Şimdi Ara

Hadi TBC yi değerlendirelim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fixlenmeyi bekleyen bir ton sorun var duzeltidigi zaman cok daha guzel olcak tabıkı beklentılerın ustunde bı oyun eklentı demıyorum bıle

karazhan da gecen girdik ıcerde hıc mob goremıyouz hemde hıc sadece npc ler var ve bıze rest suresını beklemız solendı gm tarafından serverda herkez guldur guldur karazhan yapıyo bız beklıyoz kı bu gece resstlesın bu arada server magtheridon aklıma gelmeyen daha cok sorun var havada olme meselesı felan guardlar veya baska bısey yuzunden havada oluyosun gıdıp melekden doguyosun gıttı goldlar sonra
  • TBC beklentimin üzerinde ama o kadar da abartmaya gerek yok.
    Blizzard bu oyunu yazı tahtasına çevirdi. Sürekli silip baştan yazıyor. WoW'da üstüste çıkan patchlerden sonra Classlar için söylenenler bikaç ay sonra tutmaz olmuştu ve Class tanımları değişmişti. Şimdi ise TBC BETA'dan öteye gidemiyorum. Sürekli patch ve sürekli düzenleme. Blizzard Dengeyi tutturamıyor ve sürekli oynuyor. Oyunda mekanik çok hata var. Lag, Texture dediğimiz doku farklılıkları arasında geçişler vs. Ama TBC yorumumda benim için en kötüsü ne biliyor musunuz? Allience'a Shaman, Horde'a Paladin verilmesi. İşte bunu ben kabullenemiyorum. Blizzard burda resmen şunu diyor:

Ben dengeyi kuramadım, Alın siz kurun...

SAYGILAR...
  • Adamların tek yaptığı rakamlarla oynamak. eskiden 6k Hp vardıysa şimdi 8k var. silahın 80 dps idiyse şimdi 100 değişen ne? rakamlar.. tbc=out diablo exp=in
  • levelin dedigi gibi expansion pack degil başlı başına bir destan ama bir kaç sorunu söylemek istiyorum ahans..

-black morass; tam bir 'mario' havası var bu insde sürekli aktif olmanız lazım 17. warpta yatarsanız 15 dakkanız boşa gidiyor; yani başdan. ve oyunun tier başlangıcı olan karazhana bu insi yapmadan giremiyorsunuz. 2 warrior 1 rogue priest 1 caster rahat yapabiliyor ama o 1 caster olmanız çok zor, party başı bir caster aranıyor, partye girme şansınız %20(castersanız).. bossda wipe yemeniz çok kolay çünkü 2. boss taunt yemiyor(ohannes), wipe yerseniz sıçtınız demek, başdan... warpı kapatmanız için 1 dakka vermiş gecikirseniz başkası açılıyor, sürekli add geliyor(bari bossda gelmesin Allahsızlar) + warp başı öküzümsü elite warp watcher. kişi başı 1 beacon çok az en az 3 olması lazım (boss başı bir tane kullanmak için).

-insleri random teamle yapmak çok zor, herkez guildmateleriyle takılıyo
    -bazı questler çalışmamakla beraber ins giriş çıkışlarında aldıgımız dcler adamı deli ediyor.
    -warlock t3 helmi gaz maskesi diye koymuşlar rezalete bakar mısın :D
    -murmur ragnarosla windseekerin üvey kardeşi heralde:O
    -outlandda çok fazla orc kesiyoruz kardeş katline son

son olarak black morass tam bir saçmalık sizin düşünceleriniz nedir black morass nerf yer mi acep?

• TBC...

Questler güsel bunu inkar edemem. Bilindik WoW questlerinin yanında kuşla bombalama questleri ayrıca renk katıyordu. Ama gel görki bir çok quest bug içeriyor. Bu buglarda insanı deli eden buglar.

Lvl 69 da hala raptor kesmekse fiyasko. Sen o lvl e gel hala börtü böcek avla. Ben yarasaları lvl 4-5 ken kesiodum.

Moblarda buglı. Büyü atıyorum. Mob bana vuruyor. Ama nasıl? Mob yerinde duruyor ve ben dayak yiyom. Kim tarafından? Blizz in agır bug ı bana sille tokat girişiyordu. Öldürüyorum mob u ve lootlayamıyorum. Sagol blizz.

Zindanlar umdugumdan daha iyiler. Fazla büyük deiller. Bitirmen 2 saatten az sürüyor. Bilirim bi Wailing Cavern 2.5-3 saat sürüyor. Gelen zindanlar çok güseller.

