Bildirim
HABER SİTESİNDE ÇIKAN YGS'DE KOPYA DÜZENEĞİ HABERİ HAKKINDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yalnız çok garip adamlar cevapları nerden bulup yazmışlar sorular mı çalınmış anlamadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalay demiş beyinsiz yav -
verdiği cevapların çoğu da yanlış puhahahaha :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsrasse36 -- 14 Mart 2017; 18:1:8 > -
Ben de anlamadım, sınava girerken fark ediliyorlar ve üstlerinden bunlar çıkıyor? Apaçık belli bence
sınavın iptal edilme durumu varmı acaba . çünkü sorular çalınmış bariz belli bu -
2011 iptal olmadıysa bu felan iptal olmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi direkt cevaplar değil mi bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınav öncesi olduğu için hiç sanmıyorum, posta gazetesi bir de, ben de instagramda gördüm, burada size de göstermek istedim
hocam umudunuza hayranım
Hyr çalıyonuz bari cevabı doğru öğrenin mk öadöe çaldınız ezberleyip girin o kadarmı geri zelalısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Wepawet
hocam umudunuza hayranım
kardeşim birdaha o stresi yaşamamak için soruyorum . sınavım iyi geçti -
-
Bu doğruysa arkadaşların eline bu sorular nasıl geçti ? Bu apaçık soruların ellerinde olduğunu gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyde -- 14 Mart 2017; 18:10:49 > -
Kimin tanıdığı kim bilir
quote:
Orijinalden alıntı: mosbyninbeyni
Kimin tanıdığı kim bilir
Kimin olursa olsun hocam eğer bu sınava girmeden önce yakalanmışsalar (öyle gözüküyor) bu sınavın sorularının çalındığını gösterir.
Yanlış cevapları için de hepsini verecek değiller ya :D araya 1-2 tane yanlış cevap yazmışlardır. -
Sınav iptal olsun en iyisi.
Görünen kısımda 1-2 tane yanlış var adamlarda 3sayfa ve silgi cevap var kimin oğlu acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustyde
Bu doğruysa arkadaşların eline bu sorular nasıl geçti ? Bu apaçık soruların ellerinde olduğunu gösteriyor.
2.5 milyon kişinin girdiği sınavda en az 500 kişiye önceden sorular/ipucları verilmiyorsa bende bişey bilmiyorum torpil her yerde var ve olacakta. Torpil var diye ağlamayıp lys calışmak en mantıklısı
Cevaplar cogu yanlis,asil soru arkadaslarinda soyledigi gibi cevaplari biliyosan ezberle beyinsiz ne alaka yani? Garip bi olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- barış yayınları zor mu
- uçak mühendisi işsiz kalır mı
- doping hafıza şikayet
- kırık obp nedir
- 1 ile 1 aralarında asal mıdır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X