Şimdi Ara

Hadi TBC yi değerlendirelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tbc çıkmadan önce bc hakkında olumlu/olumsuz bir sürü yorumlar yapıldı.
    Tbc çıktı çoğumuz 70 olduk itemlerimizi diziyoruz. Bazılarımız lvlimizi kasıyoruz.
    Kimimizde Illidanı 4 gözle bekliyor.
    Peki sizce özellikle 70 olup çoğu zindanı yapan arkadaşlar TBC ye verdiğiniz
    para değdimi. TBC bunu hakediyormu ? Ufak bir değerlendirme yaparmısınız ? Şansen çok az boss gördüm ve gördüklerim gerçekten
    güzel eğlenceli bosslardı.
    Talon King Ikiss büyün party i yere yatırmıştı arcane patlamasıyla ama partynin
    yatmasıyla bende yere yattmım gülmekten çok hoştu o sahne. Mmmmmmmmmmmmm.^^

CoT zaten apayrı bir güzellik gizli ajan gibi girip thrallı kurtarma operasyonu orda oynarken gercekten
    banbaska bir hava vardı oyunda.

PvP açısından köy kasaba basıp almaca derdik forumlarda hep. Kısmen gerçekleşti aslında
    Bknz; Halaa ne kadar güzel bir pvp alanı değilmi.
    Zindan sayısı olarakda eski wowa göre gayet geniş önceden 2-3 dungeon vardı 60 için şimdi 4-5 dungeon 70 için var.

Wowun verdiği eğlence şu anda üst düzeyde bence belki keşfetmenin verdiği duygudur ileride muhtemelen azalacaktır.
    Ama şöyle birşey varki azalmayan şeyde yoktur.^^

• valla şahsen TBC beklentilerimin üzerinde çıktı.. Blizzard gerçekten bir expention nasıl yapılır diye adeta bir ders vermiş.. TBC yi oynıyınca bundan önce oynadığımız wow un adeta bir beta olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.. eksikleri görmüşler ve büyük bir oranda düzeltmişler bunun yanında yepyeni olaylar getirdiler.. ben son derece memnunum eğerki bu doğru hamleleri yapmasalardı wow biticekti ama artık çok daha idare edicek gibi duruyor..( o beta olarak düşündüğüm eski wow u 2 sene oynadıysam eğer TBC yide baya bir süre oynarım gibime geliyor )
  • valla canım warlockumun dotlarını sabıt tutup mıllete hp bastıgı ıcın, druıdlere roguelara ıtem basıp caster sınıflarını oksuz bıraktıgı ıcın, bı sure sora kasvet veren outlands mekanları yuzunden, ılerde aynı rank 11 mountları gıbı mark ıle alabılcegımız flyıng mountları sımdı 5k dan bıze sattıgı ıcın sıkayetlerım var:) ozellıkle roguelara verdıklerı buff (cos).. ama genellemeye bakarsak evet gayet basarılı..ama halan fıxlenmemıs buglar var.. ozellıkle blackmoras gıbı zor bı mekanda portalların aynı anda bırden fazla acılması her sefer reset cektırmesı,bazen moba dalınca donması,lootıngdekı donma(kesınlıkle lagla alakalı bı olay degıl)... ama guzel genede rakıbı yok..guzel topıc bakalım neler cıkcak..
  • class dengelerini karıştırmayalım arkadaşlar onları karıştırırsak
    topic bambaşka birşeye dönüşür.Genel anlamda değerlendirirsek daha güzel olur
    zindanlar,çevre, pvp alanları,arenalar ama class konusuna lütfen girmeyelim.
  • abi rog itemmı sınıfları karıstırdın sanırım/ item yuzdelerine bak deri %10u gecmez ki bunun druide gore olanıda mevcut
  • ama yuzde 10 lık kısımda cok goze batıyo ya osmancım bu arada sınıryok pardon haklısın benım hatam ama benım yorumum bu yonde oldu daha sora yazı yazcaklar ınsallah konuyu karıstırmaz eger cok sorun olursa edıtlerım..
  • 10 üzerinden 9.5 veririm tbc'ye. wowun grafiklerini beğenmeyenleri netherstorm ve nagrand da şöyle bir tur attırmak lazım. bir oyun nasıl sanat eseri haline gelir görsünler.

0,5 puanı da niye kırdım bilmiyorum. nazar boncuğu :) aha evet müziklerine kırabilirim. çok etkileyici gelmedi müzikleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle eski sıkıcı WoWu deiştirdi, belki bişeylerle uğraşmak hoş gelmiş olabilir ama görmediğim dungeon'lar var ve onlara gitmeyi çok istiyorum, ki bu dungeon'lar bile acaip zevk veriyor insana inanılmaz zevkli oluyor dungeon'lar ... bence TBC mükemmel :)
  • Mekanlar çok tatlı ya.
  • expansion olarak 10 uzerinden 10 verilir tbc e..tam anlamıyla wow 2 diye adlandırabiliriz tbc i.. instance olsun item mekan vs olsun ama en basit seyi yapamadılar..bu en basit sey oyunun sistemi..wow un sistemini sunduklarını sevmeyenler(daha once bircok kez soyledim bu kisiler 3-5 kisi degil su an bile 1-2 milyon yaza kadar ne olur siz dusunun) tbc i sevmiyor..millet yine ufak bir beklenti kırıntısıyla lvl 70 oldu yeni instance lar mekanlar yeni boss lar gordu ama bi sure sora baktılar ki tbc denilen olay wow un bedeninin ustune baska bir kıyafet giydirilmis hali gibi..oyunda instance a adam aramak bg icin sıraya girmekten baska beklentileri vardı insanların bu beklentiyi karsılıyamadı tbc..

