Şimdi Ara

HACI ŞAKİR TÜRK MALI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün hacı şakir sabun aldım kutunun arkasına baktıgımda şu yazıyı gördüm;
    colgate-palmolive temizlik ürünleri yanında ise Türk malı yazıyo,colgate ne zamandan beri Türk malı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hacı Şakir Türk Malı mı?

Hacı Şakir, 1935 yılında İstanbul'da kurulan bir Türk şirketidir. Türkiye'nin önde gelen kolonya üreticilerinden biridir ve ürünleri ulusal ve uluslararası alanda satılmaktadır.

Hacı Şakir, Türkiye'de üretilen ve Türk malıdır. Şirketin İstanbul'da bir fabrikası bulunmakta ve tüm ürünleri burada üretilmektedir.

Şirketin bazı ürünleri, yakın zamanda İsrail'de dağıtılmaya başlanmıştır. Ancak Hacı Şakir'in üretimi veya sahibiyeti hiçbir zaman İsrail'e geçmemiştir.

Dolayısıyla, Hacı Şakir hala bir Türk şirketidir ve ürünleri Türk malıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • değil.
  • Colgate Palmolive şirketi hacı şakiri zamanında satın almıştır.üretim türkiyede gerçekleşiyor e tabi türk malı diyorlar o yüzden.(Colgate Palmolive Türkiye adıyla.)
  • haberim yoktu,arkasına bakınca farkettim,bu yahudiler evde kullanılan ürünlerin çoğunu ele geçirmiş.
  • yahudi markası
  • Hacı Bakir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

Hacı Bakir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rus salatası yararlı mı ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onudamı açılıma sokmuşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

yahudi markası
  • en iyisi arap sabunu dökecen başundan aşağu uşağum verecen sıcak suyun cözüne daaa Paran araplara gitsin yahudilere gitmektense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.