Şimdi Ara

Hacettepe Tıp mı Acıbadem Tıp mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanım ikisine de yetiyor. Acıbadem tam burslu yurt yemek kitap onlardan aylık 1000tl veriyorlar. İkisi de İngilizce. Hacettepe de daha çok hasta görürüm ama Acıbadem'de de simülasyon ile eğitim güzel olabilir diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir ?

• acıbadem 3.sınıfa geçtim. cerrahpaşayla arasında kalıp burayı seçmiştim bende. ama hacettepede MD-PhD programları var, araştır istersen. müthiş bir şey hem yurt dışı olanakları açısından hem de bilimsel anlamda bambaşka bir yere taşıyor seni. sıradan bir doktordan daha fazlası oluyorsun. araştırsaydım o zaman hacettepe de yazabilirmişim. acıbademin de fiziksel özellikleri daha iyi
  • Acıbadem'de stajlara geçtiğinde tiyatro oyuncuları ile yapıyorsun.Tiyatro oyuncularını muayene ediyorsun.Simülasyon evet güzel bir şey ama gerçek hastanın yerini asla tutmaz.Evet güzel güzel amfilerde az kişi rahat rahat ders dinlersin fakat doktorluk kitaptan öğrenilmiyor maalesef.
  • acıbadem 3.sınıfa geçtim. cerrahpaşayla arasında kalıp burayı seçmiştim bende. ama hacettepede MD-PhD programları var, araştır istersen. müthiş bir şey hem yurt dışı olanakları açısından hem de bilimsel anlamda bambaşka bir yere taşıyor seni. sıradan bir doktordan daha fazlası oluyorsun. araştırsaydım o zaman hacettepe de yazabilirmişim. acıbademin de fiziksel özellikleri daha iyi
  • Hocam ben de çapa acıbadem arasındayım yeterince hasta görebiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizkoray D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bugün tercihimi hacettepe olarak yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben de aynı şekilde arasında kaldım ve acıbadem'i yazacağım. sen hacettepede daha çok hasta görürüm diyorsun ama oranın da öğrenci sayısı çok fazla. yani üç aşağı beş yukarı aynı. ama yine de sen bilirsin. 6 sene bi yurtta okumak veya eve çıkmak hakikatten zor bir iştir ama sana sıkıntı değilse hacettepeyi de yazabilirsin.
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.