bir oyuna iyi bir oyun diyebilmemiz icin farklı kisilerin isteklerine karsılık verebilmesi gerekiyor..bliz bu konu da cok rahat oldugunu gosterdi..(6-7 milyon kisi oynuyor bunların 4-5 i oyunu seviyor geriye kalanlar begenmiyosa onların sorunu gibi bir mantıkla)yanlıs yaptıklarını anladıklarında ise cook gec olucak..

yazımın basında da dedigim gibi tbc wow u seven 4-5 milyon kisinin isteklerini tam anlamıyla karsılıyacak nitelikte bir oyun ama asıl onemli olan wow u sevenlerin wow u daha cok sevmesini saglamak degil wow u sevmeyenleri wow a cekmek icin + yenilikler yapmaktı onu da yapmadılar yazık ettiler guzelim oyuna..

daha onceleri bıraksam ne yapıcam single player mı oynayacam 1 gunde bitiyo en kral single player vs diye dusunup zorla wow oynuyordum cok sukur kurtuldum..derslere verdim kendimi mart nisan gibi ps3 alıcam o da oyalar yaz/sonbahar arası gelicek mmorpg lere kadar..umarım benim gibi dusunenlerde benim yaptıgımı yapabilir..cunku bana gore dunyadaki en kotu sey yapmak istemedigin birseyi baska secenek olmadıgı icin zorla yapmaktır..

• quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Mekanlar çok tatlı ya.

Ben özellikle Nagrand'a bayılıyorum. Param olursa ordan bir hut alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxXsT

expansion olarak 10 uzerinden 10 verilir tbc e..tam anlamıyla wow 2 diye adlandırabiliriz tbc i.. instance olsun item mekan vs olsun ama en basit seyi yapamadılar..bu en basit sey oyunun sistemi..wow un sistemini sunduklarını sevmeyenler(daha once bircok kez soyledim bu kisiler 3-5 kisi degil su an bile 1-2 milyon yaza kadar ne olur siz dusunun) tbc i sevmiyor..millet yine ufak bir beklenti kırıntısıyla lvl 70 oldu yeni instance lar mekanlar yeni boss lar gordu ama bi sure sora baktılar ki tbc denilen olay wow un bedeninin ustune baska bir kıyafet giydirilmis hali gibi..oyunda instance a adam aramak bg icin sıraya girmekten baska beklentileri vardı insanların bu beklentiyi karsılıyamadı tbc..

bir oyuna iyi bir oyun diyebilmemiz icin farklı kisilerin isteklerine karsılık verebilmesi gerekiyor..bliz bu konu da cok rahat oldugunu gosterdi..(6-7 milyon kisi oynuyor bunların 4-5 i oyunu seviyor geriye kalanlar begenmiyosa onların sorunu gibi bir mantıkla)yanlıs yaptıklarını anladıklarında ise cook gec olucak..

yazımın basında da dedigim gibi tbc wow u seven 4-5 milyon kisinin isteklerini tam anlamıyla karsılıyacak nitelikte bir oyun ama asıl onemli olan wow u sevenlerin wow u daha cok sevmesini saglamak degil wow u sevmeyenleri wow a cekmek icin + yenilikler yapmaktı onu da yapmadılar yazık ettiler guzelim oyuna..

daha onceleri bıraksam ne yapıcam single player mı oynayacam 1 gunde bitiyo en kral single player vs diye dusunup zorla wow oynuyordum cok sukur kurtuldum..derslere verdim kendimi mart nisan gibi ps3 alıcam o da oyalar yaz/sonbahar arası gelicek mmorpg lere kadar..umarım benim gibi dusunenlerde benim yaptıgımı yapabilir..cunku bana gore dunyadaki en kotu sey yapmak istemedigin birseyi baska secenek olmadıgı icin zorla yapmaktır..

