Şimdi Ara

HACETTEPE ÜNİ. BEYTEPE ÖĞRENCİ EVLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce kalan veya bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

internetten biraz araştırınca özel yurt fiyatlarını

8.000 - 10.000 gibi ücretler gördüm , daha önce beytepe de özel yurtların pahalı olduğunu duymuştum ama bu kadarını beklemiyodum

beytepe kampüsünde 2 tane mi özel yurt var ? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyuceee -- 4 Ağustos 2017; 14:31:48 >

• Ogrenci eviyle ozel yurt farkli seyler. Google'dan parlar ve atatepe öğrenciyurtlarının kendi sayfalarına bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheerfulmind kullanıcısına yanıt
    aynen o 2 sine baktım işte bende onlardan bahsediyorum , yurtların olduğu bölgenin adı beytepe öğrenci evleri diye geçiyor o yüzden öyle dedim
  • Hocam 8k felansa iyi ben tek kişilik özel yurt fiyatını sordum yıllık 15k diyordu 2 kişilik 13 3 kişilik 11.5 felan diyordu.En son 6 kişilik 7.5 muş.
  • Parlar ve Atatepe olmak üzere iki tane özel yurt var. Bir tanesi de yapım aşamasında. 8k - 10k dediğin öğrenci evleri Atatepe'ye ait olanlar. Okula bağlı öğrenci evleri iki kişilik odalar için 550 liradan başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Penguen -- 4 Ağustos 2017; 15:37:4 >
  • iki kişilik öğrenci evlerinin çıkması çok büyük bir şans, herkese çıkmıyor maalesef. kesinlikle ikinci yedek bir yurt ayarlayın siz duruma göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.