Şimdi Ara

Avrupalı Kızlarla Türk Kızları arasında gerçekten fark var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Avrupayı bırak Türk kızıyla da tanışmamıştım ki ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 26 Mart 2017; 17:22:23 >
  • Ukrayna da 1.80 boyunda sarışın mavi gözlü at gibi kızın suratına kimse bakmaz çünkü oranın ortalaması odur sosyal medya hesaplarında da takipçi sayıları bir elin parmağını geçmez ama aynı kız Türkiyede olunca yüzbinlerce takipçi kasıyor

Her ne kadar çok güzel bulmasamda polina diye bi youtuber var tr hesabı bilmem kaç yüz bin iken rusça açtığı bi sayfasını takip eden yok

Hal böyle olunca Türkiyedekiler şımarık egoist nankör ve iki yüzlü oluyor çünkü ortalıkta yav..ak çok kendilerini geliştirme ihtiyacı duymuyorlar ne de olsa şort giydimi it sürüsü gibi peşlerinde birsürü erkek oluyor

Yabancı erkeklerde hep bunu söylüyor sizin kızlar kendini bir şey zannediyor falan diye

Aslında Türk erkeğinin rusya gibi yerlerden bir kız bulması eğer giderse çok basit malum rus erkekleri alkolik ve barzo oluyor eli yüzü düzgün terbiyeli ve işi olan bi adam rusyadan kız bulmakta zorlanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükerbüker -- 26 Mart 2017; 17:25:16 >

• Tanışan varsa yazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Cok Fark var Cook

Eger hollanda almanya gibi ulkelerden alacaksan iyi yurekli temiz birini bulursan tabi bu cok zor kendi kulturunu ona asilayabilirsin cunku cogu 18 de annede babandan ayrilmis arakdaslariyla

takilan tiplerdir

aralardinda cok fark var namustan yetistirilme ahlakina aile sorunlarindan cocuk bakimnina esimle beraber takilirken cevremizde cok gorurduk onun arkadaslarindan benim is yeri arkadasimdan

evliligi bir sekil sozlesme gibi goruyorlar baktilar ufak bir sorun var hop bosan zaten dikkat edin kadinin 3 cocugu varsa 2 si mutlaka ayri babadandir cogu bazi insanlar bilmeden konusabilir ama

malesef iclerinde cok kaldim ben esimle ufak bir tartismada baktim dayisi ve yengesi aman bosan bundan hergun kavga ediorsunuz falan filan ediordular ebe gelip eger sorununuz varsa bu numarayi

arayip hemen bosanin veya devletten ebe bakimi icin gelen kadinlar bile evinizde sorun varsa bu nuamrayi arayin gibi seyler soyluyordu ve emin olun biz cok mutluyuzdur

Ama Turk kadini cefakardir Kocasina dayanir kocasi 12 saat calisir kocasini dort gozle bekler kocam calisiyor bende yemek yapayim der benim annem babam gelmeden bize yemek yedirmezdi ilk o

yiyecek sonra biz yiyecegiz ne kadar babam annemle hep kavga etsede asla cocuklari ve esini sevdigi icin katlanirdi simdi cok mutlular o ayrri aaama Turk kadiniyla Asla Avrupa kadnini

kiyaslamayin Bence Turkun Tirnagi olamazlar Tabi ben genel olarka konusmuyorum ama alman ve holladailiarin geneli boyle ingilizleri soylemeye gerek varmi bilmiyorum cogu hastenelerde sepet

bolumu vardir az cok bilirsiniz hastanelerde kadin dogurur oraya birakir atar yani bizdede artik bu programlardan devletin yanlis politikasindan iyice o yone gidioruz ama genede bizde

yetistirilme ahlaki aile ahlaki var toplum ahlaki var Ben Esimle Turkiyede yasadigimda ilk evlendigimizde isten gelmisim cok yorgunum diorum eve gideyim yemek yiyeyim eve bir gectim esim

hard truck simulator oynuor dedi bak bolumu gectim simdi los angelese gidiorum ben gelmisim yorgun bittap lan dedim ahrd truckununda traktorununde aldim kovayi mutfaga firlattim sonra 2 gun gitmis teyzemden akil almis yemek yapmaya baslamisti bu turk genelegiyle buyudugu icindi alman kariya bunu ypamsiniz ses cikarmaz sabahsi bakarsin yok
    Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.)

• türk kızları tipe ve cüzdana bakarken, avrupalı kızlar ise karakterine bakarlar, egoları çok azdır. O yuzden death to Turkish girls

Orijinalden alıntı: 1

türk kızları tipe ve cüzdana bakarken, avrupalı kızlar ise karakterine bakarlar, egoları çok azdır. O yuzden death to Turkish girls

aynen avrupalı kızlar tam olarak böyledir hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 26 Mart 2017; 18:56:21 >

• Avrupalı kızlar görmüş geçirmiştir rahattır aileleri de rahattır istedikleri gibi dışarı çıkar gezerler erkekler evlerine almaya gelir falan filan trdeki gibi el değmemiş kız zor bulursun gerçi trdede zor bulunuyor ama tek tük var bizimkiler gibi tipe göre hareket etmezler istediğin gibi muhabbete girersin

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M
  • Farklı ülkelerden Avrupalı arkadaşlarım oldu. Fin, Alman, Norveçli, Hollandalı.. Çok ama çok fazla özgürlüklerine düşkünler. Birisi geçen yaz İstanbul'a geliyordu. "Ben de gelmeye çalışacağım" gibi bir şey söylemiştim. O kadar şaşırdı ve bozuldu ki. "Gelememek de ne demek, neden gelemiyorsun ki" der gibi. İşin biraz da maddiyat boyutu var o ayrı. Orada herkes rahat.

Yetiştirilme bakımından ve ahlak bakımından ise çok kötü bir konumdalar. Bir ara sohbet sırasında "Tıp okumak istemiyorum çünkü çocuk yapmak istiyorum. Çocuk 4-5 yaşına gelince de bir koca bulurum" diyordu bak. Bu onlar için gayet sıradan ve normal bir olay. Bu konuda nasıl bir durumda olduklarını düşünün işte.

Ama eğer ahlaklı ve iyi yetişmiş aile kızı Avrupalı varsa (çok az ama böyleleleri de var) kesinlikle Türk kızına tercih edilmeli. Avrupalı kızın bir hayat görüşü, felsefesi, düşüncesi vardır. Ona göre hareket eder ve YAŞAR. Hayati gerçekten dibine kadar yaşar. Ama Türk kızı öyle değil.

Benim 3-4 senelik izlenimim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyalli2

Konuyu açmaya uğraşacağına dışarı çıkıp bir kıza merhaba nasılsınız? Diye sor aldığın tepkiden anlarsın

Soramam da hadi sordum diyelim başıma ne gelceğini tahmin edebiliyorum. Anında sapık diye fişlerler beni

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.