Şimdi Ara

Hafızamızın en dibine inmeye çalışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıllardan 93 tü. Anneme " anne yarın 1994 mü olacak ? " demiştim

Daha da öncesini hatırlamıyorum

Ya siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıl 2000 yeni eve taşınmıştık ''anne burası çok soğuk'' demiştim :D
  • yıl 1999 sobada yanan gazete parçasını incelemek için elime aldım. Elimi yakmaya başlayınca yere attım hemen. Son anda abim yetişti de su döktü hemen.

Yine aynı yıl evdeki bilgisayara bakıyordum. Aklımda kalan tek şey bu

• Benim hafızam iyidir 2-3 yaşındaki kardesimin dogumu

Ve en cokta Depremi gerci depremde 5-6 yaşındaydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Aralık 2012; 0:03:45 >
  • büyük depremde sokokta uyumam.
  • Sene 1994, etraf soğuk, ben sokakta ekmek almaya doğru gidiyorum, tanımadığım bir iki kişi beni yakalayıp apartmanda tecavüz etmişlerdi.
  • 2-3 yaşındayken 2 tane komşunun kızları vardı ben en solda yanımda da 2 kız kaldırım da oturup bi şey oynuyoduk orayı hatırlyıom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Sene 1994, etraf soğuk, ben sokakta ekmek almaya doğru gidiyorum, tanımadığım bir iki kişi beni yakalayıp apartmanda tecavüz etmişlerdi.

lan
  • yil 2001 eve yeni tasinmistik ve merdivenden dusmustum

• Sene 1996 4 yaşımdayım çamaşır sepetini kibritle tutuşturarak vitrini yakmıştım.
  • 2,2.5 yaşındayken evimizin önüne ayı inmişti,evin bahçe tarafı komple cam idi ve bu hayvanlar pencereye dayanıp içeri bakmıştı.Bende o sıra önümde bulunan sofra bezinin altına girmiştim.Bunu ve beraberinde birkaç olayı hatırlıyorum.
  • Sene... tam hatırlamıyorum 4-5 yaşındaydım. (Şimdi 17) Sünnet törenim ve benim babaaaaaağğğğğğğğğğğğğ diye ağlayışım
  • Yıl 2001 evin bahçe kapısından çıktığımı hatırlıyorum sonrası yok

• sene 98 99 koltugun altina girmistim cakmakla koltugun alti yandi heyecanlandim direk elimle ates yanan yeri sondurdum ertesi gun kulak cubugunun pamugu kulagima kacti korkudan 2 saat kimseye birsey demedim sonra kendim cikardim

• sene 1999 1 yaşındaydım karstakı lojmandakı evimizin odalarını hatırlıyorum
  • 1999 depremi, 7 yaşındayım daha annem beni yataktan kaldırmış üstümü giydirmeye çalışıyo etraf da büyük bir gürültü alelacele çıkmaya çalışıyolar ben hala yatağa kaçıp uyuyordum. He bide kapının sıkıştığını hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mratt -- 2 Aralık 2012; 0:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller2

sene 1999 1 yaşındaydım karstakı lojmandakı evimizin odalarını hatırlıyorum

buna anca yav he he denir
  • evimizin boyandigini hatırlıyorum. amcam bana sevdiğinden şerefsiz der. o gün bana şerefsiz demişti. bende boyaciyi işaret edip bu adam şerefsiz demiştim.

• sene 1989
    yer Diyarbakır
    Anne fareeeee diye bağırıyorum
    zemin kattaydık evde hep fare oluyordu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Sene 1994, etraf soğuk, ben sokakta ekmek almaya doğru gidiyorum, tanımadığım bir iki kişi beni yakalayıp apartmanda tecavüz etmişlerdi.

neee?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.