Şimdi Ara

Hafif Bel Fıtığı başlangıcım varmış, tavsiyeniz var mı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mr çekildim doktor baktı, hafif bel fıtığı başlangıcın var dedi

benim aşırı kilom var hemen kilo ver dedi ve yüzme yapmalısın dedi

ben de dedim. evde biraz bel egzersizleri yaptıktan sonra spor salonuna gitsem olur mu dedim
    bana olmaz sen ömrüm boyunca ağırlık kaldırmamalısın dedi bana :S:S:S

40 kilo fazlam var. spor salonuna gitmeden kilo verirsem vücudumda sarkma olması kuvvetli ihtimal, sonra estetiğe verecek param yok sarkma olursa

yahu hafif diyor bel fıtığı başlangıcına ama, ne yani mesela spor salonunda cidden 20 kilo bir omuz antremanı yapamıcam mı ben şimdi hiçbir zaman cevap verirmisiniz lütfen

mesela bazı haberler hatırlıyom bazı futbolcularda bel fıtığı oluyomuş, ama adamlar hala çatır çutur antrenman yapıp maçlarına çıkıyorlar 90 dakika

nolcak şimdi napayım :S:S

sizce 40 kilo fazlamı hepsini verirsem, yüzme yaparsam vsvs tamamen kurtulurmuyum bundan. halısahalarda kalecilik yapıyodum 2 sene öncesine kadar yine yapabilirmiyim ne diyonuz? ve tabiki spor salonu hakkında ne diyonuz?

• merak ettim
  • Yürüyüş ve yüzme yapacaksın hem kiloda verirsin.

Bel kaslarını güçlendireceksiniz. Özel hareketleri var.

Fizik tedavide uzay tedavisi var deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizik tedaviye göndermedi mi ...
    hafifse fizik tedavi
    ağırsa ameliyat yapılıyor...

yüzme-yürüme-egzersiz yapın ....
    ağırlık kaldırmayın ....
  • beyler konuyu acan benım sıfremı kaybettim size cevap yazmak ıcın bıdaha uye oldum

ya dediğim gibi 40 kilo fazlam var ve asosyalim

devlet hastanesinde doktor bana dinlencen ve yüzme yapcan dedi sadece. pek ilgilenmedi sanki, mr sonucuna baktı bu ikisini yapcan dedi okadar :S:S

1- sizin dediginiz gibi fizik tedaviye baslarsam acaba kaç para tutar? devlet veya özelde fizik tedavi cok fark varmı teknoloji bakımından veya ilgilenmeleri açısından ve fiyat açısından?
    2 - spor salonuna mutlaka gitmem lazım yoksa kilo verince sarkma olabilir kilom çok fazla, sizce baska bir doktora daha görünüp spor salonu için birdaha sorayımı?
    3 - halısaha turnuvalarında kalecılık yapıyodum 2 sene önce, 1.85 boy 125 kiloyum suan, ideal kiloma ulaşıp ve beli falan güçlendirirsem gerekirse fizik tedavi ile, eski günlerime dönebilirmiyim sizce halısahada yorumunuz nedir yaş 26 bu arada
    4- bu arada bende bel düzleşmeside var asosyallik ve kilo sonucunda...

@666azazel @hey352

• Hemen fizik tedaviye git devlete veya özel

Acilen özel hareketleri yani sırt güçlendirme hareketleri falan yapman lazım. İnternetten görebilirsin hareketleri.

Kaleciligi unut.

Spor salonuna gitmeyeceksin yüzme havuzuna gideceksin

Günlük mutlaka yüz

İnternetten diyet yemekleri arat yap ye. Hamurobur olma ,otobur olma zamanı.

Tv de internette Saglik programlarini takip et. Aldığın kaloriden fazla harca yüzme yürüme ve egzersizle.

Bunları yaparsan sağlam vücudun sağlam kafan olur. Asosyallik kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel devlet fark etmez. SGK 1 aylık fizik tedavi hizmetini karşılar. Bu hakkını kullan. Yalnız şunu belirteyim. Fizik tedavi aldığın sürede ağrıların kesilir ama bu fıtığın geçtiği anlamına gelmez. Artık hayatının geri kalanında yaşantına, hareketlerine dikkat etmek zorundasın. Fizyoterapistine danış. Yapman yapmaman gereken hareketleri öğren ve egzersizlerini ihmal etme. Halısahalara da devam et. Zaten asosyalim diyorsun onu da elinden almayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLEK AĞRISI YAŞAYAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaasink

Özel devlet fark etmez. SGK 1 aylık fizik tedavi hizmetini karşılar. Bu hakkını kullan. Yalnız şunu belirteyim. Fizik tedavi aldığın sürede ağrıların kesilir ama bu fıtığın geçtiği anlamına gelmez. Artık hayatının geri kalanında yaşantına, hareketlerine dikkat etmek zorundasın. Fizyoterapistine danış. Yapman yapmaman gereken hareketleri öğren ve egzersizlerini ihmal etme. Halısahalara da devam et. Zaten asosyalim diyorsun onu da elinden almayalım

fener kalecisi volkan bel fıtığı ameliyatı olmuş 35 yaşında ve daha 40 yaşına kadar oynucam diyor :O
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.