Şimdi Ara

Hachiko:A Dog's Story KESIN IZLEYIN!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
7.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi izledim ve bu sayfada verilen diğer benzer filimleride izledim inanın ki arkadaşar hiç bir köpek konulu film Hachiko kadar iyi değil.

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film
  • Ağladığım bir kaç filmden biri oldu buda
  •  Hachiko:A Dog's Story KESIN IZLEYIN!!

Benim gibi duygusuz bi insanın gözünden bile filmin son sahnesindeki "Bana sadakatin anlamını ve sevdiklerinizi asla unutmamanız gerektiğini öğrettiler." repliğinden sonra 1 damla yaş akıtabiliyorsa bu film gerçekten duygusal bi film demektir

9/10

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Dün Labrador cinsi köpek getirdi arkadaşlar 2gün bakabildik anca :( arkdaşin dedigi gibi resmen ufak cocuga bakar gibi ilgi istiyor ufak oldugu icinde tuvalet alişkanligi yok :( geri verdik 1de malum ogrenciyiz
    belki evde olsa evimiz bahceli bu kadar sorun olmazdi
    filmi listeye aldim

Aynen bende almak istiorum ama ögrenciyiz,apartman dairelerinde sürünüyoruz. Daha kendime bakamazken köpege nasıl bakıcaz su an. Ama ilerde mutlaka alıcam.

Bu arada filmi izlemeyen bir ben kalmısım herhalde. Hemen bu aksam izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

onları sevdiyseniz bunuda izlemenizi öneririm. valla ben kendimi zor tuttum ağlamamak için dudak kalmadı
    Marley and Me
     Hachiko:A Dog's Story KESIN IZLEYIN!!

Bu filmi bende izlemiştim. Gerçekten güzel bir film gözleriniz doluyor...

• eziyet ya valla eziyet. ulan niye izledim ki. hachi nin ardından iki bölüm scrubs izledim gülemedim ya. dedim ilk defa böyle herkesin ağladığı ağlama noktasına geldiği bir filmi izleyeyim dedim izlemez olaydım. bir daha bu tarz film izlersem
  • ben böyle bi film görmedim arkadaş.
    richard gere'ın hachi demesi hala kulaklarımda..

malum sahnelerde abartmıyorum 20 dakka sulu göz sekilde izledim.bu kadar sıcak bu kadar güzel bir film olabilir mi ?
    filmleri abartmayı sevmem ama bu film gercekten 10'luk bir film.

senaryo oyunculuk müzikler hepsi şahane.
    izmeyen cok şey kacırır benden söylemesi
  • hachiko filmi altyazılı olnı bulabıldım turkce tublaj olan site varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IILegenDPriesTII

hachiko filmi altyazılı olnı bulabıldım turkce tublaj olan site varmı

fazla diyalog gecmiyor zaten.
    orjinal olarak izlemeden daha iyi olur
  • ne zamandır arşivde duruyordu öyle,dedim bir izleyeyim.izlemez olaydım
    benim gibi duygusuz bir adam ağlıyorsa herkes ağlar bu filmde
    2 gün geçti halen köpeğin mimikleri,surat ifadesi aklımdan cıkmıyor
  • çok çok güzel bir filmdi.duygusallığın sınırına taşıdı resmen.burdaki yorumların hepsini hakeden nadir filmlerden biri
  • Polisiye, aksiyon tarzı filmler favorimdir ve duygusal filmleri pek izlemem ama.... YOK BÖYLE BİR HİKAYE, YOK BÖYLE BİR FİLM... IMDB puanı 10 /8 ve bu Hachiko'yu dünyada çekilmiş tüm zamanların en iyi ilk 200 filmi
    arasına alır. 30 umu geçmişim farketmiyor, çocuk gibi ağlattı beni. Hele o Richard Gere'nin '' Hachiiiii'' demesi yok mu..
  • Bluray i iniyor bakalım nasıl film eğer dediğiniz kadar varsa nasıl ben kaçırdım beee....
  • Gerçekten çok kaliteli bir film.Böyle bir filmde gözlerimin yaşarcağını hiç düşünmemiştim.2 kez izlemiştim ve şimdi japon versiyonunu da indirdim onu da izleyelim bakalım.
  • İlk defa bir fılmden zıt gorus çıkmadı , ne kadar harıka bir film oldugunu bu bıle kanıtlar , bi ara yenıden izleyecegım.
  • Hoşuma giden tek şey hikayesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Hoşuma giden tek şey hikayesi

Oyunculuk , filmin havası felan hoşuna gitmedi yani ? sıkıcı yada akıcılık mı göremedın ? sende haklısın tabi tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Hoşuma giden tek şey hikayesi

Oyunculuk , filmin havası felan hoşuna gitmedi yani ? sıkıcı yada akıcılık mı göremedın ? sende haklısın tabi tamam.

• Ağlamamak için zor tuttum kendimi, o köpeği öyle beklerken gördüğüm her saniye içim parçalandı. Samimi bir itiraftır bu. Hayvan sevgisi olan herkesin beğenebileceği bir film 9/10 diyorum.
  • Bir türlü izleyememiştim, Sanırım aynı filmin iki versiyonu var ikiside gerçek olayları anlatmakta. Bugün indirip izleyeceğim, Eskiden benimde köpeğim vardı..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.