Şimdi Ara

Hafif ticari için lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ford Tourneo Connect aracıma 195/65 R15 ebatlarında yaz lastiği almayı düşünüyorum. Aracı sadece binek amaçlı kullanıyorum, yük taşımıyorum. Kaliteli, sessiz, uzun süre kullanabileceğim lastik önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hafif Ticari Araçlarınız için En Uygun Lastiği Bulun

Hafif ticari araçlar, işletmeniz için vazgeçilmez bir araçtır. Ancak, bu araçların en yüksek performansı göstermesi için doğru lastikleri seçmek çok önemlidir.

Lastik Boyutunu ve Yük Endeksini Belirleyin

Hafif ticari araç lastikleri için ilk adım, aracınızın kullanım kılavuzunda belirtilen doğru lastik boyutunu ve yük indeksini bulmaktır. Yük endeksi, lastiğin taşıyabileceği ağırlık miktarını gösterir.

Kullanım Koşullarını Göz Önünde Bulundurun

Hafif ticari araç lastikleri seçerken, aracınızı nasıl ve nerede kullandığınızı düşünmek önemlidir. Şehir içi trafikte mi yoksa engebeli arazilerde mi daha sık kullanıyorsunuz? Kullanım koşullarınız, hangi lastik türünün sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.

En İyi Hafif Ticari Araç Lastiği Önerileri

Kullanım koşullarınızı belirledikten sonra, hafif ticari araçlarınız için en iyi lastikleri araştırmaya başlayabilirsiniz. İşte bazı popüler ve önerilen seçenekler:

• Ford Courier: Michelin Agilis CrossClimate veya Goodyear EfficientGrip Cargo
    • Volkswagen Caddy: Continental VanContact 100 veya Pirelli Carrier
    • Mercedes-Benz Vito: Bridgestone Duravis R660 veya Hankook Dynapro HP2 RA33

Uzun Ömürlü ve Güvenli Lastikler

Hafif ticari araç lastiklerinizi seçerken, uzun ömürlülük ve güvenliğe öncelik verin. Yüksek kaliteli lastikler, yakıt verimliliğini artırabilir, yol tutuşunu iyileştirebilir ve aracınızın ömrünü uzatabilir.

Hafif ticari aracınız için doğru lastikleri seçmek, hem işletmeniz hem de sürücüleriniz için önemlidir. Doğru lastikler, güvenli ve verimli bir sürüş deneyimi sağlayarak işletmenizin verimliliğini artırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2015 yılının yazında petlas pt 515 almıştım.205-55-16 ölçülerinde.1,5 yılda yaklaşık 25 bin km yaptım gayet memnunum.Şu an araçta kışlıklar var zamanı gelince yine aynıları takacağım.Tanesini 165 tl ye almıştım o zaman.Petlas fiyatları gayet uygun ve güzel lastikler boşuna fazla para kaptırmaya gerek yok bence.Tavsiye ederim.
  • fiyatı uygunsa continantel yoksa lassa bridstone pirelli hepsi iyi lastikler michelin biraz dayanıksız diyolar
  • Michelin energy saver+
  • Petlas 195/65 R15 91H Imperium PT515 lastikleri tanesi 145 TL'den buldum. Petlas'a pek sıcak bakmıyorum fakat yine de listemde bulunsun. Araştırıp kararımı veririm. @tassa

Continental Premium Contact 5 aracım için uygun olur mu? Tanesi 170 TL'den buldum. Yıllardır da kullandığım bir marka Continental. Eğer uygun ise bu lastikleri alabilirim. @o.lut03

Michelin diğer markalara göre biraz daha yumuşak bir lastik sanırım. Yaz aylarında da yaylaya çıktığım için çabucak yıpranabilir.(Yollar asfalt değil, çukurlar fazla.) Bu yüzden Michelin düşünmüyorum. @Arranger.
  • Cpc5 alabilirsiniz

Dayanıklı olsun istiyorsanız bridgstone ve Pirelli'ye bakınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araziye gidicekseniz bridstone bakin tas gibi lastik uygun olsun diyosaniz lassa olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petlas 195/65 R15 91 T Elegant Pt311 alabilirsin.

Olası su birikintilerinde kızaklamaması için su tahliye kanalları da mevcut.

Tabi ki güvenli sürüş ve uzun süre kullanım performans konuları yine biz sürücülerin elindedir.
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Ticari olduğundan yük endeksi 95 ve XL serisi alırsan daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajımda belirttiğim gibi aracı sadece binek amaçlı kullanıyorum. Yük endeksi 91 olsa bile rahatlıkla yetecektir diye düşünüyorum.
  • Eylül başında aynı ebatta cpc5 aldım vw caddy'ye. Memnunum bir sıkıntı yaşamadım.(Aracı binek olarak kullanıyoruz)
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Siz. Binek için kullansanızda araç ticari muayenede sıkıntı olabiliyor bilgiNiZ olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 kasım ayında sıfır aldığım opel combo (doblo kasa) aracımın üzerinde pirelli 195/60/16 chorona hafif ticari lastik vardı.o kış ve 2013 kışında o lastikleri kullandım 2014 yılından itibaren kışları kış lastiği kullandım. lastikleri toplamda bu kışa kadar 10-12bin km civarında kullandım ve lastikler çok sert bir hal aldı.bu kış kıs lastiklerini taktığımda muazzam bir fark hissettim. Aracı çok az kullandığım için biraz daha uygun fiyata çok fazla sert olmayan bir lastik düşünüyorum.Henüz 2017 lastikler piyasaya düşmedi galiba.
    Siz ne önerirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.