Şimdi Ara

Hadi Montajı yapalım [BİTTİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Montaj bitti.Yardım eden bütün arkadaşlardan ALLAH Razı olsun.

Şuan onboard hd 4000 i kullanıyorum 720p lowda gta ıv bile oynatıyor kasamdan ama 256mb olduğu için fps çakılmaları oluyor 30 35 fps arası gat batman arkham 35-40 fps orta ayarda dx 9 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 13 Temmuz 2012; 12:46:28 >

• beyler bir yardım
  • Anakartın kutusunda kitapçık çıkmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Anakartın kutusunda kitapçık çıkmadı mı ?

çıkdıa anlamadım yani onların nerelere takılcağını yazmıyor :)
  • Yanlışın var, dikkatli bak. Msı kitapçığında detaylıca gösteriyor, daha geçen hafta msı kart montajladım gayet açık yazmış ve resimlemiş adamlar.
  •  Hadi Montajı yapalım [BİTTİ]
  • İlk defa yapıyorsan işin zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    manisa tuttu ne yapayım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanlışın var, dikkatli bak. Msı kitapçığında detaylıca gösteriyor, daha geçen hafta msı kart montajladım gayet açık yazmış ve resimlemiş adamlar.

tamam şimdi bir salaklık yaptım noctuayı montaj etemden önce ramları takmayı unutmuşum skötüm ama macununu yeni sıktığımdan yenilemedim ramları taktım macun yayılmıştı tekrardan macunsuz geri monte ettim bir problem olurmu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra312

İlk defa yapıyorsan işin zor

evet ilk defa kendin yapışım :)

şuan kafam uçtu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

quote:

Yanlışın var, dikkatli bak. Msı kitapçığında detaylıca gösteriyor, daha geçen hafta msı kart montajladım gayet açık yazmış ve resimlemiş adamlar.

tamam şimdi bir salaklık yaptım noctuayı montaj etemden önce ramları takmayı unutmuşum skötüm ama macununu yeni sıktığımdan yenilemedim ramları taktım macun yayılmıştı tekrardan macunsuz geri monte ettim bir problem olurmu acaba ?

Bişi olmaz az bi tabaka olsa yeter
  • Takacağım deliklerin etrafında ne olduğu yazar. Mesela reset_sw yi anakartta yanında aynısı yazan yer varsa oraya,power_led i pwr_led yazan yere vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Takacağım deliklerin etrafında ne olduğu yazar. Mesela reset_sw yi anakartta yanında aynısı yazan yer varsa oraya,power_led i pwr_led yazan yere vs.

şimdi kasaya takıyorum delikleri denk getirtemiyorum anakartla kasa usb girişlerinin o metal aparatını taktım kasaya ama delikler tam denk gelmiyor
  • tamamdır şimdi hangi vidaları kullanam delikler göründü :) denk geldi :) şimdi hangi çeşit vida kullanam kasaya sabitlemek için ? 4 çeşit var hangisi daha iyi olur

bu vidayı kullandım bir problem olurmu acaba ?
  • sarıları kasaya vidaliyacaksın, üstüne anakart delikleri oturacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

sarıları kasaya vidaliyacaksın, üstüne anakart delikleri oturacak

ben öle yapmadım hemen söküyorum
  • z77a gd 65 mi anakart....bu arada kolay gele 1 aya kalmaz bende aynı derde düşecem biosun ilk ayarını bilmiyom bende gerçi sadece c den boot yaptırıyomuşşun format için ama emin değilim....

üstteki sarı kasaya vidala alltaki siyahlada anakartı bu sarılara vidala....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 11 Temmuz 2012; 15:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

sarıları kasaya vidaliyacaksın, üstüne anakart delikleri oturacak

oturtamadım eminsin dimi xperator kasa
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.