Şimdi Ara

1450 TL BenQ XL2420G 144hz 1ms G-SYNC DVI+2xHDMI+Display

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Ürün sadece İzmir içine elden teslim ile satılıktır. Riskleri kabul ediyorsanız İzmir dışına da kargo yaparım.

    BenQ XL2420G 24" 1ms G-SYNC (DVI+2xHDMI+Display) Full HD Led Oyuncu Monitör (Amazon.com'dan satın alındı) Uzun zamandır kullanıyorum ve CS Go'da çok iyi performans alıyorum.

    ÖLÜ PİKSEL YA DA BAŞKACA BİR SORUNU YOKTUR. ORJİNAL KOLİSİ MEVCUT.

    İstediğim fiyat: 1450 TL EN SON FİYAT ve TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.

    Ürün özelliklerini ve diğer fiyatları incelemek için:
    http://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-benq-xl2420g-full-hd-g-sync-pivot-24-led-fiyati,5321693.html

    Hybrid İşlemci G-SYNC™ Oyun Monitörü
    Nvidia’nın devrim niteliğindeki G-Sync teknolojisi, monitör üreticilerinin kendilerini baştan aşağı yenilemelerine neden olacak. Öncelikli olarak da giriş ayarları, renk tonu, şiddeti ve kontrastını değiştirmeleri gerekecek. Arge şampiyonlarımızın büyük başarısı ile dünyanın ilk hibrid motor tasarımı ile bütün bu ihtiyaçlarınızı karşılamanın yolunu bulduk. Oyun tercihlerinizin kontrolü artık tamamen sizin elinizde

    NVIDIA G-Sync Modu Oyunun seyrini
    değiştiren akıcılık ile düşmanlarınızı alt edin
    XL2420G’nın ekran yenileme hızını, NVIDIA ekran kartınızla senkronize ederek, görüntüleri olabilecek en hızlı ve akıcı şekliyle görebileceksiniz. Düşük gecikme süresi ekran yırtılmalarına, görüntü takılmalarına ve yavaşlamalarına bir son veriyor. Ultra düşük Motion Blur ise sıfır gölgelenme ile görüntüleri görmenizi sağlar.

    Oyun boyunca ekstra netlik için Motion Blur Azaltma
    BenQ'nun yeni Motion Blur azaltma teknolojisi, özellikle aksiyon dolu FPS oyunları her milisaniyede, ultra pürüzsüz bir oyun deneyimi sunar. Motion Blur azaltma teknolojisi sayesinde oyuncuların takılmalar yüzünden yaşadıkları zorluklar artık ortadan kalkıyor. Bunun yerine kusursuz bir zafer için ihtiyaç duydukları herşey yanlarında.

    Göz sağlığı önlemi olarak Düşük Mavi Işık
    Düşük Mavi Işık özelliği sayesinde, net, rahat bir görüntü ile uzun saatler boyunca antrenman yapabilir ya da en üst düzeyde görsel kaliteyle oyunlarda rekabete girebilirsiniz. Sıradan bilgisayar ekranlarının ürettiği mavi spektrum ışığı, göz yorgunluğu, baş ağrısı ve uyku düzensizliklerinin önde gelen nedenlerinden biridir. BenQ’nun sunduğu çeşitli ayarlanabilir düşük mavi ışık düzeyleriyle, oyuncular gözlerini daha iyi koruyabilir. Yani artık gözlerinizi korumak için sarı renkli gözlükler takmaya gerek olmadığı gibi, oyunlar da çok daha net, rahat ve sıkıntısız olacak!

    Oyunlarda Rahatlık Sağlayan Titreşimsiz Ekran Teknolojisi
    Profesyonel oyuncularla işbirliği gerçekleştirilerek geliştirilmiş olan bu monitör, bütün parlaklık seviyelerinde titreşimi yok edecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik uzun saatler ekran başından kalkmayan en azılı oyuncular için bile göz yorgunluğunu büyük oranda düşürürken, yüksek ölçüde görsel rahatlıkla, oyun performansını arttırır. Oyunlarda rahatlık sağlayan titreşimsiz ekran teknolojisine sahip BenQ Oyun Monitörleri, en zorlu rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz efsanevi bir silahtır.

