Şimdi Ara

Haberim olmadan Sandık Kurulu Seçmen Üye olarak atanmışım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 22 yaşında üniversite mezunuyum pazartesi günü elinde kağıtlarla kapıma polis geldi ve sandık kurulu seçmen üye olarak atandığımı,eğer itiraz etmek istersem tebliğ tarihinden sonra 2 gün içinde itiraz etmem gerektiğini söyledi ancak benim herhangi bir başvurum olmadı hiçbir partiye üye değilim ve devlet memuru değilim devlet kafasına göre atamış.

Bugün itiraz etmek için İstanbul Anadolu Adliyesine gittim Kadıköy İlçe Seçim kurulu oraya taşındığı için.Ancak kapıdaki görevliler seçim kurulunda memur olmadığı ve telefonlara cevap vermediklerini söylediler benden öncede itiraz için gelenler olmuş ancak onlarda geri dönmüş.Adliye girişindeki görevli yarın sabah tekrar aramamı söyledi ancak bugün tebliğ tarihinden sonraki 2.gün olduğu için son gün olduğunu ve bugün itiraz etmem gerektiğini söyledim onlarda yapabilecekleri bir şey olmadığı söylediler.Bugün içinde 50 kez seçim kurulunu aradım ancak telefonlar çalıyor bakılmıyor arada bir meşgule atıyorlar.

Bana verilen kağıtta seçim günü sabah 7 de sandığın başında olmam gerektiği falan yazıyor ancak seçim günü oy kullandıktan sonra il dışına çıkmam gerekiyor yani günboyu orda durmam mümkün değil.Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan arkadaşlar varsa yönlendirirse çok mutlu olurum.
    Haberim olmadan Sandık Kurulu Seçmen Üye olarak atanmışım.

• Olurmu tam bilmiyorum ama madem muhatap yok iadeli taahhütlü mektupla itiraz et.süre belki geçmiş olmaz
    Ben memur olarak 2 defa sandık başkanlığı yaptım ama bayağı eski zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Isin gercegi bu donemde gorevli olmak cesaret ister, secim kaybedildi sorusturmalar vs. acildi, durduk yere insanlarin huzuru kacti. Normalde gorev almak isteyenlere once danisiliyor ama sanirim olaylar yuzunden kimse artik yapmak istemiyor, haliyle adam bulamiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 12 Haziran 2019; 16:37:37 >

M1 MacBook Air
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_kradon

Bu mesaj silindi.
    Gelişme falan yok adliyeye gidiyorum seçim kurulunda memur yok telefonlara bakmıyorlar diyip yolluyorlar içeri alsalar hiç olmazsa video fotoğraf falan çekerim kimsenin olmadığına dair elimde kanıt olur.Devlet itiraz edilememesi için bilerek yapıyor sanırım.

Seçim günü sadece oyumu kullanmak için gideceğim oyumu kullanıp geri döneceğim umrumda olmaz valla bu görevi ben istemedim ben başvurmadım devlet memuru falanda değilim 3 milyon devlet memuru var ülkede devlet kendi memurlarını atasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.