Şimdi Ara

Hacimlenmeye çalışırken göbeğim çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 6-7 aydır vücut geliştirme yapıyorum. Boyum 1.78, kilom 61'di . Herhangi bir takviye kullanmadım ve şu an 65.5 oldum.
    İlk başladığımda ölçü almamıştım fakat son 3 aydaki değişmeler şöyle:
    Kol +3 cm (30 oldu)
    Göğüs +8 cm (hatırlamıyorum şu an tam ölçülerimi, yanlış olmasın diye yazmıyorum)
    Omuz +6 cm
    Bel +2, (83 oldu)

Çalışma programım da;
    haftada 3 gün, her gün 2 bölge. 3X10 çoğu bölge 5, birkaçı 3 hareket.
    antrenman olarak sonunda
    30X3 mekik, Dumbbell Side Bends 15x3, Hanging Leg Raise 20x3

Gelişmeler az mı çok mu bilemiyorum ama bayağı bir şekillendi ben de acelem olmadığından sıkıntı yapmadım. Lâkin son 1-2 haftada fark ettim ki göbeğim çıkmış. Beslenmeme de oldukça dikkat ediyorum. Geçen hafta falan evden aceleyle çıktığım için kahvaltı yapamadım. Kahvaltı olarak okulda 1-2 hafta 2 dilim peynirle, 2'şer simit yedim. Acaba bundan dolayı mı çıktı?
    Bu göbeği nasıl eritebilirim, hem hacimlenmeye çalışırken hem de göbek eritmek mümkün mü? Yardımcı olun dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishpower$ -- 17 Şubat 2015; 10:13:43 >

• 1-2 dilim peynirle 2 simit mi göbek yapacak bazen çok saçma şeyler duyuyorum. Fazla kalori almıyormuşsun demek doğal olarak depo etmiş vücut. Ana konuda before-afterim var dondurmada yedim protein barda yedim şekerpare tatlısıda yedim kalorisini saydım makromu aşmadım packte çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkishpower$

Herkese selam arkadaşlar.
    Yaklaşık 6-7 aydır vücut geliştirme yapıyorum. Boyum 1.78, kilom 61'di . Herhangi bir takviye kullanmadım ve şu an 65.5 oldum.
    İlk başladığımda ölçü almamıştım fakat son 3 aydaki değişmeler şöyle:
    Kol +3 cm (30 oldu)
    Göğüs +8 cm (hatırlamıyorum şu an tam ölçülerimi, yanlış olmasın diye yazmıyorum)
    Omuz +6 cm
    Bel +2, (83 oldu)

Çalışma programım da;
    haftada 3 gün, her gün 2 bölge. 3X10 çoğu bölge 5, birkaçı 3 hareket.
    antrenman olarak sonunda
    30X3 mekik, Dumbbell Side Bends 15x3, Hanging Leg Raise 20x3

Gelişmeler az mı çok mu bilemiyorum ama bayağı bir şekillendi ben de acelem olmadığından sıkıntı yapmadım. Lâkin son 1-2 haftada fark ettim ki göbeğim çıkmış. Beslenmeme de oldukça dikkat ediyorum. Geçen hafta falan evden aceleyle çıktığım için kahvaltı yapamadım. Kahvaltı olarak okulda 1-2 hafta 2 dilim peynirle, 2'şer simit yedim. Acaba bundan dolayı mı çıktı?
    Bu göbeği nasıl eritebilirim, hem hacimlenmeye çalışırken hem de göbek eritmek mümkün mü? Yardımcı olun dostlar.

Ayni dertten bende muzdaripim,boy 178 kilo 80..Tum olculerim yukseliyorken maalesef gobegimde yukseldi.Simdi hacimlenmek isterken gobegide eritmek istiyorum.Yok mu bir caresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bişi mi ben cut yaparken göbeğim çıktı. (Meğer yağları kasa çeviriyim derken yanlış tuşa basmışım kasları yağa çevirmişim)
  • Turkishpower$ kullanıcısına yanıt
    hocam kardiyo yapmayi ihmal etme. cenk hoca bi videosunda bu konudan bahsetmisti. karin kasinin ustundeki yaglari eritmeden ordaki kaslari sisirirsen hem kaslar belli olmaz hemde gobek kutlen artmis gorunur diye belki boyle bi durum olmus olabilir. bide sadece bi gune gore degerlendirme kendini kontrol ettigin gun gobegin cikmis gbi gozukup baska bi gun daha fit gozukebilir sebebi o siralar yedigin gidalar. vucudun su tutarsa daha kilolu durabilirsin, peynir yedim demissin sut urunleri vucutta su tutar diye duymustum belki bi iki tanesi skinti yapmaz ama gunluk hayatta sut urunlerinde asiri kacmamaya calis. son olarak tekrar soyluyorum kardiyonu ihmal etme. kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.