Şimdi Ara

HAFİF İNCE SÜPER PARLAK EKRAN VE LG KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • REFERANSLARIMI İNCELEYEBİLİRSİNİZ, ŞU ANA KADAR HİÇBİR OLUMSUZLUK YAŞAMADAN İKİNCİ ELDE SATIŞ YAPIYORUM.

Merhaba arkadaşlar, Vatan bilgisayardan birkaç ay önce satın aldığım 26 Temmuz 2011 faturalı LG OPTIMUS BLACK P970 telefonumu 8 GB Hafıza kartı ve koruyucu arka kapak hediyesi ile satmak istiyorum. 30 Ocak'ta dilerseniz Gingerbread'e ve daha sonra da ICS'ye geçiş yapabilirsiniz.

LG OPTIMUS BLACK P970'i Bimeks ve Vatan'ın yaptığım %25 indirim kampanyalarında bile artık 1000 TL'nin altına bulmak son derece zor hale geldi. Bunda ÖTV zammının ne derece etkisi olur bilemem ancak, kaliteli bir telefona sahip olmak istiyorsanız p970 son derece iyi bir tercih olacaktır.

Ürün sorunsuzdur. Froyo 2.2 ile gelmektedir ve şu an üzerinde herhangi bir custom rom bulunmuyor. Zaten kurmaya da gerek duymadım.

Şarjı sıkı bir kullanımla bir gün (tüm androidlerde benzer) ortalama bir kullanım ile 2 gün kadar gidiyor.

Ürünle ilgili teknik detayları ve yorumları Mobilhat'ta yayınlanan incelemeden okuyabilirhttp://www.mobilhat.com/lg-optimus-black-p970-inceleme.html Youtube'dan P970 Optimus Black Review öbeğini aratarak videolara göz atabilirsiniz.

Fotograflar:

http://imageshack.us/g/849/img1468r.jpg/

Hafıza kartı hariç FİYATI 775 TL
    Hafıza kartı dahil FİYATI 800 TL

Yer: İzmir/Menderes,
    Kargo, EFT masrafları alıcıya aittir. Ürünü kargo görevlisinden teslim alırken imza atmadan önce kontrol ederek bir sorun old. düşünüyorsanız tutanak tutturarak geri iade edin.

şurada bu fiyata satıldı burada o fiyata satıldı tarzı mesajlarla ilanımı gereksiz yere meşgul edenler rapor edilecektir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 14 Ocak 2012; 10:53:24 >

UYARI: Benden alışveriş yaparken mesajlaştığınız üye rumuzunun greenflash olduğundan emin olun. Dolandırıcılar üyeliklerimize benzer hesaplar alarak insanları kandırmaya çalışıyor. Buna fırsat vermeyelim!!!

Alışveriş yaptığım bazı arkadaşlar: Nosferatu, DiabloXT, Brabus, aakgun78, dejavu_srkn, Sight, ERASE, Nerveous

• arkadaşlar satılması için fiyatı biraz daha uygun hale getirdim.
    UYARI: Benden alışveriş yaparken mesajlaştığınız üye rumuzunun greenflash olduğundan emin olun. Dolandırıcılar üyeliklerimize benzer hesaplar alarak insanları kandırmaya çalışıyor. Buna fırsat vermeyelim!!!

Alışveriş yaptığım bazı arkadaşlar: Nosferatu, DiabloXT, Brabus, aakgun78, dejavu_srkn, Sight, ERASE, Nerveous
  • beyaz olsa konuşurduk

Orijinalden alıntı: burky35

PM attım

cevaplandı, fotograflar eklendi

http://imageshack.us/g/849/img1468r.jpg/

• Optımus black bende satıyorum ıstemeden satmak zorunda kaldıgım ılk telefon bence ekran parlaklıgı cok muhtesem sarj suresıde ona nazaran dıger androıdlere gore cok guzel umarım cabuk satılır hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: slayer_00

Optımus black bende satıyorum ıstemeden satmak zorunda kaldıgım ılk telefon bence ekran parlaklıgı cok muhtesem sarj suresıde ona nazaran dıger androıdlere gore cok guzel umarım cabuk satılır hayırlı satışlar

sana da hayırlı satışlar hocam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper fiyatmış gerçekten
    Alışverişlerim: atalay3650 (PSP slim alındı) - SerdarAltay (Acer 5739G alındı) - SerdarAltay (Nokia 5800 satıldı) - cqrcqr (iPhone 2G 8GB satıldı) - black_fps (V3 alındı) - servey (LG R400 alındı) - engalb55 (HP DV6-3040ST satıldı) - selcuk666 (HP DV6-3046ST satıldı) - Balliba (LG Optimus Black alındı) - Cincinnati Kid (Galaxy S alındı) - the_gunner (HP TouchPad alındı) - Mad_Wolf (HP TouchPad satıldı) - tostosturan (iPad 16 GB satıldı) - eralpt (Lenovo N200 satıldı) - akinarcak (Packard Bell TM81 alındı) - hlldnc (S2 alındı) - GOadvance (S2 alındı) - Ün!em (GM Discovery satıldı) - Ün!em (Lumia 820 alındı) - YUHANNAtr (Arızalı S4 satıldı)
  • fiyatta indirim yapıldı...

• sebeke üzerinde video arama görüşme yapabiliyormu;??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.