Şimdi Ara

hacizli araç noter satışı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • birinden duydum adam 1995 model doğan alıyor noterden vekaletle , daha sonra öğreniyor ki araç hacizli ruhsat işlerini halledip trafiğe çıksada çevirmede bağlanacak deniyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?hacizli araç noter satışı oluyor mu ve araç üzerinde ki haciz direk alan kişiye mi geçmiş oluyor yani bir ceza varsa vekaletle alan kişi mi ödeyecek bunu?

• İsteseniz dahi aracı satın almanız mümkün değildir. Çünkü araç satışlarında, noterde yapıldığında ve sicile tescil ile mülkiyet geçmektedir. Noter satışı yapılsa dahi tescil işlemi yapamayacağınızdan aslında aracı da alamamış olacaksınız benim bildiğim.
    geçen ay aynı olayı ben yaşadım. kayın pedere başka bir ilden vekaletle bir toros aldım 15 gün vekalet sürem vardı satış vermeye gittiğimde hacizli olduğunu noterde öğrendik. alıcıya vekaletin süresi bitene kadar çözersen araç bizim çözemezsen araç senin para bizim dedik bu arada avukata sordum avukatın dediği alıcı bilgisi dahilinde hacizli araçta evde satılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.