi kas grubu daha koyarsan çok yorulursun

yok hocam herhangi bir sıkıntı olmuyor açıkcası bende yorgunluk bakımından.

O zaman problem yok hocam bende 4 gün çalışıyorum benim programda şudur:

Pazartesi:Göğüs-Biceps
    Salı:Sırt-Omuz
    Perşembe:Biceps-Triceps
    Cuma:Bacak-Karın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.