Bildirim
HADIMKÖY'DE ARSA ALINIR MI? UZUN VADEDE KAZANDIRIR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
istanbulda imari olan arsa yada yakin zamanda imara acilacak arsa her daim kazandirir -
bence yaşınız da önemli gençseniz uzun zaman bekleyebilirsiniz bu durumda arsayı almak mantıklıdır
ama orta yaş ve üzeriyse ev almak ve hemen kiraya verebilmek daha mantıklı sonuçta verdiğiniz parayı belli bir süre sonundae tekrar cebinize koyarsınız . -
Bu arsanın 0.40 kaks ve 6.50 yükseklik olduğunu söylemeyi unuttum. Bu kriterleri de göz önünde bulunfuralım lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmeyen arkadaşlar olabilir. kaks ve yüksekliği kısaca açıklayalım
Kat Alan Kat Sayısı :
Arsa alanını bu katsayı ile çarparsak yapılabilecek toplam kapalı alanını biliriz.
senin olayda 301 * 0.40 = 120.4 yani 120 oluyor
bu durumda arsa üzerine yapılabilecek kapalı alan miktarı maksimum 120 metrekaredir.
Hmax ( Maksimum Yükseklik ) =
6.50m – 9.50m – 12.50m – gibi sayılardır. 0.50m çatı payıdır.
asıl rakam da 3 metre ve katlarıdır.
kat başına 3 metse desek 2 kat ve çatı katı yapılabilir.
yani buraya müteahhit falan girmez. ilerisi için tavsiye etmiyorum.
ama alayım ilerde buraya müstakil ev yapmak isteyen olabilir veya dükkan şu bu yapılabilir dersen sen bilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 13 Mayıs 2014; 20:42:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan
bilmeyen arkadaşlar olabilir. kaks ve yüksekliği kısaca açıklayalım
Kat Alan Kat Sayısı :
Arsa alanını bu katsayı ile çarparsak yapılabilecek toplam kapalı alanını biliriz.
senin olayda 301 * 0.40 = 120.4 yani 120 oluyor
bu durumda arsa üzerine yapılabilecek kapalı alan miktarı maksimum 120 metrekaredir.
Hmax ( Maksimum Yükseklik ) =
6.50m – 9.50m – 12.50m – gibi sayılardır. 0.50m çatı payıdır.
asıl rakam da 3 metre ve katlarıdır.
kat başına 3 metse desek 2 kat ve çatı katı yapılabilir.
yani buraya müteahhit falan girmez. ilerisi için tavsiye etmiyorum.
ama alayım ilerde buraya müstakil ev yapmak isteyen olabilir veya dükkan şu bu yapılabilir dersen sen bilirsin.
Bu konuda bilgilisiniz zannediyorum, peki müstakil ev yapsam karlı bir yatırım Olurmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevyrolette -- 15 Mayıs 2014; 12:14:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mevkiyi tam olarak bilmiyorum ama yanında o kadar büyük binalar olan yerde ev değil de dükkan daha çok iş görür.
bölgedeki emlakçılara hiç bir şey bilmiyormuş gibi sormak lazım o bölgenin geleceğini nasıl öngörüyorlar ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X