< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Konu biraz hareketlenmiş, çok arka sayfalara düşmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkesin kasaları çok güzel herkese daha çok nasip etsin Allah. Şu RGB olayına bir türlü ısınamadım ben benim bir tek ekran kartında rgb var o bile rahatsız ediyor. Odayı tamamen kaplayan ışıklara nasıl dayanıyorsunuz valla baş ağrısı yapar bir süre sonra. |
Kasa, Masanın Altında Kendi Halinde Takıldığı İçin Gözükmüyor Dolayısıyla Sorun Olmuyor |
müdür açıkçası ortamın içine dalınca iş farklı oluyor ilk başta bende öyle diyordum ama aslında rgb resimdeki gibi patlamıyor işin içine girince aksine loş oluyor ortam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 1 Aralık 2020; 9:6:10 > |
abicim ruhunuz fakir sizin ya.10 bin dolar versek elinize kuracağınız sistemler yine bunlara benzerdi.şu fakir memur halimle benim kurduğum bu ya biraz tema var aşağısı başka yukarısı başka oynamıyor. https://forum.donanimhaber.com/hangi-kasa-asus-helios-kuruldu--144369638#144369638 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilson Fisk -- 1 Aralık 2020; 9:35:11 > |
Dogrudur bendede var ama bende bu hastalık kasa icinde degil odanın icinde var bende 12 13 adet kadar philips hue var degişik modelleri lakin hala alasım var lakin kasada cok ışıltı seven biri degilim... |
konu oyuncu kasasından oyuncu masasına evrilmiş sanırım ![]() ![]() masanın boyutu 120x60, ileride masayı 150x75 yapıp monitörü duvara monte etme planım var inşallah. |
|
rustik seviyoruz hocam teşekkürler tavsiye için. |
|
kasayı göremedik hocam ama monitör efsane. |