Şimdi Ara

HACK vs. hakkında başlıca öneriler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar günümüzde çar hacklenme durumları artımış bulunmaktadır,bende bu konuda acı tecrübelerimden yararlanarak sizlerler bu bildiklerimi paylaşayım dedim.Eğer sizde bildiğiniz birşey varsa buradan yazınız...

-Sizden kisme karakterinizin giriş bilgilerini istemez.Zaten Joymax Gmlerin böyle bir yetkisinin olmadığını açıkladı.Ama DH'de yetkili kişiler adına açılan mail adresleri tarafından sizden silkroad online karakter giriş bilgileri istenirse vermeyiniz...
    -Free bot(ücretsiz bot),Loader(Rumata Loader) gibi sizden akrşılık beklenmeden sunulan bazı programları kullanmamaya özen gösteriniz.Bunları Silkroad dosyasının içine atın öyle çalışır diyorlarsa kesin kesin uzak durmanız önemlidir.
    -Karakteriniz bir defa soyulduysa ilk yapacağınız iş format olsun,sakın pw değiştirip format atmayın,çünkü değiştirilen pw formattan önce hackerin eline tekrardan gider buda tekrardan soyulmanıza neden olabilir...
    -Format durumunda bilgisayardan Silkroad ile ilgili hiçbir belgeyi flash diske alıp,formattan sonra tekrar bilgisayarınıza atmayınız,çünkü keylogger veya virüs bu dosyada olabilir ve tekrar hack yiyebilirsiniz.
    -Şifrenizi her hafta değiştiriniz ve karakter bilgilerini bilgisayarda bulundurmamaya özen gösteriniz...
    -Oyun içindeki exchange(eski bir yöntem)olayına pek güvenmeyiniz.Olabildiğince stall işine girişiniz...
    -İnternet cafede oynadıktan sonra pw değiştiriniz...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şimdi oyunda dolandırılma olaylarıyla ilgili bazı bilgiler vermeye geldi sıra;

-Taxi yaptıracaksanız,önce ptde sizden başka adamların olduğuna dikakt ediniz,ayrıca ilk başta 30 dakikalık istediğinizi belirtip taxiye ona göre ödeme yapınız ki,giderse az paranız gitsin.
    -Taxi yapan arkadaşlar parayı exchange ile alırken karşı tarafın parayı verip vermediğine çok dikakt ediniz,bazı çakal kişiler cancel yapabiliyorlar...
    -Genelde taxi yaptıracak arkadaşlar aynı ve bilinen taxi ptlerine girin....
    -Asla ve asla silahını sos yapıyım gibi durumlara inanmayın...
    -Stall kapalı durumdayken 10k yazan bir elixir stall açıldığında 1mil olabilir dikkat edin...
    -Gold,silk vb.şeyler alırken güvenilir yerlerden almaya özen gösteriniz...

Bildiklerim ve hatırladıklarım bu kadar daha dikkatli olunması dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 20 Haziran 2008; 12:50:52 >

• umarım herkes okur
    Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
  • teşekkürler ellerine saglık güzel olmuş

LaNeT oLSuN İçİmDeKi İnsAN SeVgİsİnE ..
  • az önce biri daha soyulmuş. SAFKAN mıydı neydi nicki. Ana bacı sövüyordu oyunda sanki geri gelecek itemleri :)

Dediklerine bir iki bir şeyde ben ekleyim

1. Kesinlikle makinanızda güncel bir antivirüs bulundurun ve real time tarama özelliği olsun ve kesinlik oyunda kjasıyor diye devre dışı bırakmayın
    2. Antivirüs programı ile en azından hafta bir manuel tarattırma yapın. Bazı ağ üzerinden bulaşan virüsler antivirüslere yakalanmadan makinaya bulaşabiliyor.
    3. Antivirüs programına ek olarak spyware doctor, superantispyware gibi bilgisayarınızda mutlak sürette bir veya daha fazla antispyware programı bulunsun. real time özelliği olmasa bile hafta da bir taratma yaparak makinanıza bulaşan zararlı içerikleri temizlersiniz
    4 Kesinlikle antivirüs proramları ve güvenlik duvarı tek başına zararlı içeriklerle mücadelede yeter gibi bir düşünceye kapılmayın. bazı trojan ve keyloggerları antivirüslerin yakalayamadığını aklınızdan çıkarmayın.
    5. Güvenlik prograı olmayan makinalarda bu tür oyunlara girmeyin.
    6. Para ile oyun için lazım olan gold satın almayın.
    7. Elinizden geldiğince limware, ares, guntella gibi paylaşım programları ile dosya indirimi yapmayın. Bu tür programla bilgisayardan bilgisyara veri alıp gönderdiği için veri aldığınız makinadan size zararlı bir içerik bulaşabilir.
    8. İndirdiğiniz bütün programları makinanıza kurup kullanmadan önce mutlaka bir antivirüs ve antispyware ile taratın.
    9. Şunu da eklemete fayda var. deep freeze gibi programların makinayı her türlü zararlı içeriğe karşı koruduğu yöndeki düşüncelere kapılmayın. bu tür programları kullanıpta hacklenen bir çok kişi tanıyorum.

