Şimdi Ara

H11 led ampül tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanayiye gittim 2 adet 12 volt beyaz park lambasını 5 tl taktırdım nissan qashqai aracımın sisleri h11 olduklarını söylediler 1 kaç yer gezdim 150 240 arası h11 led ampül fiyatları gördüm tabi ki almadım kısa çaplı araştırma sonucu eve dönüp netten 2 takım led h11 farları 2 takım olarak ve ücretsiz kargo ile 65 tl gelmekte bundan sipariş vereceğim fakat sizce nasıl fiyat olarak olsun kalite olarak olsun ? üzerindekiler h11 osram 55 wat halojen

• forum olarak beyaz sis farına, hatta sis yokken sis farlarının yakılmasına karşıyız

edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 26 Temmuz 2018; 19:16:41 >
  • sis farına led alma amacın nedir
  • 60 70 liralık ledleri takmayın . halojenler dursun bi faydası yok. böyle helalinden hakiki bişi yapayım diyosanız paraya kıyıp philips in led ampüllerini alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

forum olarak beyaz sis farına, hatta sis yokken sis farlarının yakılmasına karşıyız

edit: yazım yanlışı
    neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Photon Ampul Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

sis farına led alma amacın nedir
    57 bin km de aldığım aracım şuan 87,500 km de o gün bugündür park+sis açtım daha dokunmadım o km den bu yana kontakla açılır kontakla kapanıyor yani normal farlar ihtiyacım yok biraz değişiklik için beyaz aydınlatmaya geçmek istiyorum sadece okadar

not: okadar sıcağın anında 7 gün 24 saat yanan sisler h11 osram marka gerçekten dayanklı ve kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

60 70 liralık ledleri takmayın . halojenler dursun bi faydası yok. böyle helalinden hakiki bişi yapayım diyosanız paraya kıyıp philips in led ampüllerini alın
    ortalama 90 100 geçmeyecek bi öneriniz varmı linkteki üründen herkez memnun ışık kalitesi v.s hemde hesaplı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

neden ?

Alıntıları Göster
    öncelikle beyaz renkteki sis ampullerini sis olduğu zaman yakarsan karşına beyaz bir duvar çıkar, görüş mesafen düşer. sis farların sarı renkte olursa siste görüş mesafen artar. sis farları kanunen sarı renkte olmak ZORUNDADIR.

bunu bir yana bırakırsak. sis yokken sis farı yakmak da kanunen YASAKTIR.

hadi bunu da bir kenara bırakalım. sis farı yaktığınızda ve o far led ve ya xenon olduğu zaman kendinizi havalı hissediyor olabilirsiniz ama yolda -özellikle geceleri- yaktığınız o sis farları karşıdan gelenlerin gözünü aldığı zaman çok küfür yiyorsunuz. ve bu havalı değil. benim sis farlarım kimsenin gözünü almıyor demeyin çünkü alıyor. özellikle led ve ya xenon olduğu zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

57 bin km de aldığım aracım şuan 87,500 km de o gün bugündür park+sis açtım daha dokunmadım o km den bu yana kontakla açılır kontakla kapanıyor yani normal farlar ihtiyacım yok biraz değişiklik için beyaz aydınlatmaya geçmek istiyorum sadece okadar

not: okadar sıcağın anında 7 gün 24 saat yanan sisler h11 osram marka gerçekten dayanklı ve kaliteli

Alıntıları Göster
    Sis farları önünü aydınlatsın diye değil karşıdaki sisli havalarda senin farkına varabilsin diye var ki led alınca daha kuvvetli olacak bence alma aksi taktirdi bol bol küfür yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

Sis farları önünü aydınlatsın diye değil karşıdaki sisli havalarda senin farkına varabilsin diye var ki led alınca daha kuvvetli olacak bence alma aksi taktirdi bol bol küfür yersin

Alıntıları Göster
    benimki tamamen önümü aydınlatıyor hocam bende kiler demi bi sıkıntı var ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkini attığın led ampuller hiçbir şeyi aydınlatmaz, herhangi bir güce sahip değil. Şu konuyu inceleyebilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/led-sis-fari-tavsiyeleriniz--134015507#134015507
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.