Şimdi Ara

haftada 2 gün çalışsanız kalan 5 günü nasıl değerlendirirdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes boş kalayım hayatı yaşayayım modunda ama çok boş vaktiniz olsa bu sefer yapacak bir şey bulamazsınız. maaşınız aynı kalacak ama haftada 2 gün çalışacaksınız sadece kalan 5 günü nasıl geçirirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Calıssan ne olacak? Ofiste yapacak sey bulabiliyor musun? Mesela simdi ofiste, yazılımcı olarak calısıyorum diyelim, cok calıstım zamanında simdi yine calısıyorum diyelim, orada ne var, karılar mı var, kızlar mı var? müzik mi var? sevisme mi var? Disko mu var? parti mi var? Ruskiler mi var? ne var ofiste?

Bilgisayar var, klavye var, Visual Studio ekranı var, bska ne var? Bir blok yok.. Otur orada aksma kadar köle harclıgı al, sonra eve git birkac saat otur ertesi gün yine kalk git otur ofise.. Bu mu?

Bu ayda 25 liraya ofis boy olarak calısıp, 25 bin liranın yanına bir sıfır ekleyip, "250 bin aliyem, köleyim emme en azından zaman geciyür" avunması..

Gercekten 250 bin bile alsan => bu imkansız, köleliliği romantize etme. Özgür olmak dünyanın en değerli seyidir.. Özgür olsaydın, calısmadan da yapacak cok sey bulurdun.. Hatta cok daha fazlasını yapardın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 8:28:9 >

Bir kere sağlıklı bir yaşam sürebilirim, spor + beslenme

Software Engineer
    METU CENG '25
  • Şimdi şirket kapanıyor işleri devrediyorum. Neredeyse hiç çalışmıyorum. 10 gibi kalkıyorum. Dışarıda da yağmur var. Okullar da tatil. Çocukla evde mal gibi oturuyorum yapacak hiçbişi yok. Güzel bi iş bulayım da çalışayım istiyorım

• Elektronik çalışmalarım var onları tamamlayıp parayı kırardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Şimdi şirket kapanıyor işleri devrediyorum. Neredeyse hiç çalışmıyorum. 10 gibi kalkıyorum. Dışarıda da yağmur var. Okullar da tatil. Çocukla evde mal gibi oturuyorum yapacak hiçbişi yok. Güzel bi iş bulayım da çalışayım istiyorım

Tamam da sirkette de mal gibi oturuluyor iste. Simdi mesela disari cik, yagmurluk giy yagmurda gez. Yagmurlu gunlerde gezmek en iyisidir ksvetli ve goth ortam. Hatta sirf gezmekle olmaz diyorsan, mezarliga git mezarlikta otur belki demon falan gelir ya da hayalet falan gorursun nefis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 10:57:40 >

cumartesi ateş yaktık ama hava sogultu. Üşütmüşüm hiç keyfim yok

• Yazın deniz yapılır, kışın evde dizi film, ilkbahar sonbahar da da doğa yürüyüşü yada yeni yerler görmek güzeldir. Haftada 9,12 saat çalışıp kölelik yapmaktansa, az para kazanıp az çalışmayı tercih ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

KARŞIYAKA
    .##......
    .##İZMİR#
    .##......
    .########

(_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็
  • Bana karanlik ve ksvetli havalarda keyif geliyor gunesli hvarda, kendimi enkaz gibi hissediyorum, surekli karanlik hva olmali. Odayi karartmak icin perdler surekli cekik sekilde oturuyorum zaten...

Götaland, norvec, almanya gibi olmali TR cok tirt ulke bu acidan, surekli amele gibi gunes var, tarlada calisan maraba gibi yaniyorsun sokakta gezerken, hele ki antalya yazin cekilmez oluyor ama iyi tarafi kisin surekli yagmurlu ve karanlik gunler oluyor mesela son 10 gundur falan hava surekli yagmurlu bu cok guzel bir sey

@AREryilmaz

Bence samsun veya trabzona beya sinopa taşınıp king of the north ilan edebilirsin kendini müstalil inşaa edeceğin kalede. Şöyle iskoç mimarisi ile yapılmış bir kale ilaç gibi gelir sana

haftada 2 gün çalışsanız kalan 5 günü nasıl değerlendirirdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 28 Ocak 2026; 12:10:27 >

Mesela bak deniz turizmi kadar malca bir sey yok. Insanlar oturdukları yerden 500 - 600 KM yol tepip, sahile inmek icin para harcıyorlar, kumun üstüne oturup amele gibi kavruluyorlar. Iste gittikleri yerde 1 hafta falan geziyorlar, 5 metrekare otel odasında kalıyorlar. Onun yerine bolu'ya git, karlı orman manzarası gör, ne bileyim saklıkent'e git kayak yap, teleferiğe bin, yazın rafting yap, yamac parasütü öğren babadağ'dan kalkıs yap, mağara gez, domuz avına cık, otur gölgeye balık yakala, kapadokya balon turu yap, ata bin, karadeniz yaylalarını gez falan.. TR'de gezecek ve aktivite yapacak cok yer var ama millet Antalya'ya geliyor hırt style tatil yapıyorlar..

Oturuyorlar sahile, ağızlarına bir dondurma alıyorlar "cak cak" emiyorlar. Cok hırt bir sey gibi geliyor bana. Mesela ben denize gittigimde kumda hic takılmıyorum direkt giriyorum iyice acılıyorum cıkıp arabaya biniyorum.

O resim bana sharapova resmi gibi geldi be..Hani ergenler kari resimlerine bakinca "avuuuu" diyorlar ya, ayni etkiyi yaratti hahaha

Ahaha evet. 5 yıldızlı otele gidip havuz başında 10 saat malak gibi tatmak tatil değil. O dinlenmek olabilir. Asgari ücretli birini tutarsın 5 gün sana aynı hizmeti yapar evinde de dinlenirsin.

tatil demek bişeyler görmek bişeyler deneyimlemektir

Antalya igrrenc bir yer hacı. Bak simdi buradan bir güllük civarına gideyim dedim, böyle bir trafik var sanırsın istanbul trafigi. Sağ seride gecemiyorum zart zart korna bsıyorlr, aractan inip kafalarını cekiclemek istedim resmen. Arabayı koyacak park yeri yok, taksi durağının önüne koyup topukladım, arabamı hırtlığına kocaman cizmisler. Ne lanet sehirmis yav, hırtlar akın akın geliyorlar.. Sehir bu kadar hirti almiyor artik, kucuk kaliyor.. En güzeli kırsal, müstakil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 16:14:2 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.