Özellikle Black Morass... Yürü mob kes derdi yok. Güsel güsel portallar açılıyor sende gelen yaratıkları dövüyorsun. Takımda ki herkes class ını iyi bilmeli. Noobluk affetmiyor. Bu bakımdan WoW dünyasındaki en sevdigim zindan mertebesine yükseldi BM.

%60 lık ucan binek saçmalık. Slow Fall atarsam %100 lük binegim ucar. %60 tam bi işkence.

PvP zıvanadan çıktı. Herkeste çok fazla HP. Bi warrior almak işkence. Rogue desen imba. Özellikle arenalarda 2v2 de karsı 2 rogue olursa felaket oluyor. Ben mage im. 2 side shadowstep ardından ambush... 2v1 oluyor. Arena sistemi benim moralimi bozdu. Ztn druid leri anlatmama gerek yok (ohhh mis gibi nerf yolda).

Ve TBC nin sıçıp ta bi türlü sıvayamadıgı nokta: Karazhan!!! 10 kişilik zindan büyük guildleri parçalıyor. Benim guild im officerları seçiyor öle gidiyor. Ha ben veteranım ama 2 kere gittim. Ve hala embesil Gm ''biz herkesin item almasını sonrada Gruul's Lair da başarılı olmamızı istiyoruz'' dedi ama ben giremezsem nası item alırım. 2 raid çıkaran guildlerde 1. raid e gm ve officerlar -yani item olarak saglam adamlar- alınıyor 2. raid e ise geri kalanlardan bi raid oluşturuluyor. Eh sonra 2. raid in başarısı 1. raid ten dogal olarak düşük olur. Bir çok guild dagılıyor. ''Karazhan the guilddisbander!'' --- sagol Blizz sagol idiot blizz çalışanları.

Sadece 10 kişi kalan Guildler nası 25 kişilik zindan yapcak Blizz? Çünkü o 10 kişi dışında herkes Karazhan a alınmıyor diye guild i terketti blizz. Bana sölesene Blizz idiot çalışanlarını kovmak gibi bi düşüncen var mı?

TBC benim istedigim gibi çıkmadı. Eski günlerimi özlüyorum. En fazla 8k Hp ye sahip oldugumuz günleri.

70/100 TBC ye puanım..

Çok fazla bug, classlarda az sayıda yenilik, fiyasko Karazhan, fiyasko moblar...

• Karazhanın 10 kişi olması veya max dungeon nüfusunun 25 kişi olması çok daha fazla kişiye endgame dungeon yapma fırsatı verdi.. TBC den önce naxx yapan guildlerin sayısı bir kaç taneydi ve çoğu insan naxxı bırakın 2 senedir oynamasına rağmen bwl ye bile gidemediler ve oyunun en önemli olayı pve den bir haber yaşadılar... 40 kişilik dungeonlar büyük organizasyon gerektiriyordu ve ufak bir hatadan kaynaklanan wipe lar onca insanın zamanını çalıyordu...Bunun gibi eksileri gören blizz şimdi çok daha fazla kişiye endgame dungeon yapma fırsatı verdi, işler eşitlendi ve pve çok daha fazla kişiye hitap eder oldu ve bence doğrusuda bu..

Şu an yine endgame pve guildleri mevcut ve bunların nüfusu 10 a filan inmedi.. 2-3 grup karazhan yapan guildler var, bunlar 25 kişilik dungeonları rahatlıkla yapıyorlar ve 25 kişilik dungeon yapmak için eskisi gibi büyük organizasyon gerektirmiyor artık.. bence böylesi daha doğru..

onun dışında hp lerin artmasına paralel olarak yapılan damagelerde arttı.. eskiden savaşlar bir kaç saniye sürüyordu ve hala bir kaç saniye sürüyor..o yüzden hp nin 8-9k olması bir anlam ifade etmiyor, pvp, yeni gelen talent ve skillerle eskisinden daha zevkli ve işler artık daha zor çünkü itemler resetlendikten sonra çoğu kişideki item kalite seviyesi artık eşit.. yani eskisi gibi tier 3 lü bir adamın, scholo seti olan bir adamı ezmesini izlemiyoruz artık.. şahsi fikrim bir kaç bug dışında TBC 10 numara bir expention.. notum 9.5/10 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 1 Mart 2007; 14:10:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shaddack

