merhaba arkadaşlar, yks de 2k sıralama yaptım ve hacettepe bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. hacettepe üniversite olaarak nasıl? hazırlık eğitimi iyi midir? ve en son 3.5k ile kapatmıştı ama benim sıralama tutar mı sizce?? yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
hacettepe ceng nasıl??
-
-
hacettepe ceng fatihi leopard hocam sorularınızı yanıtlayacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrik ederim hocam, ben de hacettepe cengteyim ama 1. sınıfa yeni geçeceğim. Hazırlık özeller ve boun kadar iyi değil, biraz kişisel çalışmanız öne çıkıyor ama dersleri değerlendirebilirseniz speaking listening anlamında oldukça gelişim sağlıyorsunuz. Ama yine de muafiyeti geçebilecek kadar ingilizceniz varsa geçmenizi tavsiye ederim. Kampüs hakkında soruları da cevaplayabilirim.
Bu arada 2k sıralamaya %99 gelir bence
Reklam gibi olacak ama burada da inceleme yazım vardı :)https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-beytepe-kampusu-incelemesi-ve-hazirlik-ilk-donem-goruslerim--154905845
Bölümü görmedim doğal olarak ama hem kağıt üstünde akademik kadrosu olsun, mezunları olsun oldukça iyi seviyedeydi, hem de konuştuğum üst sınıflardan ve 1. sınıflardan herkes bölümden memnundu.
Tekrar tebrik ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 20 Temmuz 2023; 11:30:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hazırlık genel anlamıyla iyi bir seviyede. Eğer ingilizceniz belirli bir seviyenin üstündeyse dönem başında muafiyet sınavında girerek hazırlığı atlayabilirsiniz. Eğer hazırlık okumak istiyorum derseniz derslerin işleyiş mantığı güzel fakat üzerine düşmeniz gereken durumlar olabiliyor. Speaking ve Writing dersleri oldukça verimli geçiyor. Şimdiden hoş geldiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard76
Tebrik ederim hocam, ben de hacettepe cengteyim ama 1. sınıfa yeni geçeceğim. Hazırlık özeller ve boun kadar iyi değil, biraz kişisel çalışmanız öne çıkıyor ama dersleri değerlendirebilirseniz speaking listening anlamında oldukça gelişim sağlıyorsunuz. Ama yine de muafiyeti geçebilecek kadar ingilizceniz varsa geçmenizi tavsiye ederim. Kampüs hakkında soruları da cevaplayabilirim.
Bu arada 2k sıralamaya %99 gelir bence
Reklam gibi olacak ama burada da inceleme yazım vardı :)https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-beytepe-kampusu-incelemesi-ve-hazirlik-ilk-donem-goruslerim--154905845
Bölümü görmedim doğal olarak ama hem kağıt üstünde akademik kadrosu olsun, mezunları olsun oldukça iyi seviyedeydi, hem de konuştuğum üst sınıflardan ve 1. sınıflardan herkes bölümden memnundu.
Tekrar tebrik ederimTesekkurler hazirlik sinavi nasildi, nasil geceriz
@Ghosthuso
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lelouchvk -- 20 Temmuz 2023; 10:58:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu yıl tıpa kafa tutacağınız doğru mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hazırlık sınavı ortalama zorlukta bir sınavdı. Öğrencinin seviyesini ölçmek için kolay, orta, orta zor ve zor sorular vardı(test kısmı için) listening soruları da gene olarak anlaşılabilir dinleme metinlerinden oluşuyordu. Hazırlığı geçmek için dönem başındaki sınava girdikten sonra eğer 65 üzeri not alırsan hazırlık atlama sınavına girmeye hak kazanıyorsun eğer hazırlık atlama sınavını geçemezsen en üst kur olan NC3 kurundan hazırlık eğitimine başlayabilirsin.
