Şimdi Ara

Hababam Sınıfı, Tulum Hayri'sini de kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette dolaşırken gördüm de çok üzüldüm. Allah rahmet eğlesin. Mekanı cennet olsun.

Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz eserinden Ertem Eğilmez tarafından aynı adla sinemaya uyarlanan "Sınıfı''nın oyuncularından "Tulum Hayri" lakaplı Cem Gürdap, vefat etti.

Bir süredir yüksek tansiyon rahatsızlığı olduğu belirtilen ve Pendik Kurtköy Mahallesi Uydu Kent Sitelerindeki evinde vefat eden sanatçı 51 yaşındaydı. Cem Gürdap'ın oğlu Atakan Gürdap, daha önceden de kalp rahatsızlığı bulunan babasının, beyin kanaması geçirerek öldüğünü söyledi. Gürdap'ın eşi Beyhan Gürdap da "Başımız gitti, ağacımız devrildi.'' diyerek gözyaşı döktü.

Bu arada Atakan Gürdap, babasının rahatsızlığı üzerine eve ambulans çağırdıklarını; ancak ambulansın yarım saat sonra geldiğini ifade ederek, tepki gösterdi. 7 çocuk babası "Tulum Hayri", Marmara Depremi'nde Gölcük'teki evinin enkazından 9 saat sonra kurtarılarak bir süre çadırda yaşamıştı. Depremde evini kaybeden Gürdap, birkaç sanatseverin desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyordu. Gürdap'ın cenazesi bugün Pendik Çarşı Camiinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

• Günaydın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Günaydın dostum

ben yeni görüyorum da belki benim gibi bilmeyen arkadaşlar vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

quote:

Günaydın dostum

Bu tarz haberler ülkemizde pirim yapmaz. Aliye çocuğuna kavuşuyor diye haber yap atlarlar. Bilmem kim frikik verdi yaz atlarlar. Gerçek sanatçılar yerine sözde sanatçılardan bahset ağzının suyu akar milletimizin. Sanata saygısı olmayan bir ülke haline geldik. Her şarkı söyleyene Her kıçını açıp televizyona çıkana sanatçı diyoruz. Bu tarz gerçek sanatçılar birşey yaşadığında sessiz kalıyoruz. Belki de bu sanatçı abimizi kaybettiğimizi öğrendiğinde bu kim diyen bile çıkacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

quote:

Günaydın dostum

Bu tarz haberler ülkemizde pirim yapmaz. Aliye çocuğuna kavuşuyor diye haber yap atlarlar. Bilmem kim frikik verdi yaz atlarlar. Gerçek sanatçılar yerine sözde sanatçılardan bahset ağzının suyu akar milletimizin. Sanata saygısı olmayan bir ülke haline geldik. Her şarkı söyleyene Her kıçını açıp televizyona çıkana sanatçı diyoruz. Bu tarz gerçek sanatçılar birşey yaşadığında sessiz kalıyoruz. Belki de bu sanatçı abimizi kaybettiğimizi öğrendiğinde bu kim diyen bile çıkacaktır

çok doğru

• Türkiye'de gerçek SANATÇIYA verilen değer işte bu kadar...

Öyle yapımcısıyla düşüp-kalkıktan sonra şarkıcı olup parayı 12 den vuranlara selam olsun.
  • allah rahmet eylesin ya cok üzüldüm ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.