Bildirim
Hacettepe Tıp mı Acıbadem Tıp mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Acıbadem'de stajlara geçtiğinde tiyatro oyuncuları ile yapıyorsun.Tiyatro oyuncularını muayene ediyorsun.Simülasyon evet güzel bir şey ama gerçek hastanın yerini asla tutmaz.Evet güzel güzel amfilerde az kişi rahat rahat ders dinlersin fakat doktorluk kitaptan öğrenilmiyor maalesef. -
acıbadem 3.sınıfa geçtim. cerrahpaşayla arasında kalıp burayı seçmiştim bende. ama hacettepede MD-PhD programları var, araştır istersen. müthiş bir şey hem yurt dışı olanakları açısından hem de bilimsel anlamda bambaşka bir yere taşıyor seni. sıradan bir doktordan daha fazlası oluyorsun. araştırsaydım o zaman hacettepe de yazabilirmişim. acıbademin de fiziksel özellikleri daha iyi -
Hocam ben de çapa acıbadem arasındayım yeterince hasta görebiliyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim bugün tercihimi hacettepe olarak yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum ben de aynı şekilde arasında kaldım ve acıbadem'i yazacağım. sen hacettepede daha çok hasta görürüm diyorsun ama oranın da öğrenci sayısı çok fazla. yani üç aşağı beş yukarı aynı. ama yine de sen bilirsin. 6 sene bi yurtta okumak veya eve çıkmak hakikatten zor bir iştir ama sana sıkıntı değilse hacettepeyi de yazabilirsin. -
yukarı -
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

acıbadem 3.sınıfa geçtim. cerrahpaşayla arasında kalıp burayı seçmiştim bende. ama hacettepede MD-PhD programları var, araştır istersen. müthiş bir şey hem yurt dışı olanakları açısından hem de bilimsel anlamda bambaşka bir yere taşıyor seni. sıradan bir doktordan daha fazlası oluyorsun. araştırsaydım o zaman hacettepe de yazabilirmişim. acıbademin de fiziksel özellikleri daha iyi
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X