Benim senemde hazırlığı araştırırken şu video çok işime yaramıştı öneririm
ACM HACETTEPEyoutubeBizlere ACM Hacettepe Instagram ve Twitter adreslerinden ulaşabilirsiniz! #acmhacettepe #hazırlık #tercih #yks2021 #tercih2021 #üniversite #bölüm #kampüs #hacettepeüniversitesi #yabancıdil #ingilizce #almanca #yks #hacettepehttps://www.youtube.com/watch?v=Jf5WK2MxfBI -
Tesekkur ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sıralamaya biri dur demeli
-
Hazırlık sınavı ortalama, eksik yerlerde biraz daha kişisel çalışmayla rahat not alıyorsunuz, ama ingilizcesi iyi olduğu halde hazırlığı yatma yeri olarak görüp ödevleri falan sallamayanlar da vardı onlar ilk dönem çok da yüksek alamadılar mesela. Ama dersleri kaçırmazsanız rahat olursunuz zaten çok fazla ödev verilmiyor.
Bu arada hacettepede hazrılığı ilk dönem bitirip irregular olma olayı şimdilik yok bu da bu konu için ek bilgi olarak dursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 20 Temmuz 2023; 11:27:39 > -
odtü ee öneririm 2 bin sıralamaya yazık etme.
Tesekkurler
2323 sıralamam var sizce Hacettepe bilgisayar gelir mi
odtü ee yaz, ilerisi icin hacettepenin muhendislik egitimi iyi degil o kadar. tebrik ederim müthiş sonuç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence gelir ama hacettepenin arkasındaki okullarda da dikktali olmak lazım.
-
selamlar, ben hacettepe ceng 2. sınıfım bu sene. odtü ee beklerken hacettepe ceng kazandım son güne kadar odtü olur diye düşünüyordum. neyse soruna gelecek olursam hacettepe ceng okuduğum için hiç pişman değilim aksine çook mutluyum. hocalarımızın tutumu olsun, sistem olsun benim çok hoşuma gidiyor. ilk dönemden programlamaya giriyoruz, gösterilen konuları somutlaştırmak için dilleri kullanıyoruz, pekiştirmek için de bol bol assignment-quiz alıyoruz. direkt bi dersimiz bu ödevlendirmeler ile yürüyor mesela. bunun haricinde odtü kadar olmasa da gerçekten güzel bi kampüse sahibiz. ayrıca okul bünyesindeki topluluklar aşırı aktif. ben sadece odtü, itü gibi okullarda topluluklar aktif olur diye bekliyordum ancak hacettepe bünyesindeki topluluklar gerçekten çok aktif ve çok güzel etkinlikler çıkarıyorlar. ceng özelinde en aktif topluluklardan acm başta olmak üzere özgür yazılım ve yapay zeka toplulukları var mesela.
yazımda bahsettiğim ödevler için yazdığım kodları ödev açıklama pdf'leri ile github'da paylaşıyorum bu arada merak edenler yeşillendirebilir.
-
https://instagram.com/hacettepe2023girisliler_?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg== bu sayfa bana çok yardımcı oldu. Oradaki numaralardan birine yazarsan sana da olurlar bence
İsteğe bağlı hazırlık, okumaya gelmeyen hacettepe bölümlerinin bam'da city'de takılmak karı kız düşürmek 101'e adam bulmak için takıldığı yer maalesef. Onlar akşamları geliyor.
Bir yerde isteğe bağlı hazırlık yazayım sınava tekrar hazırlanayım vs demiştiniz. İsteğe bağlı hazırlığın bir numarası yok, yani bu hazırlığı ne hocalar ne öğrenciler kimse takmıyor ortada geçilecek bir engel değil çünkü.
Tercih verip boşuna obp'nizi kırmayın bence.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
odtü ee öneririm 2 bin sıralamaya yazık etme.
|
Bu arada 2k sıralamaya %99 gelir bence Reklam gibi olacak ama burada da inceleme yazım vardı :)https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-beytepe-kampusu-incelemesi-ve-hazirlik-ilk-donem-goruslerim--154905845 Bölümü görmedim doğal olarak ama hem kağıt üstünde akademik kadrosu olsun, mezunları olsun oldukça iyi seviyedeydi, hem de konuştuğum üst sınıflardan ve 1. sınıflardan herkes bölümden memnundu. Tekrar tebrik ederim |
Benzer içerikler
- dişte uzmanlık okurken maaş
- testokul cevap anahtarı
- apotemi deneme zor mu
- dus telegram grupları
- bilkent ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X