< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ya benim karartma perdelerini esim odaya girip cart diye cekti boyle :O sasirdim "uuuuvvvvv" dedim.. Oda bir aydinlandi boyle gunes gormus vampir gibi oldum.. Oturuyordum ayaga kalktim, ne yapiyorsun dedim, gunes girsin diyor.. Ben sevmem gunes falan bana karanlik lazim.. Hosuma gitmiyor odada ufal bir pncere olacak, onunde cam agaci falan olacak.. Bak iki tane ayu gibi pencere koymuslar odaya ses de geciriyor zaten tum sokak sesi iceride.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O 50 faktor mevzusu burada calismiyor cunku burada bir saunanin icinde gibisin surekli terliyorsun ve gunes kremleri akip agzina aci aci doluyor, alnindan akip gozlerini yakiyor. Buranin igrenc sicagini sadece ysayan bilir.. Burada iklimi farkli olan ilceler var. korkuteli, akseki, ibradi, falan gibi.. Yazin oralara kacacaksin yoksa buharlsip atmosfere karisirsin yururken bile kafandan ter damliyor abarti yok.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 19:38:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|