Şimdi Ara

Haber Ajansına Haber Satmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
33.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uludağ üniversitesinde geçen hafta çıkan yangın görüntülerini cihan haber ajansına yolladım 9 kanalda yayınlanmış görüntüler peki para alıcakmıyım dediğimde ay sonunda demişlerdi. sizce ne kadar ücret verirler kanal başınamı veriyorlar yoksa çam sakızı çoban armağanı gibi para verirler?

Haber Ajansına Haber Satmak

Bir haber hikayeniz var ve bunu bir haber ajansına satmakla ilgileniyorsanız, izlemeniz gereken bazı adımlar vardır:

• Haberinizin İlginç ve Güncel Olmasını Sağlayın: Haber ajansları, okuyucularını ilgilendiren ve güncel olan haberlerle ilgilenir. Hikayenizin benzersiz ve ilgi çekici olduğundan emin olun.
    • Profesyonel Bir Haber Yazısı Yazın: Haber yazınız objektif, doğru ve öz olmalıdır. Haberinizi tanıtmak için kısa ve ilgi çekici bir açılış paragrafı ile başlayın.
    • İlgili Haber Ajanslarını Araştırın: Haberini satmak istediğiniz haber ajanslarını araştırın. Her ajansın özel ilgi alanları ve kabul kriterleri vardır.
    • Haberini Sunun: Haberinizi haber ajansına e-posta veya telefon yoluyla sunun. Haberinizi kısaca açıklayın ve neden ajans için ilgi çekici olacağını belirtin.
    • Bekleyin ve Takip Edin: Haberinizi sunduktan sonra sabırlı olun. Haber ajansları genellikle çok sayıda haber alır ve hemen yanıt vermeyebilir. Haberinize ilgilendiklerini belirtirlerse, daha fazla ayrıntı veya röportaj için sizinle iletişime geçeceklerdir.

Haber Satmak Kaç TL?

Bir habere ne kadar ödeneceği, hikayenin önemine, güncelliğine ve haber ajansına bağlı olarak değişir. Bazı ajanslar haber başına sabit bir ücret öderken, diğerleri hikaye yayınlandığında telif ücreti öder.

Show TV Haber Satmak

Show TV'ye haber satmak istiyorsanız, öncelikle yukarıda belirtilen adımları izleyin. Show TV'nin özel ilgi alanları arasında güncel olaylar, eğlence ve yaşam tarzı konuları yer alır.

WhatsApp Haber Satmak

Bazı haber ajansları, WhatsApp üzerinden haber göndermeyi kabul etmektedir. Ancak, haberinizi WhatsApp üzerinden sunmadan önce ajansın politikalarını kontrol ettiğinizden emin olun.

Kanallara Haber Satmak

Haberini birden fazla kanala satmak istiyorsanız, bir haber dağıtım servisi kullanmayı düşünün. Bu servisler, haberinizi çok sayıda haber kuruluşuna dağıtabilir.

Haber Satmak İstiyorum

Bir haber hikayeniz varsa ve bunu bir haber ajansına satmakla ilgileniyorsanız, yukarıda belirtilen adımları izleyerek başlayabilirsiniz. Profesyonel olun, sabırlı olun ve hikayenizin neden ajans için ilgi çekici olacağını açıkça belirtin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Peşin pazarlık yapmalıydın keşke birilerine sorsaydın. İyi bir para alabilirdin.
  • arkadaşlar biraz önce aradılar ne kadar bekliyorsunuz tahmini olarak bende 250 veya 300 tl dedim hesap numranızı yollarmısınız dediler ne kadar yatırıcaksınız dedim 250 tl bekliyorum şimdi hadi hayırlısı artık....

Görüntüyü buraya koyma imkanın var mı ?

Ben ayrıntılarını bilmiyorum haberin fakat yangın bir iki dakika içerisinde olup biten birşey değil ki? Bu süre zarfında ajanstan birileri neden gelmemiş?
  • haber goruntulerın sıkıstırıp yukledım orjınal goruntulerı mp4 formatında buyuk oldugu ıcın yukleyemedım..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=430758948421

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Sonucu merak ettim

hesabıma 200 tl yatırdılar sağolsunlar....

Orijinalden alıntı: serkanim

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Sonucu merak ettim

hesabıma 200 tl yatırdılar sağolsunlar....

hiç yoktan ıyıdır tecrube edınmış oldun

bang! bang!
  • 1000 lira bekliyorsun deseydin 700-800 yatırırlardı.

kardeş varmısın senle çok büyük yangın çıkarıp kameraya alıp satalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 5 Ekim 2010; 11:42:46 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Videoya watermark ekleyip göndercektin, orjinali için pazarlık etme şansın olacaktı. Neyse bu da bi tecrübedir

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Videoya watermark ekleyip göndercektin, orjinali için pazarlık etme şansın olacaktı. Neyse bu da bi tecrübedir

Watermark nedir acaba
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.