Şimdi Ara

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
141
Favori
184.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hakaten tam komedi...

a101 den ucuz tavuk salam peşinde koşan adam gidip 3500 tl lik restoran harcamasına puan kazanmak için bu kartı alacak ve bin tl de aidat ödeyecek..

bir de her ay avrupaya falan uçacak...

şaka gibi.Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ekstre kesildikten sonraki 7. işgünü mü acaba veya harcamadan sonraki 7.iş günü

Ortak atmden para yatırma ve çekmede ücret mi kesilmeye başlandı. Yazanlar gördüm; ne kadar yatırıp çektiğini yazmamışlar.Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 10 Aralık 2025; 11:12:13 >

Orijinalden alıntı: omeravalar

Mevduatçı olarak Hadi uygulaması ile 3 günlük bir yolculuk

Birinci gün ;

48 deyince hadi dedik hesabı açtık..  Zira 999.999 TL ye iyi oran var idi.

Hadi müşteri olduktan bir gün sonra ben Hadi den ..... özel müşteri temsilcisi diyerek aradı ve 43 mevduat oranımız var dedi. Aradığı numara farklıydı bu nedenle he he deyip salladım gitti.

Hadi yi aradım bu numara ve kişi sizden mi dedim....

Hayır tanımıyoruz dediler o zaman dolandırıcılık dedim ve kapattık......

Bizim mevduat formuna da üyeler dikkatli olsun diye yazdım. Bir üye arkadaş bu numara tombanka ait dedi.

Tekrar Hadiyi aradım bu sefer numara bizim dediler ........ Tam komedi.....

Bir gün daha geçti ve 3.güne geldik. Web sayfalarına baktım oran 48 den 45.5 a düşmüş. Hemen HADİ yi aradım.

Çıkan MT ye siz dedim oranları mı düşürdünüz . Kontrollerini yaptı. Yo dedi oran 48 .. Eyvallah dedim kapadım.

İçime kurt düştü gelen faize de bakayım dedim 977 gelmesi gerekirken 925 gelmiş.

Hadi MT bu sefer evet oranlarımız düştü dedi. Ben seslice gülmeye başladım......

Hadi dedim bana eyvallah....

Paramı nkolaya taşıdım. Hesabı ise online kapanmıyormuş MT ile görüşerek sorunsuz kapadım ve HADİ ye BYE BYE dedim.

Böylece HADİ maceram bitti.  

Asgari ücretle çağrı merkezinde saatlerce çalışan emekçi insanları kötülemek istemem ama müşteri hizmetleri Hadi kadar kötü bir banka olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Manuel fatura ödemeden 1 TL mi alınıyor; daha önce ücretsizdi galiba.

Ortak atmden para yatırma ve çekmede ücret mi kesilmeye başlandı. Yazanlar gördüm; ne kadar yatırıp çektiğini yazmamışlar. 

Manuel fatura hiç ödemedim. Nakit iade kampanyası olmadan manuel ödeme yapmanın bir anlamı yok. Atm konusunda bilgiyi kimden aldınız?

• ŞikayetinVar' mı da rastladım.Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

tamam problemi çözdüm sorun bendeymiş telefonla alakalı bi durummuş.Daha alt seviye bi telefonla denedim menü çalıştı bakiyemi çektim uygulamada sorun yokmuş.

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

ŞikayetinVar' mı da rastladım. 

Şimdi baktım. 1.05 lira ücret talep edildiğini söyleyen iki kişi var. Bankadan herhangi bir bilgilendirme yok. 🤦‍♀️

• Ben işlemlerde hiç rastlamadım, kart gelince deneyip anlarız artık.

Garanti'de sıkıntı oluyordu, işlem yapmakta.Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101] 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Olmaz gibi sormak lazım ama müşteri hizmetleri de bilmeyebilir

• geçen ayın çay kampanyasını geç olarak yatırdılar bana ama kardeşimin kartıyla aldığım çayın iadesini ilk red ettiler,sonra tekrar mail attım günlerine kadar söyledim inceliyoruz diye geri dönüş maili atıyorlar..

Tombank Hadi Uygulaması ve Hadi Kredi Kartı Kampanyaları (ANAKONU)[A101]

ilk talebime red verdikleri mail bu şekildeydi kampanyaya katılmadan çay aldım sonra gidip onu iade ettim aynı dk kasadan tekrar satın aldım çayı, 101e gitmeden kampanyaya katılmıştım ondan kafalarını karıştırdığını düşünüyorum bu durumun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Aralık 2025; 0:56:30 >
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim

• Çay iadesi yatmamış kayıt nerden açılıyor

• FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt
    benimde yatmadı her ay yatar dı oysa ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.