Karazhanın 10 kişi olması veya max dungeon nüfusunun 25 kişi olması çok daha fazla kişiye endgame dungeon yapma fırsatı verdi.. TBC den önce naxx yapan guildlerin sayısı bir kaç taneydi ve çoğu insan naxxı bırakın 2 senedir oynamasına rağmen bwl ye bile gidemediler ve oyunun en önemli olayı pve den bir haber yaşadılar... 40 kişilik dungeonlar büyük organizasyon gerektiriyordu ve ufak bir hatadan kaynaklanan wipe lar onca insanın zamanını çalıyordu...Bunun gibi eksileri gören blizz şimdi çok daha fazla kişiye endgame dungeon yapma fırsatı verdi, işler eşitlendi ve pve çok daha fazla kişiye hitap eder oldu ve bence doğrusuda bu..

Şu an yine endgame pve guildleri mevcut ve bunların nüfusu 10 a filan inmedi.. 2-3 grup karazhan yapan guildler var, bunlar 25 kişilik dungeonları rahatlıkla yapıyorlar ve 25 kişilik dungeon yapmak için eskisi gibi büyük organizasyon gerektirmiyor artık.. bence böylesi daha doğru..

onun dışında hp lerin artmasına paralel olarak yapılan damagelerde arttı.. eskiden savaşlar bir kaç saniye sürüyordu ve hala bir kaç saniye sürüyor..o yüzden hp nin 8-9k olması bir anlam ifade etmiyor, pvp, yeni gelen talent ve skillerle eskisinden daha zevkli ve işler artık daha zor çünkü itemler resetlendikten sonra çoğu kişideki item kalite seviyesi artık eşit.. yani eskisi gibi tier 3 lü bir adamın, scholo seti olan bir adamı ezmesini izlemiyoruz artık.. şahsi fikrim bir kaç bug dışında TBC 10 numara bir expention.. notum 9.5/10 :)

+1 dediklerine katılıyorum

• tüm 5kişilik instanceları bitirdim ve hepsi çok güzel, daha çok uzun şeyler yazılır ama kısa keserek TBC verildiği paraya değer
  • bc çok güzel fakat
    Blizard işini iyi biliyor
    ilk önce oyunu hazırlıyor
    sonra bazı şeyleri çıkarıyor oyundan
    sonra expantion yaptım die paraya para demiyor
    örneğin diablo 2ye lod çıktı
    warcraft3e frozen throne
    wowa burning crusade çıkardı
  • Grull laire girmedim ama karazhan çok abartı geldi bana.Trahs moblar chastera 6k vuruyo.Bossta 1 sefer agro gittimi herkez yatıyo.Çok uzun sürüyo.

Onun dışında Tbc questleri itemleri ortamları herşeyi ile güzel bence.
    Bide instance larda olmayan sınıfın itemleri düşmeye başladı çok sık yada benim kuruntum......
  • Karazhan la arttı diyorsun zindan yapanların sayısı. Hmm ilginç. Söler misin benim guildimden 20 kişi nie ayrıldı? Söler misin sonradan guild e giren adamları gm ve officer ların oldugu raid e nie alsınlar? Söler misin Karazhan a gidemeyen adamlar niye sinirli? Söler misin guildimin officerları Blizz e bu kadar küfrediyor? ''Karazhan the Guilddisbander'' yüzünden dagılan çok fazla guild var. Evet yapan yapıor 5 tane raid. Ama 5 den kaçı başarılı? Ayrıca git bakalım yeni açılan realm lerde kaç kişi gidebiliyor karazhana?

Ayrıca bravo 25 kişilik zindan 40 kişiden daha fazla adam alıyor içine. Hmm prdn benim 1. sınıfa tkrr dönmem lazım sayıları bilmiyorum.

Ayrıca ne kadar büyüdü dmg lerin. Warr da var buff ile 10k hp ben vuruyorum 1.6k fireball. 7 tane fireball atmam gerek. Crit geldi diyelim biri 3k. Hadi ikisi crit geldi 6k gitti. Hala adamda 4k var. Hmm ek paketten önce ztn warr ın hp bu kadardı. 2-3 sn sürdügünü görmedim savasların. 4 kişi guildim off tankını bir türlü dövemedigini gördüm. Adamı 1 dk ugrastılar kesmek için. hmm bak ilkokul beni çagırıyor. Saatleride ögrenememişim. Ayrıca full t4 bi adamın full t2 setli adamı ezememesini de düşünemiyorum. Bıraktım SM setini. T2 li adamı ezmesi çok rahattır. Ezemeyen varsa esefle kınıyorum ve l2p diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: De1cide

