Şimdi Ara

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.419
Cevap
138
Favori
173.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi kredi üzerinden a101 cep telefonu alan var mı acaba. vade farksız 3 taksit diyor. yarın iPhone 15 49.800 den satılacakmis almayı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün A102 de bir genç, sakız gibi yapıştı kart vermek için.

Bu nedir ya.

Nijeryalı sokak satıcıları gibi.

Almadım tabii...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaslarım aldı, mini krediyle veriyor.

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Kartı iptal ettirdik. Bir hafta olacak neredeyse. Talebiniz inceleniyor diye hâlâ SMS atıyorlar.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Hesap kesim tarihinde kapanacaktır

Orijinalden alıntı: Alsancakweb

Hesap kesim tarihinde kapanacaktır
    Yukarıda yazdım. Öyle oldu zaten. Troy kart almak için kapatma talebi ilettik. Kartı kapatmadılar 9 günde. Kaybettim diyerek kapatabildim. Ona rağmen hesap kesimine kadar yeni karta başvurmadım. Hesap kesildikten sonra başvurdum bu defa da limit blokeli kart çıktı. Her şey manuel ilerliyor ama bankanın adı dijital banka.

• Yasli tryzelere bile 100er bin limit verip magazadan yolluyorlarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hadi Kredi Kartın ile EuroLeague, LaLiga, NBA, MotoGP ve dünyanın önde gelen birçok spor organizasyonunu S Sport Plus ayrıcalığıyla ister Smart TV'den ister web'den ister cepten ilk 6 ay aylık 119 TL ile izleyebilirsin.

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101]

https://haditombank.com/kampanyalar/hadi-kredi-karti-ile-s-sport-plus-ilk-6-ay-ayda-119-tl

Özel Bankacılık Hizmetlerimiz

TOM Bank, Hadi uygulamasıyla birikimlerini değerlendirmek isteyen müşterilerine deneyimli portföy yönetmenleri aracılığıyla, Özel Bankacılık Hizmeti sunmaktadır. Dijital dünyanın hızıyla, size uygun ürünleri sunan teknolojimizle ve ekibimizle her zaman yanınızdayız.

• Özel Müşteri Temsilcisi

Finansal ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize özel çözümler sunan müşteri temsilcilerimiz, işlemlerinizin her aşamasında size hızlı destek için yanınızda.

• Döviz ve Altın Alış Satışta Tek Fiyat Avantajı

Hafta içi her gün saat 11:00-11:30 arasında döviz ve altın alış-satış işlemlerinizi kur marjı olmadan yapabilir, hem alış hem satış için tek kur avantajından yararlanabilirsiniz.

• Hadi Kredi Kartı ile Size Özel Ayrıcalıklar

Hadi Kredi Kartı ile restoran, uçak bileti ve otopark harcamalarınızda size özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Özel Bankacılık Segmentlerimiz

Bankamızdaki birikim tutarınız 2.5 Milyon TL ve üzerine ulaştığında Hadi Özel Bankacılık ayrıcalıklarının tamamından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Unutmayın, birikiminizi artırdıkça, kazancı daha yüksek olan size özel kampanyalarımızdan da faydalanabilirsiniz.

Bankamızdaki birikim tutarınız;

• 750 Bin TL ile 2.5 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Classic,
    • 2.5 Milyon TL ile 7.5 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Elite,
    • 7.5 Milyon TL ile 15 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Elite Plus,
    • 15 Milyon TL ve üzerindeyse Özel Bankacılık Prestige segmentimize dahil olursunuz.

