Şimdi Ara

Hacklenen arkadaşlara 2 basit sorum var anket amaçlı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-Ayni sifreyi başka bir sitede kullandınız mı?

• 10 haneli 9 sayı 1 harf
    kullandım 1 harf yerine sayı vardı.

hacklenme sebebim antivirüs kullanmamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

10 haneli 9 sayı 1 harf

Aynı şifreyi başka bi yerde kullandınmı peki?
  • Online Blizzard oyunu oynuyorsanız authenticator kullanacaksınız kesinlikle + oyun client ini torrentten vs kesinlikle indirmeyeceksiniz. Anti-virüs de olmalı tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Online Blizzard oyunu oynuyorsanız authenticator kullanacaksınız kesinlikle + oyun client ini torrentten vs kesinlikle indirmeyeceksiniz. Anti-virüs de olmalı tabii ki.

Bilgisayarınızda key logger benzeri programlar olsa bile bunu sizin oyun oynadığınızı bilen birileri pc'nize yüklemeli.Bu soyulma işi %90 oyundaki açıklardan meydana geliyor.Dediğiniz gibi torrentlerden yada benzeri yerlerden d3'ü kuran %10'luk kısım hariç,geriye kalan %90'lık soyulan kısımdan blizzard sorumludur.
  • Ya sadece hacklenen arkadaşalar şu 2 soruyo cevap verse bu konuda , blizardın suçudur veya değildir bende dahil bir sürü kullanıcı ilgili konular açtı orda yorum yapalım.
  • Arkadaşlar size bir öneri telefonunuzu tanımlayın siteye. Mesela ben arkadaşın karakterine girmeye çalıştım ve giremedim, arkadaşımın karakterini blizzardın kendisi kilitledi. Aslında hacklenen arkadaşlar önemsemediği için hackleniyor. Blizzard önlenimi almış bu işlerin.
    Cep telefonundan uzak bir yerde giremezsin oyuna diyor adam sana tanımlayınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

10 haneli 9 sayı 1 harf

Aynı şifreyi başka bi yerde kullandınmı peki?

genelde aynı şifreyi kullanırım ama 1 rakam yada harf farklı olur. ama bunu kullanmıştım sanırım bazı sitelerde.
  • Up
  • Duyduğuma göre çin liler diablo3 ün fansayfalarını hackleyip ordaki email ve şifrenizi oyunda deniyor.Yani Blizzardın güvenlik açığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Duyduğuma göre çin liler diablo3 ün fansayfalarını hackleyip ordaki email ve şifrenizi oyunda deniyor.Yani Blizzardın güvenlik açığı yok.

Evet bir iddia'da bu, büyük ihtimal doğru
  • tüm şifrelerim aynıdır, harf ve rakam kombinasyonu, bir kez bile hesabım çalınmadı.AV'de kullanmıyorum
  • Token(authenticator ) kullanıyorum.
    1 hafta önce hacklendim.
    virüs pc de olsaydı şu anda satmak için uğraştım wow hesabı da hacklenirdi.
    blizzartın suçu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

Token(authenticator ) kullanıyorum.
    1 hafta önce hacklendim.
    blizzartın suçu.

Başlıktaki 2 soruya cevabınız nedir peki?
    quote:

tüm şifrelerim aynıdır, harf ve rakam kombinasyonu, bir kez bile hesabım çalınmadı.AV'de kullanmıyorum

Sadece çok ünlü ve güvenliği yüksek siteleri kullanmıyorsanız kesinlikle böyle birşey yapmayın. Mail hesabının sifresi kesinlikle uniqe olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 9 Haziran 2012; 0:37:24 >
  • 8 hane idi evet şifremi başka yerlerde kullanmıştım. Keyloggerla soyulma ihtimali sıfır diyebilirim başka birşey var bu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

Token(authenticator ) kullanıyorum.
    1 hafta önce hacklendim.
    blizzartın suçu.

1- 10 hane. Büyük, küçük ve sayılardan oluşuyordu.
    2- Hayır
  • Hile hurda işerine karışmayın, önünze gelen siteleri/sayfaları girmeyin-üye olmayın-beğenmeyin sorun olmaz. 5 tane farklı şifrem var, ayda bi değiştirim bu 5linin içinden herhangi biri yaparım şifremi, şuana kadar hiçbi oyunda sitede şunda bunda hacklenme olayım olmadı. Avira AntiVir kullanıyorum deepfreeze falan yok.
  • Şahsen 14 haneli şifre kullanıyorum.7 harf 7 rakam şeklinde tabiki karışık halde..Blizzard oyunlarını nerdeyse beta zamanında beri oynamaktayım(Bknkz: wow/sc) şu ana kadar hiç bir hacklenme durumu ile karşı karşıya kalmadım..
  • Lol hacklenmiş arkadaşlar ama istatistikler çok komedi ya : )

http://eune.leagueoflegends.com/news/league-legends-account-security-alert

We compared encrypted password hashes and discovered that 11 passwords were shared by over 10,000 players each.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.