Şimdi Ara

[SATILDI] SIFIR KAPALI KUTU HONOR 400 8/256 TR GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SIFIR KAPALI KUTU HONOR 400 8/256 TR GARANTİLİ

SIFIR KAPALI KUTU HONOR 400 8/256 TR GARANTİLİ/FATURALI - SİYAH RENK

HB'den satın aldım.

İlgilenen varsa 17000 TL'den satmak istiyorum.

Yer: İzmir

Kargo alıcıya ait veya elden teslim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

UYARI: Benden alışveriş yaparken mesajlaştığınız üye rumuzunun greenflash olduğundan emin olun. Dolandırıcılar üyeliklerimize benzer hesaplar alarak insanları kandırmaya çalışıyor. Buna fırsat vermeyelim!!!

Alışveriş yaptığım bazı arkadaşlar: Nosferatu, DiabloXT, Brabus, aakgun78, dejavu_srkn, Sight, ERASE, Nerveous
  • ek olarak Samsung S10 Plus 512 GB Seramik Kasa TR cihazı orjinal yazılım - pili değişmiş onun dışında servis görmemiş (sorunsuz) - Amiral Gemisi

Xiaomi Mi 6 128GB Seramik Kasa (custom ROM - Pixel Experience)

cihazları için de teklif yapabilirsiniz.

UYARI: Benden alışveriş yaparken mesajlaştığınız üye rumuzunun greenflash olduğundan emin olun. Dolandırıcılar üyeliklerimize benzer hesaplar alarak insanları kandırmaya çalışıyor. Buna fırsat vermeyelim!!!

Alışveriş yaptığım bazı arkadaşlar: Nosferatu, DiabloXT, Brabus, aakgun78, dejavu_srkn, Sight, ERASE, Nerveous
  • şu ayın 15 i geçsin ben hala mı 6 seramik kasa kullanıyorum honor 400 e bakıyorum.. nasipse rahatsız ederim sizi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• s10 plus da satıldı. Sadece Honor 400 kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.