Şimdi Ara

16 gb model discovery uygulamaları direk hafıza kartına kuruyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
18.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dıscovery 16 gb modeli bır haftadır kullanıyorum. 4 gb hafıza kartımla beraber. Gecen bır oyun yuklemeye calıstıgımda SD KARTINIZ DOLU uyarısı verdı dedımkı heralde dırek sd karta kurdu bır haftadır.

Ayarlar/depolama/tercıh edılen yukleme konumu/dahılı telefon hafızası ''

bunu sectıgım halde telefon yenı uygulamaları oyunları hafıza kartına kurmaya calısıyor ve kuramıyorum. 8 veya 16 gb bı hafıza kartı alıp bu sorunu halledebılırım ama 16 gb lık modelı aldık hafıza sorunu yasamayalım dıye smdı kart almakda sacma gelıyor. Lutfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam hatirlayamadim konu ile ilgili linki bulup size atarim

Ayarlar >> Tüm Ayarlar >> Uygulamalar menusune gir. Sd karta kurulmuş olan uygulamayı seç "Buraya taşı: Dahili Bellek" butonuna bas
  • bircok oyun denedım marketten hepsını dırek sd karta kurmaya calıstı sd cart 4gb oldugu ıcın su an yerım yok hıc kuramıyorum yani. Dedıgınız seyı denıycem ama Direk olarak dahılı hafıza ya kurulum yapamıyor muyuz yardım edebılcek olan varsa sevınırım tesekkur ederım cevabınız ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavdegon

Sd kartı çıkartırsan direkt hafızaya kurulum yapıyor zaten

Sd karti takat takmaz o dosyalari sd kartta gormek istiyor ve tekrar datalari indiriyor. Bunun sebebi bana gore tamamen yazilimsal. Dahiliyi sdcard1 hariciyi sdcard0 olarak goruyor. Dogal olarak 0 etkinken 1e bakmiyor diye tahmin ediyorum.

Australian Dream
  • hafıza kartını cıkarıp denedım tabı ki buraya yazmadan once. Hafıza kartı yokken ufak oyunları programları kuruyor. ama mesela asphalt 7 yı denedıgımde hafıza kartı takılı olmadıgı hhalde harıcı depolama bırımınde yeterlı alan yok dıyor. kendı hafızasının da 8 gb ı fılan bosken bunu yapıyor. yok mu basına gelen caresını bılen arkadaslar ??
  • Ya abi ne sacmaliyonuz . kardesim ayarlaya gir orda tum ayarlara gec. Oradan depolamaya gir en ustte tercih edilen depolama alani var sen hic ellemediysen telefon uygulamanin boyutuna gore bi yere yukluyo sd kart ve dahili bellek secenekleride var sen dahili bellegi sec olsun bitsin

• Hocam sacmalamaktan bahsetmissin ama yazdigim mesajlari okumadan sacmaladigimi nasil anladin helal dogrusu. Senin dedigin seyi bende bliyorum ilk mesajimi okursa gorursun hatta gorulsun diye onu ayri satir olarak yazdim. Ben diyorumki hafiza kartimi cikardigim ve dahili hafizamda 8gb bos oldugu halde oyun kurmuyor kartta yer yok deyip

• Arkadaslar bitek benm basima geldi demekki kimse blmiyor. Hafiza kartini söktum telefonu yeniden baslattim en azindan smdi kendi hafizami kullanabiliyorum 12gb yeterli bu sekilde idare edicem. Ayni durum basina gelen olurss dedigimi denesin. Cozumu bilen varsads yorumunuzu bekliyorum :)

Orijinalden alıntı: EsamGün

Arkadaslar bitek benm basima geldi demekki kimse blmiyor. Hafiza kartini söktum telefonu yeniden baslattim en azindan smdi kendi hafizami kullanabiliyorum 12gb yeterli bu sekilde idare edicem. Ayni durum basina gelen olurss dedigimi denesin. Cozumu bilen varsads yorumunuzu bekliyorum :)

merhaba.

telefonu bugün aldım.depolama kısmına girdiğimde

telefon sistem kapasitesi : 4.90 gb
    boş : 1.60 gb

telefon kapasitesi : 11.10 gb
    boş: 10.86 gb

yazıyor.ayrıca 8gb sd kartım var.

depolamadan cıkıp uygulamalara girdiğimde

indirilenler kısmında ; 1,7 boş , 321mb kullanılan diyor

uygulamaları sd karta yüklüyorum. fakat dediğiniz gibi bu telefon 16gb falan değil. benim 16gb den anladığım 16gb yüklenebilir alan olması. bu telefona maksimum 2 gb uygulama yüklenebiliyor anladığım kadarıyla.

siz konu hakkında daha fazla bilgi edindiniz mi?

• EsamGün E kullanıcısına yanıt
    12 gb lık yere uygulama kurabiliyor musunuz
  • Tam emin degılım ama sanırım 12 gb lık olan kısmı telefon kullanıyor. Hafıza kartımı söktügüm günden berı hafızayla ılgılı hıcbır sorun yasamadım. nba 2k13 ve vegas gansterı aynı anda yuklu ıkısı zaten 4 gb a yakın yer kaplıyor. bunun dısında bir sürü muzık vıdeo klıp fotograflar var. Yani sanırım 12 gb ın tamamını kullanabılıyoruz bu telefonda.

Orijinalden alıntı: lavdegon

Kardeşim Teşşekkür Ederim İşe Yaradı Bende Aynı Cihazı Kullanıyodum Çıkardım Yeniden Başlattım Oldu

SD kart olmadan 8gb oyun ve kalanini resim video doldurdum hicbir sorun yok. Ancak oyunlardan hevesim geçtigu için kaldirdiim şuanda toplam 4gb dolu alan var hafiza kartini takiyorum google playde en ufak uygulamaya kadar SD karta kuruyor, uygulamalara güncelleme gelirse SD karta yukluyor asphalt 8 de 1333mb indirmeyi SD karta yapıyor.

Ve 2013 sen bu yanal kadar güncelleme gelmişken bu sorun devam ediyor. Seçili alan dahili iken SD karta kurunca ayarlar > uygulamalar yaptigimda buraya tasi SD kart diyor yani SD kartta olan oyunu dahili hafizasinda saniyor basiyorum tasindi diyor sonra oyuna girmiyor oyun bozuluyor. Ah GMD ah.

• Çôzümü olan yokmu bende aynı sorundan sıkıntı cekiyom

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.