Size özel tüm ayrıcalıklarımız ve kampanyalarımızla ilgili bilgi almak için 0850 762 50 00 nolu Özel Bankacılık Hattı’ndan bizlere ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşarak, Özel Bankacılık müşteri temsilcimizin sizi aramasını da talep edebilirsiniz. İletişim bilgilerinizi bırakmak için tıklayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Hadi Kredi Kartın ile EuroLeague, LaLiga, NBA, MotoGP ve dünyanın önde gelen birçok spor organizasyonunu S Sport Plus ayrıcalığıyla ister Smart TV'den ister web'den ister cepten ilk 6 ay aylık 119 TL ile izleyebilirsin.

https://haditombank.com/kampanyalar/hadi-kredi-karti-ile-s-sport-plus-ilk-6-ay-ayda-119-tl

Özel Bankacılık Hizmetlerimiz

TOM Bank, Hadi uygulamasıyla birikimlerini değerlendirmek isteyen müşterilerine deneyimli portföy yönetmenleri aracılığıyla, Özel Bankacılık Hizmeti sunmaktadır. Dijital dünyanın hızıyla, size uygun ürünleri sunan teknolojimizle ve ekibimizle her zaman yanınızdayız.

• Özel Müşteri Temsilcisi

Finansal ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize özel çözümler sunan müşteri temsilcilerimiz, işlemlerinizin her aşamasında size hızlı destek için yanınızda.

• Döviz ve Altın Alış Satışta Tek Fiyat Avantajı

Hafta içi her gün saat 11:00-11:30 arasında döviz ve altın alış-satış işlemlerinizi kur marjı olmadan yapabilir, hem alış hem satış için tek kur avantajından yararlanabilirsiniz.

• Hadi Kredi Kartı ile Size Özel Ayrıcalıklar

Hadi Kredi Kartı ile restoran, uçak bileti ve otopark harcamalarınızda size özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Özel Bankacılık Segmentlerimiz

Bankamızdaki birikim tutarınız 2.5 Milyon TL ve üzerine ulaştığında Hadi Özel Bankacılık ayrıcalıklarının tamamından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Unutmayın, birikiminizi artırdıkça, kazancı daha yüksek olan size özel kampanyalarımızdan da faydalanabilirsiniz.

Bankamızdaki birikim tutarınız;

• 750 Bin TL ile 2.5 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Classic,
    • 2.5 Milyon TL ile 7.5 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Elite,
    • 7.5 Milyon TL ile 15 Milyon TL arasındaysa Özel Bankacılık Elite Plus,
    • 15 Milyon TL ve üzerindeyse Özel Bankacılık Prestige segmentimize dahil olursunuz.

Size özel tüm ayrıcalıklarımız ve kampanyalarımızla ilgili bilgi almak için 0850 762 50 00 nolu Özel Bankacılık Hattı’ndan bizlere ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşarak, Özel Bankacılık müşteri temsilcimizin sizi aramasını da talep edebilirsiniz. İletişim bilgilerinizi bırakmak için tıklayınız.

Bu mu hesaplı bilgi? Vodafone Premium hem 79 TL hem de Ssport+ premium yanında her ay ücretsiz 😉 Üzerine her ay 100 TL de cüzdan kodu veriyor Hadi Tombank bir de buna kampanya diyor ya 😃

• geçen sms geldi otomatik limit artışnız olduğundan 15 gün sonra limitiniz şu kadar olacaktır diye,
    15 gün geldfi geçti limit aynı limit,
    tom diye banka mı olur jery olaydı bari

Öylesine başvurdum işletmem de geçmemişti bu kredi kartı anlamak için kendim alayım dedim 480 limit vermişler

480 lira mi 480 BIN lira mi

metni:
    Bu mu hesaplı bilgi? Vodafone Premium hem 79 TL hem de Ssport+ premium yanında her ay ücretsiz 😉 Üzerine her ay 100 TL de cüzdan kodu veriyor Hadi Tombank bir de buna kampanya diyor ya 😃

Az hesaplı.Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] Konu TomBank ondan.

Fırsatlar çok iyi. Hemen bütün parayı Tom Bank'a yatıralım.

Az iyi; A101 alışverişte %3-%10 iade ve atmden para yatır-çek dışında pek avanatajı yok gibi.

Geri iade için kayıt açmıştım; iade alalı çok oldu, mesaj geliyor inceleme sonuçlandı diye; iade miktarı ve tarihini mi ne yazıyor, bize iletin diye.Nerede ise 1 ayı geçti iade alalı. Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

Garanti atm'de sıkıntı var; bakaklım o ne olacak.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.