Bundan sonra çıkıcak bütün mmorpg lerde de aynı muhabbet olucak..hiçbir oyun herkeze hitap etmez mutlaka beğenmiyenler olucaktır, onun yanında çok beğenenlerde olucaktır.. yani bu sadece wow için geçerli birşey değil.. Who geldikten sonra daha iyi olacağını tahmin ettiğin başka bir mmorpg çıkacağı zaman yine aynı şeyler söylenecek.. Bu gün gibi açık.. sonuç olarak sevmiyen tabiyki oynamasın..
    Şahsen ben istediğim birşeyi başka bir seçenek olsada, istiyerek oynamaya devam edicem çünkü wow bana 2 senedir çok fazla zevk verdi ve vermeye devam ediyor.. bu kadar zevk aldığım bir oyunu niye bırakıyım ki? :D
    Allah ve kitap sevgisi olmıyan, Türk düşmanı, ahlaksız Türk Telekom un politikasını, stratejisini belirliyen yöneticilerine rağmen wow oynamaya daha uzun bir süre devam edicem gibi gözüküyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 27 Şubat 2007; 18:15:11 >

• 3.5 ay insana nasıl 3.5 yıl gibi gelir diye merak ediyorsanız PM atabilirsiniz.. Mayıs ayına yaklasık 3.5 ay kaldı yani bc yi oynamak için sabırsızlanıyorum bu topicleri gordukce :) 1.5 ay paso q ve grind yapıp 70 olcam (umarım 1.5 ayda 70 olurum, geri kalan zamanda full dung.) 10 day played ile 70 olmak mumkun mudur acaba?? (1-70)
  • Zindanlardaki lootlardan şikayetçiyim hatta saçmalık olarak görüyorum.Bi sürü dungeon yaptım (lvl65-warrior) sadece 1 item aldım şu ana kadar üzerime giydigim!Plate çıkıyor bi bakıyorum İnt veriyor yok mana regen veriyor.Düpedüz saçmalık!Zindanlara sadece xp kasmak ve greedlemek için girmek bayıyor beni!
    Bİrde görevlerin belli süreden sonra sıktıgını söleyebilrim.Hep "git şunu kes", "şunun kafasını getir" gibi 100lerce quest yapılmış...
    Şu ana kadarki tek olumlu düşüncem(acımasızca olucak belki) Dark portalın muazzam görüntüsü Haritalar belli bi süre sonra bayar diye düşnüyorum.
    Ayrıca BloodElflerin tipleri tam bi fiyasko çıktı.Drenailer daha karizma duruyorlar,hatta daha karanlık duruyorlar diyebilirm.

• ilyak 'a katılmıyorum bence questler bile zevkli :P ayrıca ortam da güzel .. burning legion'u seviyorum bu yüzden elini atsan bi türk çıkıyor ve türklerin muhabbetine de doyum olmaz zaten biliyorsunuz .. oyunda en güzel yan bence gerçek arkadaşlarınla veya oyundan tanıştığın türklerle dungeon veya quest yapmak bana inanılmaz zevk veriyor .. özellikle o sırada yapılan geyikler :) yaşasın burning legion :P
  • cok fazla saçmalıkta var güzelliklerin yanında
  • @shaddack

bliz mmorpg dunyasında yapılması en zor seyi(instance/dungeon/item vs) ennn iyi sekilde yaptı buna kimsenin itirazı yok zaten..ama en zoru yapıp en kolayını yapmadıgını gorunce uzuluyorum 2 sene wow oynamıs biri olarak..en kolay kısmıda bildigin gibi isin eglence pvp aksiyon kısmı..who dedin who dan ornek veriyim adamlar mmorpg de yapılıcak en kolay seyi en iyi sekilde yapıcaklarını soyluyolar bu oyun icin bir + degil oyuna + getirecek yapılması zor kısmıdır..who u bekliyorum ama who nun pve sinde wow da 40 kisi toplanıp mc/bwl vs yaptıgımızda aldıgım zevki alacagımdan supheliyim su an icin.. oyun cıkar cok guzel bir sistem gelistirmislerdir cok eglenceli bir pve sistemi de olabilir ama su an icin bunları soylemek icin cok erken..ama tek basına pve coookk iyi olsada cogu kisiye yetmiyor.su an wow icin 3-4 ay once ne dusunuyosam aynı seyleri dusunuyorum yine aynı seyler eksik bunları da tekrar tekrar yazmıyım..tbc gosterdiki wow budur!! daha fazlası yok ya sev ya terket sloganıyla bu isin yuruyup yurumedigini ilerki zamanlar gorucez

• ayrıca şu gözüme çarptı paylaşayım hemen ..

BC çıkmadan önce honor'lar falan silindi ve yeni honor point'lerle marshal setleri alınmaya başladı ... bc 'e kadar insanlar oyunu bırakmasın biraz daha uğraşsın diye çıkarıldı bu olay .. çünkü bc çıkınca o honor point'lerle alınan set'ler veya parçalar bi anda yalan oldu .. bi nevi insanlar kandırıldı ... belki siz de farketmişsizdir :P ama o honor point'lerle 70de süper item'lar alınıyor :p sölemedi demeyin inş yakında lvl80 falan olmaz sınır
  • Bende honor seti yaptım.iyiki ypmışım.Çogu kişi 2-3 mob kestkten sonra regen yaparken ben 7-8 mob kesip bi bandage yapıyorum yetiyo.Çok hızlı ilerlyorum.Daha hızlı kasmak için işe yaradı diyebilrm.
  • tabi ki ben hiç faydası olmadı demiyorum ama bi yere kadar faydası oldu, onun yerine o honor'ları saklayıp 2 gün daha geç lvl 70 olurdum, ve 70 olduğumda da mavi mavi marshal setimi alırdım daha mantıklı olurdu gibime geliyor :P
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.