Şimdi Ara

HAdi rapide premium bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ya eskiden aldıgım eposta ile alamıyormusum, cok kötü oldu. neyse hala kullanmadıgım bir kaç eposta adresim var ama yinede,
    ben istediğim eposta ile almak isterdim..

haber verdiğin için teşekkürler..
  • bitmiş
  • Eğer internet sitesi yönetiyorsan yanlış eposta adreslerini tek bir adrese yönlendir. Sonra rapide sallama eposta adresi ver. a@svitavy.com b@svitavy@ gibi.. Boylelikle istediğin kadar uyelik alabilirsin. Ve maillerin reklamla dolmaz.BEn 1o tane aldım usandığımdan bıraktım..
    quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

ya eskiden aldıgım eposta ile alamıyormusum, cok kötü oldu. neyse hala kullanmadıgım bir kaç eposta adresim var ama yinede,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 26 Haziran 2006; 10:55:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

Eğer internet sitesi yönetiyorsan yanlış eposta adreslerini tek bir adrese yönlendir. Sonra rapide sallama eposta adresi ver. a@svitavy.com b@svitavy@ gibi.. Boylelikle istediğin kadar uyelik alabilirsin. Ve maillerin reklamla dolmaz.BEn 1o tane aldım usandığımdan bıraktım..
    quote:

ya eskiden aldıgım eposta ile alamıyormusum, cok kötü oldu. neyse hala kullanmadıgım bir kaç eposta adresim var ama yinede,

biraz açabilir misin konuyu merak ettim şimdi?

• fazla olan gonderebilir mi?

birde suresi ne kadar bu sifrelerin?
  • Msne gelirsen gösterebilirim.. svitavy@hotmail.com

Ayrıca bedava premium şifreleri için...

http://forum.donanimhaber.com/m_7794659/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

Eğer internet sitesi yönetiyorsan yanlış eposta adreslerini tek bir adrese yönlendir. Sonra rapide sallama eposta adresi ver. a@svitavy.com b@svitavy@ gibi.. Boylelikle istediğin kadar uyelik alabilirsin. Ve maillerin reklamla dolmaz.BEn 1o tane aldım usandığımdan bıraktım..
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 26 Haziran 2006; 11:04:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira Premium 3 ay BEDAVA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.