Bildirim
FABIA YA LASTİK SEÇİMİ,HAYDİ HEPBİRLİKTE ARKADAŞLAR:)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu arada lastikler 185/65/14
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyrmann -- 28 Şubat 2008; 0:58:53 > -
facebook'ta grup da kuralım isterseniz -
quote:
Orjinalden alıntı: Scania R620
facebook'ta grup da kuralım isterseniz
var zaten.dh grubu -
quote:
Orjinalden alıntı: gyrmann
quote:
Orjinalden alıntı: Scania R620
facebook'ta grup da kuralım isterseniz
var zaten.dh grubu
-
dh grubu değil de "fabia'ya lastik seçmekte zorlanan türk gençleri grubu" daha güzel olmaz mı?..
Fabia'yı bilmem ama o parayla michelin alırdım ben olsam... Bildiğim kadarıyla yumuşak bir yapısı var, sert süspansiyona iyi gider...
13" michelin 75 liraydı tanesi 3-4 ay önce... -
michelin in energy serisi 75-90 arasi gibi bişii zaten.tabi michelin cok daha yumusak bir lastk be gayet konforlu.
hanı aramızda fabia kullanıcıları var ise ve memnun olduklari,tavsiye ettikler lastik var ise sevinirim -
michelin energy olabilir. -
Güzel tesaduf olmuş.2004 model paliomda fabrıka lastıgı olarak P3000vardı bu lastiklele 50bin km devirdim.Diş derinlıigi olmasına ragmen lastık sertleşmişti.Degistırmek için baharı beklıyordum ama elime para geçmişken 2gün once yenıledım
185_65_14 aldım Michelin enerji tanesi 85lira.10lıra daha ucuz lastıkler var ama kalıtelı ve konforlu istedim.
Çunku Pirelli sert lastik 2gundur yıllardır gıttıgım guzergahta ki izlenımın.
Lastıgın ne kadar onemlı oldugunu anladım.Direksıyon yumusadı balans tutmuyordu geçti sola çekıyordu ne kadar rot yaplırsa olmuyordu herseyın nedenı LASTIKmiş.Şimdı kalıp gıbı gıdıyor araba eskiden ufacık yol puruzlerınde lastık vuruken sımdı yag gıbı gıdıyor.
Çok memnun kaldım aracı surme keyfım yerıne geldı dıyebılırım kesinlıkle tavsıye ederim. -
Nokian -
michelin nisanda farklı bir ürünü daha piyasaya sunacaklar
Michelin'in Energy Saver
http://www.otohaber.com.tr/hab-20201-117,165@200.html -
bence fazla para bayılmanın anlamı yok neticede lastik gibi önemli bir ekipman belli standartları karşılamak zorunda. adac testlerine bakabilirsin buradan -
arkadaşımda 2001 fabia 1.4 comfort var;araç alındı alınalı 2 sefer lastik değişti;2'sinde de michelin energy takıldı araca.
gayet te memnundu.
-
en son uygun fiyat diye corollama maxxis taktım kore malı, fena değil tavsiye ederim. ama lastik önemli şey en iyisini takıcam gelcek ay bridgestone. -
Kumho yakışır sana 2.el -
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
Kumho yakışır sana 2.el
Nasıl yani adama 2.el lastikmi tavsiye edıyosun hemde KUMHO -
quote:
Orjinalden alıntı: MAJAY
Nasıl yani adama 2.el lastikmi tavsiye edıyosun hemde KUMHO
"hem de KUMHO" dediğin lastikler hakkında ne biliyosun?
individual olsa nokian niye atlardı gyrmann.adam lastik aldı her buluşmamızda söylüyo.sokucam çiviyi o olucak... -
eco contact 3 kullandım çok iyi. -
-
SEBEBİ KESİNLİKLE SADECE LASTİK OLAN BİR KAZADAN KILPAYI KURTULAN BİR KİŞİ OLARAK ASLA ALMAYACAĞIM LASTİK MARKASI: PİRELLİ...
Benzer içerikler
- esc kontrol ettirin
- filtreli depodan benzin nasıl çekilir
- 1.6 tdi yağ eksiltme
- ford focus 1.5 dizel otomatik yorumlar
- shell helix ultra 5w-40 yorum
- yeni tesla
- ford fiyat listesi 2025
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- lexus gx
- renault trafic 5+1 sıfır fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X