|
Bende zaten ''her hangibir yaratıcıya inanman sorun değil'' anlamında bir şey yazmadım orada. Kavram olarak ''Sadece Arapların bildiği'' bir kavram olmadığına değindim. ''Her şeye gücü yeten, tek ve eşsiz tanrı'' kavramı bir çok coğrafyada görülüyor. Sana değil ancak bunuda önceki yazıda yazmıştım. İfadene düz olarak bakınca bile tarihi verilere uymuyor. Öyle bir anlam da çıkmıyor yazdıklarımdan. Kuran'ın ve diğer dinlerin ''Tanrı'' kavramından bahsettim, bunu açıklamak durumunda olmam hoş değil. Hatta dünyanın güdeminde (biz hariç) olan bir arkeolojik bulgudan bahsettim. Ancak rivayet anlatmaya devam ediyorsun. Mantık hatası bulmuş birinden, kelimeleri dikkate alan daha dikkatli tavırlar beklenir. Yazı kaçınılmaz olarak uzun olacak. Bu arada önceki cevabıma da yanıt alamadığımı hatırlıyorum. Çünkü o da uzundu, ne de olsa okunacak şey uzun olmamalı savımızı kısaca destekleyen yazılar okumaya değerdir. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 30 Eylül 2025; 23:6:26 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı