Şimdi Ara

hacettepe dis vs antep tip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu 2. senemdi ygs 6.5 k iken lysde mf3 11099 a dusurdum. urfada yasiyorum ve hedefim batiya gitmekti. suan antepten baska tip gelmiyor gibi. siz ne onerirsiniz, ne yazardiniz benim yerimde olsaniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balıkesir, Trakya, muğla, aydın gibi tıplar geliyor zaten hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arastirdigim kadariyla cok koklu yerler olmadigini gordum de oralarin tam bilmiyorum

• up

• anodynum A kullanıcısına yanıt
    tıp yaz
  • Kesinlikle tıp yaz yazik etme siralamana.

• mühendislik yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmetg51 A kullanıcısına yanıt
    ama sadece tip icin istemedigim bi yerde okumak istemiyorum

• hocam saglik istiyorum

• sırf o şehirde hepi topu 4-6 yıl yaşayacağım diye hayatının mesleğini mi yakacaksın?
  • En kötü tıp en iyi dişten daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

En kötü tıp en iyi dişten daha iyidir.

Yorumunu merak ettiğim için soruyorum, neye göre? kime göre? neden?
    hocam ben illa tip veya illa dis olsun diye girmedim sinava hicbiri hayalim falan degildi o yuzden kararsiz kaliyorum zaten

• benim sıralamam senin gibi olsaydı tıp seçerdim. sıralaman ileride rahat olabileceğin bi mühendislik için yeterli değil maalesef. tutuyorsa odtü boğaziçi gidersin tutmuyorsa yazmazsın, bunlar tamamen benim düşüncem kimseyi suçlamam katılmadığı için ancak şu dönemde iş garantisi olsun alınacak maaş olsun en iyi seçim tıp. sınava girerken hedefim yok diyorsun ama bu sınav senin geleceğini belirleyen bi sınav iyi bi meslek sahibi olmak istiyorsun ve ondan dolayı çalıştın tüm sene. sırf büyük şehirde yaşamak için tıptan vazgeçmemen gerektiğini düşünüyorum. amacın büyük şehirde yaşamaksa çalışmazdın giderdin düşük puanlı bi yere ama sende düşünüyorsun geleceğini ve başarını.
  • Batıya gitmek diyorsun da Gaziantep'in sadece denizi yok dostum. İzmir harici bir yerin Gaziantep'le yarışamayacağı aşikar.

• gaziantep türkiyenin en büyük 6. şehir. dedikleri gibi tek eksiği deniz.
  • -Kesha- kullanıcısına yanıt
    hocam ben urfada yyasiyorum antep ve urfa cok karisik su siralar bu kafami karistiriyor
  • hocam ben lise boyu dis istedim ygs iyi gelinde tipa yoneldim simdi o yuzden kararsiz kaliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anodynum -- 2 Temmuz 2015; 3:48:03 >
    hocam ben lise boyu dis istedim ygs iyi gelinde tipa yoneldim simdi o yuzden kararsiz kaliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anodynum

hocam ben lise boyu dis istedim ygs iyi gelinde tipa yoneldim simdi o yuzden kararsiz kaliyorum

hangisine kendinizi yakın hissediyorsanız onu seçin, mezun olduktan sonraki durumu kafanızda canlandırın size epey fikir verir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.