Şimdi Ara

Hafiften sallantı hissediyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarım saattir sürekli hafiften sallanıyor bina gibi geliyor. Çanakkale'deyim. Anneme soruyorum sana öyle gelmiştir yat uyu diyor. Şimdi uyuycam bir de deprem olursa uyurken yakalanmak kötü olur tırsıyorum. 3.5 a kadar sağlam bir deprem gelecek sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sabahtan beri bu durumdayım ama psikolojik sanırım.

• hayır :s
  • Yok bir şey uyuyun.

• Kandilli nin uygulaması var onu indir yanina da bir bardak su koy oradan gozlemleyebilirsin

• Evet oldu sallandı yine ama artçı çok büyük değil sanırım kandillinin sitesinden bak
  • Harbi sürekli bir şey olucakmış sanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli esneme hissi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 depremini yaşasanız ne olacaktı acep :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakinnn kapının önüne ayakkabını koy rahat bişilerle ve mümkünse kapıya en yakın koltukta yat yanındayki sehpanın kenarınada bir çay bardağı koy eğer düşerse deprem olmuştur...

Not:bunu yazarken sallandığımı hissettim...

• arkadaş deprem olsa nolcak ki deprem anında dışarıya kaçamayacağına göre ha uykuda yakalanmışsın ha ayakta, bina yıkılırsa her türlü enkaz altındasın , yıkılmazsa zaten sıkıntı yok yani çok takmayın. Ayrıca deprem oldu zaten , yani şu an büyük bir deprem olma olasılığı 24 mayıstan önceki günlere göre daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

99 depremini yaşasanız ne olacaktı acep :D

odamda balkon var ve o balkon kapısından rüzgar esiyor. o da ahizeyi sallıyor. bazen öyle bir sallanıyor ki deprem olduğunu düşünüyorum. sonra son depremlere bakıyorum ama deprem olmamış. deprem olduğunda 9 yaşındaydım vallahi piskolojim bozuldu.
  • csb
  • Banada oluyo aynısı psikolojik olarak bazen göçük altında kalıp kurtulanların durumunu merak ediyorum

• Hayır

• sakin qnq dünya dönüyo
  • neden korkuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

Yarım saattir sürekli hafiften sallanıyor bina gibi geliyor. Çanakkale'deyim. Anneme soruyorum sana öyle gelmiştir yat uyu diyor. Şimdi uyuycam bir de deprem olursa uyurken yakalanmak kötü olur tırsıyorum. 3.5 a kadar sağlam bir deprem gelecek sanki

3.3 şiddetinde depremi hissetmişsiniz tebrikler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.