Şimdi Ara

Hacettepe Beytepe Kampüsü Yurt Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar tercihler bildiğiniz üzere yapılıyor. Ben de benimkileri tamamladım.
    Hacettepe Beytepe kampüsünde okuyacağım büyük ihtimal bir sıkıntı çıkmazsa.
    Ama yurt sorunu var. Bazı okuyanlar Beytepe'de kampüs içinde sadece kız yurdu olduğunu söylüyor.
    Bır kısım erkekler için de var diyor.
    Bir kısım kyk yok diyor. Bu bir kısımlar hacettepe'de bulduğum şu an okuyanlar.

Bilen, eden veya hacettepe'de okuyan biri bana ulaşabilir mi?

• up
  • Wesleyan W kullanıcısına yanıt
    up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beytepe'nin içinde okulun kendi kız ve erkek yurdu var ayrıca özel olarak bir kız ve bir erkek yurdu var. Okulun girişinde ise kyk kız yurdu var.
  • erkekler için sadece 1 içeride özel yurt var. peki en yakın erkek yurdu nerede veya tavsiyeniz var mıdır?

• Beytepede erkek öğrencilerin kalabileceği Hacettepenin kendi yurtları var odalar koğuş şeklindedir. Ayrıca gene Hacettepenin Öğrenci evleri var odaları iki kişiliktir. Erkek Öğrenciler için tek özel yurt ise Atatepe Öğrenci Yaşam Merkezidir. Bilgilerine atatepe.com.tr den ulaşabilirsin. Hacettepenin yurt ve öğrenci evleri ile ilgili kendi web sitesinden barınma bölümünden ulaşabilirsin. KYK nın sadece kız öğrenci için yurtları var onlar spor salonun olduguaşa kısımdadır. Diğer tüm yurt ve öğrenci evleri Süleyman Sağlam Öğrenci Kasabasında ve kampüsün merkezindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtatepeOYM -- 30 Ağustos 2018; 11:36:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtatepeOYM

Beytepede erkek öğrencilerin kalabileceği Hacettepenin kendi yurtları var odalar koğuş şeklindedir. Ayrıca gene Hacettepenin Öğrenci evleri var odaları iki kişiliktir. Erkek Öğrenciler için tek özel yurt ise Atatepe Öğrenci Yaşam Merkezidir. Bilgilerine atatepe.com.tr den ulaşabilirsin. Hacettepenin yurt ve öğrenci evleri ile ilgili kendi web sitesinden barınma bölümünden ulaşabilirsin. KYK nın sadece kız öğrenci için yurtları var onlar spor salonun olduguaşa kısımdadır. Diğer tüm yurt ve öğrenci evleri Süleyman Sağlam Öğrenci Kasabasında ve kampüsün merkezindedir.
    Dostum bu erkek ogrenci yurtlarinda ogrenci seciminde torpil oluyor mu? Mesela ben mersinden gidecegim hacettepeye ailemin huc durumu yok babam asgari ücretli calisan secerler mi yurda sence

• AtatepeOYM A kullanıcısına yanıt
    Peki hem onlara başvurup hem de özel bir yurda yazılsam sonrasın da ne oluyor? özelden kayıt sildirip devletinkine gidebiliyor muyum. Hacettepe beytepe erkekler için aylık 365tl yazıyor. yani kampüs içinde olması büyük artı ama herkes torpil diyor çok üzücü

• up
    ben de bilgi almak istiyorum bu konuda

hocam siz ne yaptınız
  • At Tarağı kullanıcısına yanıt
    bu gece otobüsle ankara'ya gidiyorum kalcak yer yok :D orada bakınıcam. sabaha orada olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesleyan

bu gece otobüsle ankara'ya gidiyorum kalcak yer yok :D orada bakınıcam. sabaha orada olurum
    hocam yurt bakarsanız bilgilendirebilir misiniz beni de

• Kampüs içindeki hacettepenin kendi yurdunu gezdim adam şey dedi 4 kişilik zaten odalar ranza sistemi katta tuvalet banyo fiyata 315 yemek yok dedi parayla yemekhaneden yeniyor her öğün 2,5₺ gibi bişeymiş heralde ama ben beğenmedim bide öğrenci evleri var odada banyo 2 kişilik katta mutfak ama ordada yemek yok prasıda 650₺ dediler öğrenci evleri biraz daha kalınabilir gibi ama yemek prasıda eklenince pahalıya denk geliyor.Bide yerler halı değil yurtlarda onu sevmedim ya süreki terlik giy çıkar sıkıyo bi süre sonra

• ben de beytepe erkek yurdunu beğendim. 315tl yemek yok ama yani yurttan tek beklentim tuvalet ve uyku biraz da internet ihtiyacımı karşılaması.

• Wesleyan W kullanıcısına yanıt
    Özel yurtlarda Milli Eğitim Yönetmeliklerine göre 15 Eylüle kadar vaz geçerseniz %10 cayma bedeli 15 Eylülden sonra %30 cayma bedeli ödemeniz gerekiyor
  • Elenmutlakiks E kullanıcısına yanıt
    Gelir düzeyi daha düşük olanlara öğrenci yurdu çıkma ihtimali daha yüksek oluyor. Torpil konusunda birşey diyemem ama sanıldığı gibi herkes torpille girmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.