Şimdi Ara

ÖZEL HERKEZiN BAKMASI GEREKEN KONU HACK YEDİM DİYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşalr şifrenizi kimseye wermeyin charım hack $u bu die bişeyler yazanlar...vs..

Siteye lojin olduktan sonra gizli cevaba boşluk ( space tuşu ) Yani uzun çubuk sadece kabul ediyor sitede bug var bir şekilde dikkat edin arkadaşla bu şekilde mail de deiştirebiliyorlar ki çok sevdigim arkadaşımın başına geldi .........

BU ARADA NOT OLARAK :::: SiTEYE LOjiN OLMAYIN sİTE HACKLI DURUMDA imiş

• lan salakmısın nie sooluosun millet hacklesin birbirini die...silinsin konu lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

lan salakmısın nie sooluosun millet hacklesin birbirini die...silinsin konu lutfen

• bu bu kalmıştı yalan bunlar yok öyle bişi potu cıktı artık bu olayların.
  • şu an site hackli durumda deil ben login oldum kaç zaman önce hiç bişi olmadı ayrıca bi günde onlarca kişi login oluyo sitede hiç bi olay yok şuanda
  • Ne Günlere Kaldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

şu an site hackli durumda deil ben login oldum kaç zaman önce hiç bişi olmadı ayrıca bi günde onlarca kişi login oluyo sitede hiç bi olay yok şuanda

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şifre deıstırcam ama girmıo sıteye login olamıyorum site açılıyor login olamamaktayım invalid password dıor ve 3 neden cıkıyor anlayamadım paste de edemıyorum nasıl yapıcaz gırebılsem yapıcam bosluk tusuda kesın yarıyormu 62 lwl mage me kaydı yavvvvvv
  • ya su hack ıslerı benım 60 lık asas hacklendı nasıl yapıok e maile nasıl yapıok
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

şifre deıstırcam ama girmıo sıteye login olamıyorum site açılıyor login olamamaktayım invalid password dıor ve 3 neden cıkıyor anlayamadım paste de edemıyorum nasıl yapıcaz gırebılsem yapıcam bosluk tusuda kesın yarıyormu 62 lwl mage me kaydı yavvvvvv

şifreni büyük harflerle yaz kabul ediyor.. caps lock acık iken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.