    Oyun Yenileme Oranı Optimizasyon Yönetimi (GROM)
    Oyun monitörlerinde dünyanın lider üreticisi olan BenQ XL2420G, farklı çözünürlük düzeylerinde optimal yenileme oranları sunan (100 /120 / 144Hz) Oyun Yenileme Oranı Optimizasyon Yönetimi(GROM) ile kullanıcılara benzersiz bir oyun performansı sağlamaktadır. Oyuncular için özel olarak tasarlanan GROM’un yanı sıra, Ekran Modu ve Akıllı Ölçeklendirme gibi güçlü özelliklerle, BenQ oyun tutkunları için yenileme oranı açısından bütünsel bir çözüm sunmaktadır.

    Oyun Modu Yükleyicisi İle Sırlara Ulaşın
    Sırlar açığa çıktı. Tanınmış oyuncuların kullandığı önayarlı ekran kalibrasyonlarını makinenize indirebileceğiniz Oyun Modu Yükleyicisi ile dünyaya profesyonellerin gözünden bakın. Her biri profesyonel oyuncular tarafından ayarlanmış olan bu kalibrasyonları kendi avantajınıza kullanabileceğiniz gibi, hızlı erişim için favori ayarlarınızı S Switch üzerine kaydetmeniz de mümkün. Ayrıca oyunlardaki üstünlüğünüzü korumanız için gelecekte yeni önayarlı kalibrasyonlar sunmaya da devam edeceğiz.

    Ekran Üzerinde Navigasyon İçin Ekran Pilot
    Güncellenmiş olan Ekran Pilotu fonksiyonu, kullanıcıların bütün monitör ayarlarını ekran üzerinden gerçekleştirmesine imkan tanımanın yanı sıra, favori oyunlarının ya da profesyonel oyuncuların ekran ayarlarını indirerek kendi makinelerine kurmaları için Oyun Modu Yükleyicisi özelliğine de doğrudan erişim sağlar.


    Hızlı Kontrol ve Navigasyon İçin Özel Olarak Tasarlanmış S-Switch
    Üç önayarlı tuşa sahip S Switch ile, oyun, iş ya da eğlence amaçlı farklı ekran ayarlarınızı kaydedebilirsiniz. Sizi, farklı kullanım şekilleriniz arasında sürekli ekran ayarı yapma zahmetinden kurtaran S Switch’in 1-2-3 şeklinde dizili olan farklı önayarlar arasında geçiş yapmak çok kolaydır. S Switch, hızlı OSD navigasyon ve ayarlamalar için bir scroll tuşuna sahiptir.



    Seyir Tercihlerinizi Kişiselleştirin
    Ekran Modu ve Akıllı Ölçeklendirme özellikleri, monitör seyrini size enuygun şekilde değiştirmenize ve oyun içi deneyimlerin simulasyonuna imkan tanır. Ekran Modu’nu kullanarak, farklı ekran boyutları arasında [17" (4:3), 19" (4:3), 19"W(16:10), 21.5"W (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9), 23.6"W (16:9), 24"W (16:9),27"W(16:9)] anında geçiş yapabilirsiniz.Akıllı Ölçeklendirme özelliğinden yararlanarak, ekrandaki içeriği istediğiniz boyuta ölçeklendirmenin esnekliğinden yararlanmanız da mümkün. Her türlü aplikasyon ya da oyunda mümkün olan en iyi seyri elde etmek için bu iki özelliği birlikte de kullanabilirsiniz.

    1ms GTG Yanıt Süresi
    1ms GTG yanıt süresi, daha gelişmiş bir oyun deneyimi için, görüntülerde bulanıklığa neden olmadan kullanıcılara hız sağlar. Bu hızlı yanıt süresi ile hareketli aksiyon sahnelerinde ve kısa sürede önemli görsel değişimlerin olduğu anlarda, bulanıklık ya da gölgeleme olmaksızın akıcı bir geçiş sağlanır. Yavaş ekranlardan kurtulun; oyununuzun kaderi ellerinizde olsun.


