Şimdi Ara

Arkadaşlar Xp şifremi unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi şifremi unuttum.Bazı arkadaşlar F8 e bas Güvenli Mod dan git demişlerdi ama administor yazdığımdada şifre istiyor :( Diğer Disk felan hiç yapamıyorum.Leptobu bugün Aldık Hp modeli nasıl yapcam biri yardım etsin lütfen

• Administrator olarak yazman gerek.
    Dene olmazsa
    Win7 Password Changer programının iso kalıbını bulup cd ye yazdır. bilgisayarı cdden başlat. Yönergeleri takip et. Şifreyi resetle.
  • Bugun pc aldın bugun sifre koydun bugun şifreyi unuttun :p Ya dur bir vakit geçseydi şifreyi unutmak için....Evet f8 ile gir yeni kullanıcı oluştur güvenli moddan...
  • Passoward şeyini bulamadım kardeş şifre istiyor ordada :(
  • Windows xp şifresini sıfırlayabilirsiniz link aşağıda:

Windows Xp administrator şifresi nasıl kırılır?
  • Bu arada xp bilgisayar 2.el aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamo17

Passoward şeyini bulamadım kardeş şifre istiyor ordada :(

Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi bir windows şifre kırma programının isosunu cd'ye yazdırıp bilgisayarı ondan başlatmayı denediniz mi?

XP'de şifre kırmanın çok kolay olduğu yazıyordu internette programsız bir sürü kırma tekniği var xp için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vista oturum şifresini unuttum?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Passoward şeyini bulamadım kardeş şifre istiyor ordada :(

Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi bir windows şifre kırma programının isosunu cd'ye yazdırıp bilgisayarı ondan başlatmayı denediniz mi?

XP'de şifre kırmanın çok kolay olduğu yazıyordu internette programsız bir sürü kırma tekniği var xp için...

Araştırdığım halde bir türlü bulamadım :(
  • Yaptım Holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy :ADASD holey be 123456 yı denedim Oh sonunda be <3 <3 Herkeze çok tşeekkrüler :))))):)
  • quote:

Yaptım Holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy :ADASD holey be 123456 yı denedim Oh sonunda be <3 <3 Herkeze çok tşeekkrüler :))))):)

• quote:

quote:

Yaptım Holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy :ADASD holey be 123456 yı denedim Oh sonunda be <3 <3 Herkeze çok tşeekkrüler :))))):)

Kardeş sana birşey sorabilir miyim benim wirelles açıyorum ama Intel R pro kablosuz Ağ Bağlantısı Hala devre dışı etkinleştirmek için donanım anahtarını kullanın diyor nasıl yapcam bilgin varmı

• quote:

quote:

quote:

Kardeş sana birşey sorabilir miyim benim wirelles açıyorum ama Intel R pro kablosuz Ağ Bağlantısı Hala devre dışı etkinleştirmek için donanım anahtarını kullanın diyor nasıl yapcam bilgin varmı

Hiç laptop kullanmadım tecrübem yok hocam

Şöyle bir konu buldum ama arkadaş sorunu çözünce detaylı anlatmamış :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=28442063&p=1

• Hiren's Boot proğramını indirip cdye atınız ve bilgisayarı cdden başlatın internette şifrenin nasıl kırıldığına dair yönlendirmeler var Hirens boot proğramı ile yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.