Karazhan la arttı diyorsun zindan yapanların sayısı. Hmm ilginç. Söler misin benim guildimden 20 kişi nie ayrıldı? Söler misin sonradan guild e giren adamları gm ve officer ların oldugu raid e nie alsınlar? Söler misin Karazhan a gidemeyen adamlar niye sinirli? Söler misin guildimin officerları Blizz e bu kadar küfrediyor? ''Karazhan the Guilddisbander'' yüzünden dagılan çok fazla guild var. Evet yapan yapıor 5 tane raid. Ama 5 den kaçı başarılı? Ayrıca git bakalım yeni açılan realm lerde kaç kişi gidebiliyor karazhana?

Ayrıca bravo 25 kişilik zindan 40 kişiden daha fazla adam alıyor içine. Hmm prdn benim 1. sınıfa tkrr dönmem lazım sayıları bilmiyorum.

Ayrıca ne kadar büyüdü dmg lerin. Warr da var buff ile 10k hp ben vuruyorum 1.6k fireball. 7 tane fireball atmam gerek. Crit geldi diyelim biri 3k. Hadi ikisi crit geldi 6k gitti. Hala adamda 4k var. Hmm ek paketten önce ztn warr ın hp bu kadardı. 2-3 sn sürdügünü görmedim savasların. 4 kişi guildim off tankını bir türlü dövemedigini gördüm. Adamı 1 dk ugrastılar kesmek için. hmm bak ilkokul beni çagırıyor. Saatleride ögrenememişim. Ayrıca full t4 bi adamın full t2 setli adamı ezememesini de düşünemiyorum. Bıraktım SM setini. T2 li adamı ezmesi çok rahattır. Ezemeyen varsa esefle kınıyorum ve l2p diyorum.

hehehe :D.. ilk söylediklerine cevap vermeye bile gerek yok zaten ne demek istediğimi anlamak istiyen anladı..
    Diğer söylediklerine ise ; evet damagelerim büyüdü, skillerin base damageleri arttı, yeni talent ve yeni skiller geldi.. şahsen kendi adıma öldürme süresinde bc den öncekine göre hiçbir değişiklik yok..Bunu rahatlıkla söyliyebilirim.. çok ısrar ediyorsanwww.warcraftmovies.comdan lvl 70 bc movie lerini izle sen karar ver..

Guildin offtankını dövmeye çalışan 4 kişi içerisinde 1 tane caster olsaydı eğer bak o zaman ne kadar kısa sürecek savaş :)

Bc öncesi üzerimde tier 2 ve 2,5 vardı ama lvl 70 dungeonlardan düşen rare itemleri aldıktan sonra üzerimde bc öncesine ait 1 tane itemim bile kalmadı hepsini değiştirdim(hiçbiri karazhan itemi değil).. tier 2, 2.5 ların bi anlamı kalmadı artık.. quest itemleri bile daha iyi.. bu itemleri herkez kolaylıkla edinebilir..

Karazhandan düşen itemlerle lvl 70 dungeon set veya craft edilen setler arasında veya honorla aldığımız pvp rewardları arasında çok bir fark yok.. item eşitliği dediğim olay budur.. eskisi gibi şimdilik tier 3 lü bir adamla scholomans setli bir adam arasındaki item kalitesi farkı şu an mevcut değil.. ister kabul edelim ister etmiyelim gerçekler bunlar ben fikrimi değil gerçekleri yazdım :D hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 2 Mart 2007; 12:40:38 >

• oyunda her gece 900-1000ms civarında bi lag oluyor...ondan dolayı fazla değerlendirmeye ve fazla yorum yapmaya gerek yok...
  • Bu oyundan sıkılacağımı düşünmüyordum açıkçası nasıl kopacağım derken TBC çıktı haliyle gidip aldık ama ben açıkçası memnun kalmadım bir arkadaşın dediği gibi o 1-2 milyonluk oyuncu içinde bende varım değişen birşey yok sadece yeni bir kıta açıldı insanların verdikleri emekler para uğruna heba edildi Rank itemleri ayağa düştü bunu yapmaya hakları yoktu, pvp sistemi berbat oldu zaten biz BG lerden şikayet ederken arenaları getirdiler ne olup bittiğini anlayamadan mage 2 saallıyor rogue 1 saplıyor çat çut kesişip çıkıyoruz. lvl70 olmak bile istemedim lvl64 te bıraktım oyunu yaklaşık 2 aydır oynamıyorum acc yi dondurdum. İyiki tbc yi çıkardı yoksa oyunu bırakacak gibi görünmüyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

Bu oyundan sıkılacağımı düşünmüyordum açıkçası nasıl kopacağım derken TBC çıktı haliyle gidip aldık ama ben açıkçası memnun kalmadım bir arkadaşın dediği gibi o 1-2 milyonluk oyuncu içinde bende varım değişen birşey yok sadece yeni bir kıta açıldı insanların verdikleri emekler para uğruna heba edildi Rank itemleri ayağa düştü bunu yapmaya hakları yoktu, pvp sistemi berbat oldu zaten biz BG lerden şikayet ederken arenaları getirdiler ne olup bittiğini anlayamadan mage 2 saallıyor rogue 1 saplıyor çat çut kesişip çıkıyoruz. lvl70 olmak bile istemedim lvl64 te bıraktım oyunu yaklaşık 2 aydır oynamıyorum acc yi dondurdum. İyiki tbc yi çıkardı yoksa oyunu bırakacak gibi görünmüyordum.

Ben zaten tbc cıkmadan pvp den sogudum gerçekten pvp derken bg sisteminden. Ama bence blizzard pvp yerine pve ye daha çok önem vermiş tbc de ayrıca dışarıda pvp yapabileceğiniz yeni yerler getirdi özellikle nagranddaki yer çok iyi düşünülmüş.
    Hergün farklı instancelere girmeye çalışıyorum vaktim olduğunca ve bosslar olsun moblar olsun zorlu ve eğlenceli. Dün ilk defa shadow labsın 2.bossunu gördüm (69 um ondan xd ) gerçekten çok güzel bir boss.
    Herkese mc atıp party bir birine dalıyo warlock beni dotluyo ben cloak of shadow açıyorum sonra deadly throw atıyorum filan. Boss o sırada kahkahalar atıyo^^

• quote:

Bu oyundan sıkılacağımı düşünmüyordum açıkçası nasıl kopacağım derken TBC çıktı haliyle gidip aldık ama ben açıkçası memnun kalmadım bir arkadaşın dediği gibi o 1-2 milyonluk oyuncu içinde bende varım değişen birşey yok sadece yeni bir kıta açıldı insanların verdikleri emekler para uğruna heba edildi Rank itemleri ayağa düştü bunu yapmaya hakları yoktu, pvp sistemi berbat oldu zaten biz BG lerden şikayet ederken arenaları getirdiler ne olup bittiğini anlayamadan mage 2 saallıyor rogue 1 saplıyor çat çut kesişip çıkıyoruz. lvl70 olmak bile istemedim lvl64 te bıraktım oyunu yaklaşık 2 aydır oynamıyorum acc yi dondurdum. İyiki tbc yi çıkardı yoksa oyunu bırakacak gibi görünmüyordum.

tbc çıkalı daha 2 ay olmadı nasıl 2 aydır oynamıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

Ben zaten tbc cıkmadan pvp den sogudum gerçekten pvp derken bg sisteminden. Ama bence blizzard pvp yerine pve ye daha çok önem vermiş tbc de ayrıca dışarıda pvp yapabileceğiniz yeni yerler getirdi özellikle nagranddaki yer çok iyi düşünülmüş.
    Hergün farklı instancelere girmeye çalışıyorum vaktim olduğunca ve bosslar olsun moblar olsun zorlu ve eğlenceli. Dün ilk defa shadow labsın 2.bossunu gördüm (69 um ondan xd ) gerçekten çok güzel bir boss.
    Herkese mc atıp party bir birine dalıyo warlock beni dotluyo ben cloak of shadow açıyorum sonra deadly throw atıyorum filan. Boss o sırada kahkahalar atıyo^^

sen bide 3.sünü gör tadından yinmez

• ben bc deki tek hatayı allience a shaman horde a paladin verilmesinde buldum. bu çok saçma olmuş bence. ama bunun dışında oyun güzel
  • Ben bcden anladığıma göre
    dranei ilk başta horde muş
    blood elf ise başta allymiş
    yani hain gibi bişey
    çünkü dranei aldığımda trinerler orc,troll du
    o yüzden draneide shaman blood elfde paladin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 3 Mart 2007; 10:07:25 >
  • ya neyini anlamıyosunuz ki shaman rpg usulu ile kotu değildir....shaman=dogayla konusabilen onu anlayabilen ve dogadan istekte bulunabilendir. yani bunun horde olmakla alakası yok paladin ise elfler ally oldugu için vardır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.