Şimdi Ara

haftada 2 gün çalışsanız kalan 5 günü nasıl değerlendirirdiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Doğru soyle yoksa vampir misin?

Ben denize girmeyi severim ama yanmamak icin 50 faktör içerisinde adeta banyo yaparak girerim. Ten rengin değişiyorsa güneş fazla gelmiş demektir diyorum anlamıyor insanlar.

Tabii bu tercihimin arkasında güneşe çıkınca bronzlasmak yerine morlasmam var sanırım. Kirmizi-pembe-mor arası garip bir renge bulunuyorum ve cok aciyor. Ustun ten rengimi korumaliyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Doğru soyle yoksa vampir misin?

Ben denize girmeyi severim ama yanmamak icin 50 faktör içerisinde adeta banyo yaparak girerim. Ten rengin değişiyorsa güneş fazla gelmiş demektir diyorum anlamıyor insanlar.

Tabii bu tercihimin arkasında güneşe çıkınca bronzlasmak yerine morlasmam var sanırım. Kirmizi-pembe-mor arası garip bir renge bulunuyorum ve cok aciyor. Ustun ten rengimi korumaliyim.

Ya benim karartma perdelerini esim odaya girip cart diye cekti boyle :O sasirdim "uuuuvvvvv" dedim.. Oda bir aydinlandi boyle gunes gormus vampir gibi oldum.. Oturuyordum ayaga kalktim, ne yapiyorsun dedim, gunes girsin diyor.. Ben sevmem gunes falan bana karanlik lazim.. Hosuma gitmiyor odada ufal bir pncere olacak, onunde cam agaci falan olacak.. Bak iki tane ayu gibi pencere koymuslar odaya ses de geciriyor zaten tum sokak sesi iceride..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

O 50 faktor mevzusu burada calismiyor cunku burada bir saunanin icinde gibisin surekli terliyorsun ve gunes kremleri akip agzina aci aci doluyor, alnindan akip gozlerini yakiyor. Buranin igrenc sicagini sadece ysayan bilir.. Burada iklimi farkli olan ilceler var. korkuteli, akseki, ibradi, falan gibi.. Yazin oralara kacacaksin yoksa buharlsip atmosfere karisirsin yururken bile kafandan ter damliyor abarti yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 19:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.