Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol cok isime yaradı bu topic icin seni kutlarım
  • BAKIN HACKLENMENİN YOLLARINI ARKADAŞ GÜZELCENE YAZMIŞ İİ BİR ÇALIŞMA YAPMIŞ FAKAT EN İYİ HACKER LAR POKELERDİR ONLARDA Kİ GÖZLER KEYLOG LARDAKİ KAYIT TA BİLE YOK. ZUHAHA

KUSARA BAKMAYIN BİRİ NİCKİ ALMIŞ HERALDE BÖYLE BİR NİCKLE GİRİŞ YAPTIM CYPERDA OYNAYANLAR BENİTANIR.

HACKLENMENİN BİR CÖZÜMÜ YOK SANA ATILAN MAİLLERİ TIKLARKEN BEDAVA OLANLARI İNCELE YETER YANİ KAYIT YAPMA
    MAKİNENE DEPREEZ KUR SORUN KALKSIN OYUN OYNARKEN MSN AÇMA VE YANINDAKİ ARKADAŞLARINA DİKKAT ET BİLMEDİĞİN KAFELERDE OYUNA GİRME BUNLAR SENİ KURTARIR FAKAT GM LERDEN SENİ KİM KURTARACAK ONU BİLEMEM ...

OYUNDA GM LER İTEM SATARKEN SEN LVL YIRTSAN NE OLUR MARADONDA BOSS TİME YAPAN İNSANLARA NE DEMELİ TABİ NORMAL OLARAK İNSANLAR ŞÖYLE DÜŞÜNÜYOR AAAA GM BOSSTİME YAPIYOR HAYIR YAPMIYOR ZUHAHA ONU YAPAN SADECE BOS SCROLLARINI SATAN GMLERDEN ALINIP DÜPLENEREK ÇOĞALTILAN VE KENDİLERİNE İTEM YAPAN ARKADAŞLAR . ...

ODİ Yİ ÖRNEK ALIN EĞER CYPERDA İSENİZ VE CZ YE LVLİNİZ YETİYORSA ODİNİN YANINDAN AYRILMAYIN CANI SIKILINCA BOSS ÇIKARIP KESİYOR .... BUNU GM AMCAM SAOLSUN DİYEREK DE DEVAM EDİYOR. BOŞUNA OYNUYORUZ BOŞUNAAAAAA.......

• Tşk TÜrkiye
  • Hepsini okumadım biraz eksiği olsada güzel döküman olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trscorpion

Hepsini okumadım biraz eksiği olsada güzel döküman olmuş..

Bilgini paylas o zaman (varsa)

Eksiklikleri tamamla o zaman

sadece Msj atmak icin yazi yazma (banlanirsin)
  • arkadaslar vırus we trojandan korunmak ıcın deepfreeze ondan baskasını tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat1905 -- 30 Nisan 2006; 2:17:55 >
  • Evet o Benim oynadığım zamanlarda guardian clanının başkanıydı bilmiom sonra noldu
  • cok saol bilgiler icin emege saygı...
  • ust konuya eklenti var

EKLENTI : 02 MAYIS 2006 SALI <---------- satirina bakiniz .
  • süpersin aga eline değil su dökcek damla dokcek bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeI3aSTiaN

süpersin aga eline değil su dökcek damla dokcek bile yok

trojanlar öyle kolay kolay temizlenmez.mutlaka kalır biyerlerde pisliği...Yine çıkarlar ortaya..
    En iyisi deepfreeze Enterpise...
    @Passat1905'inde dediği gibi Deepfreeze senin eline su değil şelale akıtır
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_tux

quote:

Orjinalden alıntı: SeI3aSTiaN

süpersin aga eline değil su dökcek damla dokcek bile yok

trojanlar öyle kolay kolay temizlenmez.mutlaka kalır biyerlerde pisliği...Yine çıkarlar ortaya..
    En iyisi deepfreeze Enterpise...
    @Passat1905'inde dediği gibi Deepfreeze senin eline su değil şelale akıtır

+999

• hecklenmeye dikkat edin.

Çünkü artık 1327 in ci pack de hackshield kalktı

bunun için kimsyle ben ce trade falan yapmayın
  • pm hack var mı ?
    bu arada edana daki arkadaşlar "godd4ass" isimli elemana dikkat kendisi trade hack programı kullanıyor. bu yolla elde ettiği itemleri göstermekten de kaçınmıyor, ytl karşılığı item satıyor. ayrıca kosp çu olup 3 adet 61+ charı bulunmakta.
  • yaaaaaa banada yardım
    benım eskı charımı arkd ımla kullanıyordum sonra ben oyunu bıraktım 1 ay sonra tekrar başladım ama arkd char banlandı dedı ınanmadım ama en yakın arkdım ne yapıyım olsun dedım ve yenı char actım şimdi lvl 55. 2-3 gun once eski charı oyunda gordum kımsın falan dedım cvp vermedı şimdi yine gordum sordum charı kımden aldın dedım adam ben hacker ım dedı ismini sole yerını sole dedım kufur ettı bende dayanamadım bende ettım sonra bana yenı oyundakı yenı charımı almakla tehtıt ettı tabi ben korkmadım ama cok sinirlendım
    şimdi ben o eskı charı gerı ala bılırmıyım yada banlata bılrımıyım cok uyuz oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

yaaaaaa banada yardım
    benım eskı charımı arkd ımla kullanıyordum sonra ben oyunu bıraktım 1 ay sonra tekrar başladım ama arkd char banlandı dedı ınanmadım ama en yakın arkdım ne yapıyım olsun dedım ve yenı char actım şimdi lvl 55. 2-3 gun once eski charı oyunda gordum kımsın falan dedım cvp vermedı şimdi yine gordum sordum charı kımden aldın dedım adam ben hacker ım dedı ismini sole yerını sole dedım kufur ettı bende dayanamadım bende ettım sonra bana yenı oyundakı yenı charımı almakla tehtıt ettı tabi ben korkmadım ama cok sinirlendım
    şimdi ben o eskı charı gerı ala bılırmıyım yada banlata bılrımıyım cok uyuz oldum

yardım edecek kımse yokmu ? eski charımın
    oyundakı adı : diablo0o0
    kullanıcı adı: diablo_1986
    server : dies
    yardım edın yaa
    msn adresımden istedıgın konudda konuşmak için msn : sefapolat266@hotmial.com

• http://forum.donanimhaber.com/m_6970766/tm.htm

tekrar yazmıyım buradan bakınız
  • virus programı için eTrust Antivirus-Kabuk tarayıcı faydalı olurmu? bi tane virsülü dosya war onu nasıl yok etcem
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.