    Özel FPS Modu İle Oyunları Profesyoneller Gibi Oynayın
    Kazanmak için gizli stratejiniz olan FPS Modu, profesyonel oyuncuların temel içgörülerinden yararlanmanız ve oyunları, efsane oyuncuların gözünden görmeniz için oyun dünyasının efsane isimleriyle birlikte geliştirilmiştir. Bu sıradışı önayar seti, monitör kalibrasyonlarınızı otomatik olarak ayarlayarak, optimal parlaklık, kontrast, netlik ve renk tonlarını elde etmenize imkan tanır. Her türlü durumda düşmanlarınızı saptayıp, hareketlerini dikkatli bir şekilde takip edebileceğiniz bu mod, rakiplerinize karşı avantaj kazanmanızı sağlar. Bu özel modun iki varyasyonu bulunmaktadır: BenQ’nun kullanıcılara önerisi doğrultusunda, FPS 1 modu, Counter-Strike 1.6için ekran konfigürasyon ve optimizasyonunu sağlarken, FPS 2modu ise Counter-Strike Source için tasarlanmıştır. Form ve fonksiyonun bu mükemmel kombinasyonu oyun tutkunlarının her zaman bir adım önde olmasını sağlar.


    Kolay Navigasyon İçin Sezgisel Kullanıcı Arayüzü (UI)
    Yeni bir tasarıma sahip olan OSD, sezgisel kullanıma imkan tanıyan yatayslide-out display ile ayarlarınızı kolay bir şekilde değiştirmenize imkan tanıyan fiziksel dokunmatik tuşlara sahiptir. Bu basit tasarım opsiyon ve ayarlar arasında navigasyonu sağlar.


    Ultra-Esneklik Sağlayan Yüksekliği Ayarlanabilir Stand
    Tek parmağınızla hareket ettirebileceğiniz Yüksekliği ayarlanabilir Stand ile, monitörünüzün yüksekliğini size en uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Monitörünüzü yükseltebileceğiniz gibi, masa üzerinde düz bir şekilde yatırmanız da mümkün. VESA montaj tasarımına sahip bu monitör dikey ya da yatay olarak çevrilebilir. Ayrıca, monitörün arkasındaki şık kulaklık askısı, masanızın düzenli kalmasını sağlar.


    ecoFACTS Label
    ecoFACTS size BenQ ürünlerinin ne denli çevre dostu olduğunu gösterebilir! BenQ yalnızca çevre mevzuatlarına pasif olarak uyum sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aktif olarak çevre dostu ürünler geliştirmek için de çalışır. ecoFACTS, BenQ XL2420G’nin zararlı maddelerin kullanımı, malzeme seçimi, paket tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan tasarım ve ürünlerin diğer tarafları üzerindeki çevreye yönelik çabalarını tasdik etmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 28 Eylül 2021; 14:51:56 >







  • Hayırlı satışlar, aşağıda ki link aynı ürün mü?

    https://www.akakce.com/siparis/?p=516675859
  • hezarfen07 kullanıcısına yanıt
    Adam almış kullanmış, ölü pixel yok 200 lira az verip riske girmek istiyosan o senin tercihin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lafügüzaf. kullanıcısına yanıt
    Hocam benden size nacizane tavsiye.

    1-Ürün bilgilerini kopyala yapıştır yapmaktansa onları silip kısaca marka, model, garanti durumu, fatura tarihi, hangi firmadan alındığı, kutu aksesuar vs'nin durup durmadığını belirtirseniz

    2-Ekran tamamen mavi, yeşil, kırmızı, siyah, beyaz iken ve normal masaüstündeykenki fotoğraflarını çekip atsanız


    ilanınız daha çok ilgi çeker, satmanız kolaylaşır.
    Her alıcı ölü piksel, ışık sızması, ghosting var mı bilmek ve görmek ister.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xooa

    Hocam benden size nacizane tavsiye.

    1-Ürün bilgilerini kopyala yapıştır yapmaktansa onları silip kısaca marka, model, garanti durumu, fatura tarihi, hangi firmadan alındığı, kutu aksesuar vs'nin durup durmadığını belirtirseniz

    2-Ekran tamamen mavi, yeşil, kırmızı, siyah, beyaz iken ve normal masaüstündeykenki fotoğraflarını çekip atsanız


    ilanınız daha çok ilgi çeker, satmanız kolaylaşır.
    Her alıcı ölü piksel, ışık sızması, ghosting var mı bilmek ve görmek ister.
    sattığım ürünlerin arkasında olduğumu benden kaynaklanan en ufak bir sorunda dahi alıcıyı mağdur etmediğimi bugüne kadar aldığım satış yorumlarında görebilirsiniz. Bu nedenlerden dolayı foto koymaya gerek görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.