Şimdi Ara

h1z1 emailimi ve şifremi unuttum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ben yeni bir bilgisayar aldım steam hesabımda da h1z1 vardı ve yeni bilgisayarımda oynamayı çok istiyordum ki şu zamana kadar:
    ilk girdiğim hesabın şifresini unuttum şifreyi sıfırlıyım derken tüm email lerime baksamda gelen emailimi bulamadım sonra yeni hesap açıp oynıcaktım ama g 36 hatası verdi (başka bişi de olabilir).araştırdım ve illaki ilk hesapla giriliyormuş emaili nası bulurum veya oyundaki hesabı değiştirme imkanım var mı lütfen yardım edin

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2 İşletim Sistemi
  • Aynı durumdayım nasıl çözdün hocam yardıma ihtiyacı mvar

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.