SAYGILARIMLA

• quote:

Bunun sakıncasını anlayamadım ?

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Bunun sakıncasını anlayamadım ?

Bu gold işi aldığınız yere bağlıdır...
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 gün önce benimde charım hacklendi.rumata loaderdan olduğunu düşünüyorum 2 gün önce format attım pc ye.formattan önce bazı gerekli dosyalarımı cd ye kopyaladım ve sro nun 930 mb lık kurulum dosyasını da flash belleğe atıp formattan sonra geri kurdum bunun sakıncası olur mu?

Orjinalden alıntı: acrobbat

4-5 gün önce benimde charım hacklendi.rumata loaderdan olduğunu düşünüyorum 2 gün önce format attım pc ye.formattan önce bazı gerekli dosyalarımı cd ye kopyaladım ve sro nun 930 mb lık kurulum dosyasını da flash belleğe atıp formattan sonra geri kurdum bunun sakıncası olur mu?

Ben sadece bilgilerimi paylaştım,eğer silkroad dosyasının içinde hala loader bulunduruyorsan,o loader dosyaları silmeni öneririm..

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orjinalden alıntı: acrobbat

4-5 gün önce benimde charım hacklendi.rumata loaderdan olduğunu düşünüyorum 2 gün önce format attım pc ye.formattan önce bazı gerekli dosyalarımı cd ye kopyaladım ve sro nun 930 mb lık kurulum dosyasını da flash belleğe atıp formattan sonra geri kurdum bunun sakıncası olur mu?

Ben sadece bilgilerimi paylaştım,eğer silkroad dosyasının içinde hala loader bulunduruyorsan,o loader dosyaları silmeni öneririm..

yok artık loader kullanmıyorum allah korusun.

• üst konu olması gerekiyo
    DH KAFKAS ÇERKES KÖKENLİLER CEMİYETİ
  • Güzel paylasım.. saol
  • Benden de siz o zaman Hack vs. Hakkında başlıca öneriler;

Güncel bir virüs kullanın antivirüsleri daha kolay geçersiniz,
    Mümkünse çeşitli sıkıştırma teknikleri ile virüs kodlarını program ve resimlerin içine sıkıştırarak yerleştirin,
    Virüslediğin dosyaları Winrar ile sıkıştırırken şifre koyun böylece rardan açılmamış halini çoğu antivirüslerden geçmiş olursunuz

Eski günler işte aklımda kalanlar bunlar

quote:

Orjinalden alıntı: KAMPURATU

Ne alakası var şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 21 Haziran 2008; 12:26:49 >
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.

• _____________________________
    DH KAFKAS ÇERKES KÖKENLİLER CEMİYETİ
  • Saol Güzel bi Paylaşım...
    ya keşke her konu böyle ; bi amaca hizmet etse... Gerçekten Güzel
  • Arkadaşlar genellikle ekran klavyesinin keyloggerları atlatacağı düşünülür. Böyle bir şey yok. Nerede yazarsan yaz. Masaüstünde , oyunda , MSN'de.... . O hepsini kayıt ediyor. Silip tekrar yazsan bile Silme tuşuna bastığını bile gösteriyor. En iyisi bilmediğiniz sitelerde pek dolaşmayın. Şifrenizi haftada 1-2 değiştirin. Şifreniz sadece harflerden ya da sayılardan oluşmasın. Büyük-küçük harf ve sayılar karışık olsun. Şifrenizi bilgisayara kayıt etmeyin. Mouse'unuzun yanında küçük bir kağıt hiç bir zarar vermez. 2 günde bir anti-virüs taramasından geçirin. Yukarıda belirtildiği gibi güvenlik duvarınzı kasıyor diye kapatmayın. SRO.exe ye izin verin yeter.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.