Şimdi Ara

< # HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER # > (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
6
Favori
11.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızılaydan yada milli kütüphaneden gitmek istersek beytepeye.. ne yapmamız gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Kızılaydan yada milli kütüphaneden gitmek istersek beytepeye.. ne yapmamız gerekir

Kızılay'dan Koru istikametine giden metroya binmeniz yeterli. Yanlış bilmiyorsam 7 durak sonra Beytepe geliyor. Beytepe metro durağından inince, durakla kampüs arası ring yapan otobüsler var. Ona binmeniz yeterli.
    .d
    Bende bir şey sorayım, İngiliz Dili Edebiyatı ile ilgili genel whatsapp grubundan haberi olan biri var mı acaba? Veya öyle birşey var mı? :D
  • Lucius Julius kullanıcısına yanıt
    Bahsettğiniz su metro degil mi ?https://www.ego.gov.tr/tr/sayfa/2108/m2-ankara-metrosu2-kizilay-cayyolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders kayıt için duyuru yapılmış

http://www.oid.hacettepe.edu.tr

• leyls1 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, ben Koru metrosu olarak biliyordum adını :D Odtü - Bilkent'e de uğruyor Hacettepe'ye giderken.
  • Açılış töreninde konuştuğum görevli bir kız tüm etkinlikler zorunlu demişti

Bugünkü etkinliklere gitmeyen var mı?
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Dün kart okutulmadi ama bugün girişte kart okutuldu

• Bilgi almak isteyen Ele Elocu varsa dersler hakkında hocalar hakkında soru sorabilirsiniz .

• Beytepe :( O ego sırası :( neyse son 2 gün

• nick dick kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba birşey sorabilir miyim size ? Dün zorunlu açılışa belli nedenlerden dolayı katılamadım acaba sorun olur mu ? Zorunlu felan dediler. Mazeret dilekçesi götüreceğim.

• Arkadaslar okulu oneren var mi ? Gorusunuz ne yonde :)

• Bizim girdiğimiz yıl da zorunlu demişlerdi onlara. Cok uzayınca kart okutmadan ayrılmıştık, 4 yıl geçti henüz bir sıkıntı olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum zaten çok kalabalıktı kart okutulmadi .herhangi bise yapmana gerek yok yani .

• Şubelerin ders saatleri nerde yazıyor
  • nick dick kullanıcısına yanıt
    Az önce tantım dersi bittikten sonra eve geldim. Bölüm başkanlığını arayayım dedim biri çıktı biz bir şey yapamıyoruz dedi. Sizin yorumunuzu da ondan sonra gördüm. Vallaha içime bir su serptiniz.

• Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Seçmeli dersleri seçerken altında sarı kutuda haftalık ders programı yazıyor orada var saatler, zorunlu derslerinki zaten ders programında yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: leyls1

Seçmeli dersleri seçerken altında sarı kutuda haftalık ders programı yazıyor orada var saatler, zorunlu derslerinki zaten ders programında yaziyor

Ben kafama göre şube seçtim zorunlu derslerde onu soruyurum nasıl olcak diye

Whatsapp grubumuzda da bir program atıldı fakat mesela bizim bölümdn biri X adlı dersin 1.şubesinde ben 2.şubeyi seçtim o iş nasıl olcak onu soruyorum
  • Hazırlık ders seçimi yapıyorum ama kaydı kesinleştir butonu yok sizde de böylemi ?

• Hazırlık ders seçimi yapıyorum ama kaydı kesinleştiremiyorum çünkü buton yok diğerleri ne durumda sizde de aynı mı ?

• Hazırlıktakiler ders kaydı yapıyor mu yardım edecek birisi var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.