< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 29 Haziran 2020; 17:29:16 > |
Bildirim
HACETTEPE BİLGİSAYAR MI YTÜ BİLGİSAYAR MI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 29 Haziran 2020; 17:29:16 > |
10k siralama gelirse hacettepe cs gelmez.
|
Bir yıldız bilgisayar mezunu olarak; bu yıldız size ne etti gardaşım
![]() Dil olayı tamamen sizde bitiyor arkadaşlar. İngilizceyi adam akıllı öğrenmeniz için İngilizce konuşan bir çevrenizin olması lazım. Öyle dersler İngilizce anlatılıyor diye İngilizce öğrenemezsiniz. Öyle bir şey olsaydı yıllardır İngilizce eğitim videoları izleyen birisi olarak şu an şakır şakır İngilizce konuşabilmem gerekirdi. Şimdi muhtemelen aranızdaki bazı ergen arkadaşlar triggerlanacak ama ben içine İngilizce katıştırılmış Türkçe eğitimden yanayım. Hacettepe hakkında doğal olarak yorumda bulunamam ama Yıldız için yukarıdaki gerçek dışı ve garip iddialara takılmayın. Birkaç istisna dışında modern ve kaliteli bir eğitim aldığımı düşünüyorum. |
Hocam hacettepe cs bu sene 7kya bile cekerse sasirmayin.
|
Forumda çok fazla önyargı var ytü hakkında.
Konumu esenler diyip geçiliyor ama davutpaşa kampüsü zaten kooocaman ve güzel bir kampüs. Bir kapısı davutpaşada diğer kapısı esenlerde. Ana kapısı davutpaşada ve zaten metroda direkt davutpaşa-ytü durağı mevcut. Esenleri görmeden de mezun olabiliyorsunuz yani. Toplu taşıma sayesinde de diğer semtlere ulaşımı da kolay. Yani lokasyon olarak tabi ki bir yıldız kampüsü değil derslerde kafanızı kaldırıp denizi izleyemiyorsunuz ama gömülecek kadar da değil. Eğitimi %100 ingilizce değil ama minimum %30 ve alacağınız derslerle bunu arttırabilme şansınız var. İngilizce muafiyet sınavına girmeniz gerekiyor ve geçemezseniz hazırlık eğitimi alıyorsunuz. Bu durumun avantajları dezavantajları tamamen kişiye göre değişir. Eğer ingilizceniz yeterli değilse derslere adapte olma konusunda sıkıntılar da yaşayabilirsiniz. Tabi halledilmeyecek bir şey değil ama x üniversitesi %100 y üniversitesi %30 diyip x üniversitesine direkt +1 yazmak pek mantıklı gelmiyor bana. Kulüp konusunda çok zengin bir okul. Gerek bölümünle alakalı gerekse de hobi olarak bir çok külübe girebilirsin. Eğer boş zaman yaratabilirsen, kulüplerde aktif olmanın bölümüne ve sosyal hayatına güzel bir katkısı olduğunu görürsün. |
zamanında defalarca yazdık bu forumda. hacettepe ytü'den genel olarak daha iyi bir okul, hacettepe bilgisayar ytü bilgisayardan çok daha iyi bir bölüm. ve sonra hacettepe bilgisayar yavaş yavaş gerçek sıralamasına yaklaştı (ilk 10k) ytü bilgisayarı geçti.
eğer istanbul fetişiniz yoksa. odtü > itü, hacettepe > ytü ![]() |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |