Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nort on 2006 var bende bu bı ıse yarar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

nort on 2006 var bende bu bı ıse yarar mı

Walla nortonların serisini hiç tavsiye etmem ama norton 2006 baya iyi diyorlar.bilmiyorum denemedim yani.ama sen bence birbirine uyumlu 2 tane koruma programı kullan.çok iyi oluyo o zaman
  • selam herkese size bir sorum olacak cevap verirseniz cok seviniirim gecenlerde benim msne biri geldi ve hic bir adresi yoktu yani hic bi sey yazmiyodu nasil oluyor acaba tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

nort on 2006 var bende bu bı ıse yarar mı

norton internet security + antivirus isine yarar yanina birde SPY programi oneririm .
  • quote:

Orjinalden alıntı: alsana06

selam herkese size bir sorum olacak cevap verirseniz cok seviniirim gecenlerde benim msne biri geldi ve hic bir adresi yoktu yani hic bi sey yazmiyodu nasil oluyor acaba tesekkürler

MSN.com da farkli ail adreslerini MSN de kullanmak icin register etme bolumu kaydetme bolumu var muhtemelen o kisi oraya illegal karakter yazmis forumu o sekilde doldurmustur .

ve sana her yazdigi msj da E-posta adresi dogrulanamadi yazar..

E-posta adresi dogrulanamadi yazan hic bir kisiye hc bir sekilde gubenmeyiniz .
  • Güzel bir topic tebrikler
  • süper topic olmuş
  • abi yukarıda verdiklerimi uygula demişsin ama hitman linki bozuk çıktı.Ama neyse bi bok çıkmadı beni hackelemediler.bide bende olyimpiada oynuyom ama daha eziqim 30 lvl wariorum var adıda: DragonPower bide topic süper topic konusunda kimse eline su dökemez... :D
  • he bide adamım orc .... hemde bişey diycem büyük ihtimalle tanımadğınız bi cafeye giderseniz ne yaparsanız yapınb %90 hacklenme ihtimalin var. o yüzden tavsiyem tanımadığınız cafelere gitmeyin. çünkü bazı cafe sahiğlerinde proglamlar varki diğer bilgisayarların cameralarından izliyolar bilgisayarları. hemen itiraz edmeyin ben nerden biliyorum biliyomusunuz çünkü benim eski mahallemde bi internet cafedeydim ama adını hatırlayamıyorum zaten cafeyide kapatmışlar şuan adam programla izliyodu klavyeleri... hacker beni hackleyemez bende bi hackerım diyosanız hacklenmek hacker arasında güce göre değişir yani biligiye en iisi siz tanıdığınız yerlerde oyuna girin.sitede hacklenmek ise şu olabilir siz kimsenin(sizi izleyen kişiler) yada trojanın olmadığını zannedersiniz ama vardır. o yüzden hacklenmişsinizdir. çok uzun tuttum ama inşallah okursunuz...
  • SaOl Kardesss
    SaOl Kardesss

• güzel düşünceler arkadaşlar hepinizin düşüncelerine saygım var ama ben şunu merak ediyorum hepiniz o bu şu davasındasınız benim çok charım var ve hiç silinme veya hack olayına raslamadım sadece banlanan arkadaşlarım oldu onlarında suçu kendindendi siz rahat olun eğer kaderde varsa .... neye yarar üzülmek gelin bana istediniz serverda kasim kastırtayım :) istediniz düzeneği istediniz güvenliği kurun hiç birisi intranet güvenliği olmaz unutmayım internet ağlar arası ağ paylaşımıdır sizin bilgileriniz bir yerde depolanıyordur. SON SÖZÜM KO NUN SİTESİ 8 AY ÖNCE HECLENDİ VE HERKESİN ŞİFRELERİ KULLANILDI ŞİMDİKİ SON DURUMSA 2 AYINIZ VAR ONLARDA HACKLENECEK :) HACK YAPILIRKENDE NP SIRALAMASINDAKİ EN ÜST LVLDEN HACK ATILIYOR :) BİLGİLERİNİZE ..... !
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanane_

güzel düşünceler arkadaşlar hepinizin düşüncelerine saygım var ama ben şunu merak ediyorum hepiniz o bu şu davasındasınız benim çok charım var ve hiç silinme veya hack olayına raslamadım sadece banlanan arkadaşlarım oldu onlarında suçu kendindendi siz rahat olun eğer kaderde varsa .... neye yarar üzülmek gelin bana istediniz serverda kasim kastırtayım :) istediniz düzeneği istediniz güvenliği kurun hiç birisi intranet güvenliği olmaz unutmayım internet ağlar arası ağ paylaşımıdır sizin bilgileriniz bir yerde depolanıyordur. SON SÖZÜM KO NUN SİTESİ 8 AY ÖNCE HECLENDİ VE HERKESİN ŞİFRELERİ KULLANILDI ŞİMDİKİ SON DURUMSA 2 AYINIZ VAR ONLARDA HACKLENECEK :) HACK YAPILIRKENDE NP SIRALAMASINDAKİ EN ÜST LVLDEN HACK ATILIYOR :) BİLGİLERİNİZE ..... !

sacma sacma seyler yazmayin topic lere

• ben bunların hıcbırını yapmadım ama gene de hacklendım sımdı ne olucak ???????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesof

ben bunların hıcbırını yapmadım ama gene de hacklendım sımdı ne olucak ???????????

iste bunlarin hepsini yapsan hacklenmezdin kendin soylemissin bunlarin hic birini yapmadim diye .
  • bence hiç bişi yapmana gerek yok :) sadece senden başkası senin charında olanları bilmesin :) şu anda kastım charda rol+1 ironbelt +2 vs. vs. vs. var ama onun online id sini çok az kişi bilir yakında 69 lvl olarak cz de areste görebilirsiniz :)
  • Sens Aga Eline Sağlık Üşenmemiş Yazmışsın Helal olsun Valla

Rock

• Helal Sens
  • SenS seni oyunda göremiyoruz uzun zamandır. Olympia'nın sana ihtiyacı var Bu arada tebrik ediyorum çok güzel bir topic açmışsın. Böylece Türklerden kaliteli oyuncular çıkabileceği de ispatlanmış oldu.. c u dude
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.